Μπατιράκι στοίχημα: Best of τριημέρου Τσουλού στο 4,30 - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Μπατιράκι.

Μπατιρακίσιες επιλογές στο Γιουρόπα

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 11:12 25/09/2024

Με άδεια χέρια επέστρεψε ο Μπατίρακας από το κυνήγι μεγάλων αποδόσεων στο Σ/Κ πίσω μας. Την Κυριακή η Ρόμα άφησε τις εσωτερικές αναταραχές και ξέσπασε (3-0) πάνω στην Ουντινέζε. Ενώ λίγο αργότερα η Κορτράικ δεν μπόρεσε να πληρώσει το 4,50 στο Μπατιράκι. Πήρε κεφάλι για λίγο, αλλά δεν κράτησε τη νίκη (1-1) στο Λέουβεν.
Μπατιράκι στοίχημα, δες τα όλα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.


Σούπερ προσφορά για τη νέα σεζόν! 60 💰💰💰 για στοίχημα και 600 🍒🍒🍒 και 40 τσιπσάκια για διασκέδαση!

Ο Μπατίρακας πάντως δεν χάνει την όρεξή του, αφού το γεμάτο πρόγραμμα στο Γιουρόπα Λιγκ τον έβαλε ξανά στην πρίζα.


Σούπερ προσφορά για τη νέα σεζόν! 60 💰💰💰 για στοίχημα και 600 🍒🍒🍒 και 40 τσιπσάκια για διασκέδαση!

Μπατιράκι στοίχημα: Γιούχα στις Βρυξέλλες

Το μεροκάματο ξεκινάει για το Μπατιράκι από το βράδυ της Τετάρτης και τη διπλούρα που πάει να σκάσει η Φερεντσβάρος στις Βρυξέλλες. Οι Ούγγροι έχουν χτίσει εξοχικό στο Βέλγιο, αφού στις 3 τελευταίες επισκέψεις τους όχι μόνο δεν έχασαν, αλλά δεν δέχτηκαν ούτε γκολ. Σιγά μην τη πάθουν τώρα. Αφού πηγαίνουν στην έδρα της Αντερλεχτ, με τους οπαδούς της τελευταίας να έχουν βαρεθεί να αποδοκιμάζουν από το ξεκίνημα της σεζόν.
Και τι να κάνουν οι άμοιροι με το θέαμα που βλέπουν; Εδώ στα πλέι οφ έφτυσαν αίμα για να κερδίσουν την ομαδάρα από τη Λευκορωσία, την Ντιναμό Μινσκ. Τώρα, δεν έχουν ούτε προπονητή. Αλλά και δεν σκοράρουν ούτε με αίτηση και ελάχιστοι έχουν στο μυαλό τους πως έχουν να δώσουν ματσάκι για το Γιουρόπα. Τέτοια φάση γουστάρει να κοντράρει ο Μπατίρακας, που βλέπει το 3,25 της Φερεντσβάρος και λιώνει.


Σούπερ προσφορά για τη νέα σεζόν! 60 💰💰💰 για στοίχημα και 600 🍒🍒🍒 και 40 τσιπσάκια για διασκέδαση!

Μπατιράκι προγνωστικά: Πορεία μέχρι τον Λάκκο των Λεόντων

Την Πέμπτη, το Μπατιράκι σκοπεύει να επιστρέψει στο Ολίμπικο. Δεν θα παρατήσει την Ρόμα τόσο εύκολα. Στα πρόλαβε τα μαντάτα με τον Ντε Ρόσι. Η απόλυση του δεν έκατσε καθόλου καλά στους τιφόζι της Ρόμα. Τα έβαλαν με όλους και με όλα, μέχρι και η Σουλούκου ζήτησε προστασία για να κυκλοφορεί στην πόλη. Τα λέγαμε και πριν, τέτοιες φάσεις γουστάρει να κοντράρει ο Μπατίρακας. Στην αναμπουμπούλα ορμάειι ο λύκος.

Και για την Μπιλμπάο ξέρεις τι σημασία έχει η φετινή διοργάνωση του Γιουρόπα μάγκα μου. Εκει θα ρίξει φέτος όλο το βάρος ο φίλτατος Βαλβέρδες. Εχε παίκτη μου στο μυαλό σου πως ο τελικός του Γιουρόπα θα γίνει στον ποδοσφαιρικό ναό του Σαν Μαμές. Τέτοιες ευκαιρίες οι Βάσκοι δεν τις αφήνουν στράφι. Ενωσε λοιπόν τις δυνάμεις σου με τον Μπατίρακα για το διπλό της Αθλέτικ στην πρεμιέρα (4,00) και κράτα στο μυαλό σου πως από τον μόρτη άκουσες -και μάλλον έπαιξες από τώρα- την κατάκτηση του θεσμού από τα Λιοντάρια στο 15,00!


Σούπερ προσφορά για τη νέα σεζόν! 60 💰💰💰 για στοίχημα και 600 🍒🍒🍒 και 40 τσιπσάκια για διασκέδαση!

Μπατιράκι προγνωστικά:

Τετάρτη

22:00 Αντερλεχτ – Φερεντσβάρος: 2 (3,25), Novibet

Πέμπτη

22:00 Ρόμα – Αθλέτικ Μπιλμπάο: 2 (4,00), Novibet

Κατάκτηση Γιουρόπα Λιγκ: Αθλέτικ Μπιλμπάο (15,00)

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS