Προγνωστικά Βραζιλίας: Επιστροφή Σιέρα στο Σάντα Λάουρα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Χιλής, Προγνωστικά Βραζιλίας, Προγνωστικά στοιχήματος, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, Στοίχημα

Χιλή-Βραζιλία: Επιστροφή Σιέρα στο Σάντα Λάουρα

Δημοσιεύτηκε: Άκης Αχλατλής στις 10:41 25/09/2024

Το μενού περιέχει δύο επιλογές από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Μία από την Α’ Χιλής και μία από την Α’ Βραζιλίας.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Χιλής, εδώ όλα τα προγνωστικά Βραζιλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Σούπερ προσφορά γνωριμίας για τη νέα σεζόν! 60 💰💰💰 για στοίχημα και 600 🍒🍒🍒, και 40 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά Χιλής: Με απουσίες στο Σαντιάγο

Αρχικά από την Α’ Χιλής όπου επιλογή μου είναι ο άσος της Ουνιόν Εσπανιόλα με την Ο’ Χίγκινς σε απόδοση 1,88 στη Novibet. Στην Ουνιόν Εσπανιόλα είχαμε αλλαγή πάγκου πριν την προηγούμενη αγωνιστική. Τη θέση του Μιγκέλ Πόνσε πήρε ο εμβληματικός Κότο Σιέρα. Προπονητής με σημαντική συμβολή στην κατάκτηση τίτλων για την Ουνιόν Εσπανιόλα και γενικότερα από τους πολύ σημαντικούς κόουτς της Χιλής.

Μπήκε αδιαμφισβήτητα με θετικό τρόπο στην επιστροφή του και τώρα θα πραγματοποιήσει το εντός έδρας ντεμπούτο του. Στο Σάντα Λάουρα, εκεί όπου γνώρισε αποθέωση από τον κόσμο. Ισχυρή είναι φέτος η Ουνιόν Εσπανιόλα στο γήπεδό της. Παίζει και κυριαρχικά ενώ μετά τα χθεσινά αποτελέσματα (και πριν τη σέντρα του Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα – Κοπιαπό) μπορεί με νίκη να πιάσει τους Κρουσάδος στην 3η θέση.

Δεδομένο όντως ότι η διοίκηση θέλει μίνιμουμ έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα 2025. Όσο θα έχει μικρή απόσταση από τα προκριματικά του Κόπα Λιμπερταδόρες θα το παλέψει. Σχεδόν πλήρης για απόψε κόντρα σε μία αποδεκατισμένη και ντεφορμέ Ο’ Χίγκινς. Οι Ρανκαγουίνος έχουν να δουν θετική εμφάνιση από το 1-3 με το οποίο κέρδισαν την αφελή Ντεπόρτες Ικίκε πριν από σχεδόν ένα μήνα.

Με την πλάτη στον τοίχο. Πλήρη αποστολή και μπόλικη ρέντα. Μετά επανήλθαν στην μετριότητα. Άξιζαν την ήττα στο 1-1 με την Λα Καλέρα. Έχασαν 1-0 από το χάλι της Ουατσιπάτο και έμειναν στο 1-1 με την μέτρια Κοκίμπο του β’ γύρου. Το ιατρικό δελτίο είναι γεμάτο εδώ και δύο εβδομάδες. Σε αυτό θα προσθέσουμε τις απουσίες των κομβικών χαφ Καμίλο Μόγια και Χουάν Φουέντες που είναι τιμωρημένοι. Κλικ στους Ισπάνος για το πρώτο εντός έδρας τρίποντο με τον Κότο Σιέρα στο τιμόνι από προγνωστικά Χιλής και προγνωστικά στοιχήματος.

 

Σούπερ προσφορά γνωριμίας για τη νέα σεζόν! 60 💰💰💰 για στοίχημα και 600 🍒🍒🍒, και 40 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά Βραζιλίας: Ανοιχτό παιχνίδι στο Ναμπιζάο

Στη συνέχεια πάμε στην Α’ Βραζιλίας για την αναμέτρηση της Μπραγκαντίνο με την Ιντερνασιονάλ όπου κράτησα το αμφίσκορο σε απόδοση 1,86 στη Novibet. Αδιαμφισβήτητα, η  Ιντερνασιονάλ χτύπησε φόρμα. Έτσι, πήγε από τον βούρκο και το τέλμα, στην εκτόξευση. Μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες από την αποχώρηση του κλόουν Εντουάρντο Κοουδέτ, με λιγότερα εργαλεία και παραλαμβάνοντας μία καμμένη ομάδα, ο Ρόζερ Μασάντο στήριξε πάλι την Κολοράντο στα πόδια της.

Άρχισε δειλά. Πήρε ορισμένες νίκες ψυχολογίας και τελευταία ρολάρει εξαιρετικά η Ιντερνασιονάλ. Δεδομένο ότι θα κυνηγήσει έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες ενώ μετά το 1-3 ανατροπής που έκανε στην Σάο Πάουλο την Κυριακή θα ψάξει άλλο ένα διπλό. Συμπερασματικά, πιστεύω πως ένα γκολ θα το βρουν οι Γκαούσος στο Ναμπιζάο καθώς η άμυνα της Μπραγκαντίνο εδώ και καιρό δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.

 

Σούπερ προσφορά γνωριμίας για τη νέα σεζόν! 60 💰💰💰 για στοίχημα και 600 🍒🍒🍒, και 40 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Μία Μπραγκαντίνο η οποία αντιμετώπισε την εναλλακτική ενδεκάδα της Ατλέτικο Μινέιρο και έχασε με κατεβασμένα χέρια 3-0. Με το γκάζι που έριξε ο Πέδρο Καϊσίνια, δεν νομίζω ότι θα δούμε μισό παίκτη της να περπατά απόψε. Πέντε σερί αμφίσκορα εντός έδρας η Μπραγκαντίνο. Από τα 23 τελευταία εντός έδρας έμεινε άσφαιρη μόνο στο 0-1 κόντρα στη Φλουμινένσε του Μάνο Μενέζες που έστησε πούλμαν. Παράλληλα, η άμυνα δίνει γκολ στα 11/12 τελευταία παιχνίδια στην Μπραγκάνσα Παουλίστα.

Μόνο η Ατλέτικο Παραναένσε που έβαλε αναπληρωματικούς δεν βρήκε γκολ εκεί. Η προϊστορία τους που δείχνει σφιχτές αναμετρήσεις είναι ο μοναδικός αστερίσκος που βάζω για τη συγκεκριμένη επιλογή. Η διάθεση που έχουν και η στατιστική της Μπραγκαντίνο με κάνει να το ξεπεράσω και να το κρατήσω από προγνωστικά Βραζιλίας και προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά

00:00 Ουνιόν Εσπανιόλα – Ο’ Χίγκινς 1 (1,88), Novibet

01:00 Μπραγκαντίνο – Ιντερνασιονάλ G/G(1,86), Novibet

 

Ακολούθησε το Match Money στο Instagram και πάρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS