Προγνωστικά Τσάρλι: - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Τσάρλι, προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ

Σκόρερ και γκολ από Γιουρόπα Λιγκ

Δημοσιεύτηκε: Τσάρλι στις 00:03 25/09/2024

Ο Τσάρλι διαβάζει την πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και βγάζει δυάδα από τα Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ και Λυών – Ολυμπιακός.
Δες εδώτα προγνωστικά Τσάρλι,εδώ τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr. 

Αυτή την εβδομάδα ξεκινά το νέο Γιουρόπα Λιγκ, με ένα εντελώς διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρον φορμάτ.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά Τσάρλι: Μια κατηγορία μόνος του

Όντως είναι να απορείς με τις αποφάσεις που παίρνουν ή που δεν παίρνουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν βρέθηκε ομάδα να έρθει σε συμφωνία με τον Όσιμεν. Αδιαμφισβήτητα, ο Όσιμεν είναι ένας επιθετικός που ξεκάθαρα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Να ξεκινήσει επιθέσεις από όλους τους χώρους. Επιπλέον με όλους τους τρόπους και να γράψει με ασφάλεια τεράστια νούμερα στο τέλος κάθε σεζόν. Οι μεγάλες ομάδες έκλεισαν τα μάτια τους, συνεπώς ο Όσιμεν κατέληξε στη Γαλατασαράι και θα τον βρει μπροστά του ο ΠΑΟΚ. Πολύ δύσκολη η αποστολή για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Αρχικά, η Γαλατασαράι τα θαλάσσωσε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην αδύναμη Γιούνγκ Μπόις, όμως σήμερα μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας έχει ξεκινήσει με 6Χ6 και το περασμένο Σάββατο σκότωσε τη Φενερμπαχτσέ του Μουρίνιο .Πέρασε για πλάκα από το μεγάλο ντέρμπι, κερδίζοντας με 1-3. Ο Οκάν Μπουρούκ έχει δημιουργήσει ένα δίδυμο με κεντρικούς χαφ, τον Τορέιρα και τον Βραζιλιάνο Γκάμπριελ Σάρα. Μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο είναι ο Μέρτενς, που πλήγωσε με τα τρεξίματα του την άμυνα του Μουρίνιο και στην κορυφή ήταν ο Όσιμεν. Ο Νιγηριανός φορ έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια με τη Γαλατασαράι και έχει δώσει από μία ασίστ. Ακόμη δεν έχει ανοίξει λογαριασμό στα γκολ, είναι θέμα χρόνου να το κάνει.

Η Γαλατασαράι έδειξε και με τη Γιουνγκ Μπόις πως αμυντικά ζητήματα έχει, κάτι που ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να το εκμεταλλευτεί. Θεωρώ πάντως τρομερά δύσκολο για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να μην σκοράρει ο Όσιμεν. Πιστεύω πως αυτή την εποχή ο ΠΑΟΚ, δεν έχει τους κατάλληλους αμυντικούς για να σταματήσουν αυτόν τον world class φορ. Ανακεφαλαιώνοντας, το anytime του Όσιμεν αγγίζει το διπλασιασμό. 

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπορεί να τη χτυπήσει

Στη συνέχεια υπάρχει το Λυών – Ολυμπιακός. Καταρχάς, η Λυών είναι μία αλλοπρόσαλλη ομάδα με σοβαρές αμυντικές αδυναμίες. Μέσα στα παιχνίδια της έχει διαστήματα που βγάζει την ποιότητα της. Όμως όταν ο αντίπαλος την πιάνει από το λαιμό και επιβάλει το παιχνίδι του, μπορεί να τη διαλύσει. Η Λυών ξεκίνησε τη σεζόν παίζοντας με δίδυμο στην άμυνα. Οι δύο εύκολες ήττες με 3-0 στην Ρεν και 2-0 εντός με Μονακό έκαναν τον Σαζ να καταφύγει σε ένα 3-5-2. Έτσι ήρθε η νίκη με ανατροπή με το Στρασβούργο μαζί και το 0-0 με την Λανς. Παρ’ όλα αυτά, πάνω που πίστευαν στην Λυών πως μπορεί να βρεθεί ισορροπία, ήρθε το απόλυτο κάζο. Με την Μαρσέιγ έπαιζε από το 5ο λεπτό με παίκτη παραπάνω και όμως ηττήθηκε με 2-3.

Επιπλέον, το καλοκαίρι πάρθηκε η απόφαση να αποκτηθεί ο υψηλόσωμος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Μποταφόγκο, Λούκας Πέρι. Το ξεκίνημα του Πέρι στην Λυών αποκαρδιωτικό, για την ακρίβεια ότι πάει μέσα γράφει. Σίγουρα έχει επιθετικό ταλέντο η Λυών και η λογική λέει πως στο γήπεδο της θα σκοράρει. Όμως θα πρέπει να… προσπαθήσει ο Ολυμπιακός για να μην της κάνει γκολ. Αδιαμφισβήτητα, αν ήταν καλά η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, θα πήγαινα στο Χ2. Παρ’ όλα αυτά, η αλήθεια είναι πως δεν είναι ακόμη σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μοιάζει το καλοκαίρι να έγιναν λάθη στην δημιουργία του ρόστερ. Πάω με το πιο safe G/G στο 1,85. 

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά Τσάρλι – προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ

22:00 Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ Όσιμεν anytime (2,00), Novibet

22:00 Λυών – Ολυμπιακός G/G (1,85), Novibet

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS