Προγνωστικά Μπαλάφας: Ποντάροντας στη σοβαρότητα - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Ποντάροντας στη σοβαρότητα

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 10:45 25/09/2024

Πρεμιέρα στο Γιουρόπα Λιγκ και ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με έναν άσο από το Μίντιλαντ – Χοφενχάιμ και με τα γκολ στο Λουντογκόρετς –  Σλάβια Πράγας.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα.

Το νέο φορμάτ των ευρωπαϊκών κυπέλλων πήρε καλές κριτικές στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, πλέον υπάρχει μπροστά μας το… τεστ για το Γιουρόπα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Νέα… κόντρα στην προβληματική Χόφενχαϊμ

Αρχικά με απασχολεί  το ματς στη Δανία, η Μίντιλαντ φιλοξενεί τη Χόφενχαϊμ και οι αποδόσεις προκαλούν περιέργεια. Αφού βλέπουν τις χώρες που εκπροσωπούν οι δύο ομάδες και τρίβουν τα μάτια τους. Πως είναι δυνατόν να δίνεται φαβορί η γηπεδούχος; Με βάση αυτά που έχουν καταθέσει αμφότερες σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν, υπάρχει λογική όμως. Η Μίντιλαντ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στη χώρα της. Βγάζει αξιοπιστία, είναι σύνολο με χημεία, καταφέρνει και ξεπερνάει τις δυσκολίες των απανωτών προκλήσεων.

Στον αντίποδα, η Χόφενχαϊμ είναι στο ψάξιμο. Έτσι, παρουσιάζει πολλές αδυναμίες και κυρίως πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ τα ρεπορτάζ αναφέρουν διαρκώς πίεση προς τον προπονητή, Ματαράτσο. Την κόντραρα το Σάββατο στην έδρα της Ουνιόν, έχανε 2-0 από τα πρώτα λεπτά, απλά μείωσε χωρίς να αξίζει κάτι παραπάνω. Θα κάνω το ίδιο και τώρα, θα πάω με τους σοβαρούς Δανούς, η απόδοση για τον άσο στο 2,35.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Πάμε για μάχη στη Βουλγαρία

Στη συνέχεια, στη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς φιλοξενεί την Σλάβια Πράγας. Όντως το διπλό έχει πάρει παιχνίδι. Είναι αλήθεια πως οι Τσέχοι άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και οριακά δεν κουνάνε τώρα το σεντόνι. Οι γηπεδούχοι, από τη στιγμή που άλλαξαν προπονητή και ανέλαβε ο 46χρονος Σιράκοφ, μετρούν 7 νίκες και 1 ισοπαλία με τέρματα 14-1.

Πράγματι, δεν υπάρχει κάποια εικόνα τους εκτός συνόρων και σε πιο απαιτητικά ματς τον τελευταίο μήνα. Όμως είναι ένα δείγμα γενικότερης βελτίωσης και θα πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας. Θα συμφωνήσω με την γενικότερη αίσθηση. Όντως  Σλάβια έχει περισσότερη ποιότητα, αλλά δεν βλέπω άνετη επικράτηση, όπως επίσης θα μου κάνει εντύπωση αν το ματς ανοίξει. Επιλέγω τα 2-3 γκολ στο 1,95.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας:

22:00 Μίντιλαντ – Χόφενχαϊμ: 1 (2.35), Pamestoixima

22:00 Λουντογκόρετς – Σλάβια Πράγας: 2-3 γκολ (1.95), Pamestoixima

 

Ακολούθησε το Match Money στο Instagram και πάρε μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS