Προγνωστικά Ιταλίας: Ενός κακού μύρια έπονται

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ιταλίας

Ιταλία: Ενός κακού μύρια έπονται

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Γιαννούλας στις 20:04 27/09/2024

Αδιαμφισβήτητα, η Τζένοα έχει πολλά προβλήματα, κακή ψυχολογία μετά τη Σαμπντόρια, δεν θα έχει και τον κόσμο στο ματς με τη Γιουβέντους. Επιλογές από τα παιχνίδια σε Ούντινε και Μπάρι.
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Ιταλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά Ιταλίας: Δύσκολες καταστάσεις στην Τζένοα

Αρχικά ξεκινάω από το Τζένοα – Γιουβέντους. Αδιαμφσβίτητα η Τζένοα δεν είναι στα καλά της και τα χτυπήματα είναι απανωτά. Κατά συνέπεια, στο αγωνιστικό σκέλος οι εμφανίσεις της φθίνουν, καταρχήν με αφετηρία το 0-2 από τη Βερόνα. Τυχερό 1-1 με τη Ρόμα, ήττα με κάτω τα χέρια από τη Βενέτσια και την Τετάρτη ήρθε ο αποκλεισμός στο κύπελλο, στα πέναλτι και από τον χειρότερο αντίπαλο. Τη Σαμπντόρια στο ντέρμπι μίσους, η αντίπαλος παίζει στη Serie B και ήταν το χειρότερο «πλήγμα».

Το 90λεπτο έληξε στο 1-1 και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως  η Τζένοα είχε μείνει από δυνάμεις, υπέφερε από ομάδα κατώτερης κατηγορίας. Κατά συνέπεια, στα πέναλτι η γλώσσα του σώματος των εκτελεστών της, έδειχνε μια ηττοπάθεια. Ήρθε ο αποκλεισμός, ο Τζιλαρντίνο δεν μπόρεσε να τον αποτρέψει και τα χειρότερα ήρθαν χτες Παρασκευή.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Τα εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων έφεραν και τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Έτσι, η Τζένοα θα φιλοξενήσει τη Γιουβέντους χωρίς κόσμο αλλά και χωρίς τους πιο ποιοτικούς της παίκτες (Μεσίας, Μαλινόβσκι). Για τη Γιούβε είναι η μεγάλη ευκαιρία να βάλει στοπ στα διαδοχικά 0-0. Το διπλό στο 1,75 είναι προσιτό.

 

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Η άμυνά κάνει «νερά»

Στη συνέχεια έχουμε το Ουντινέζε – Ίντερ. Η Ίντερ στο ντέρμπι με τη Μίλαν είχε πολύ κακή εικόνα στο ανασταλτικό σκέλος, έτσι δεν πείθει φέτος σε αυτόν τον τομέα. Μάλιστα, η αλήθεια είναι πως δεν έχει την περσινή αξιοπιστία και επιτρέπει ευκαιρίες στις αντιπάλους της, ήταν φυσικό κι επόμενο να χάσει το ματς με το γκολ του Γκάμπια στο 89’. Ο Ιντσάγκι  όντως έκανε λόγο για έλλειψη διάθεσης, συγκέντρωσης αλλά και θέμα δυνάμεων. Κατά συνέπεια, η ομάδα του καταρρέει στο δεύτερο ημίχρονο.

Και πιθανώς να υπάρξει και συνέχεια. Στον αντίποδα, η Ουντινέζε στην έδρα της φέτος σκοράρει με συνέπεια, έχει το απόλυτο 4/4 σε νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις. Ανακαφαλαιώνοντας, με 10 γκολ στο ενεργητικό της, μπορεί να αξιοποιήσει την κακή αμυντικά εικόνα της Ίντερ. Το G/G στο 1,85 είναι εφικτό.

 

Σούπερ προσφορά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 70 💰💰💰 για στοίχημα και 500 🍒🍒🍒 και 230 τσιπσάκια για διασκέδαση!

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Επεκτείνει το σερί η Μπάρι

Στη συνέχεια και στη Serie B τρία ματς στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Αρχικά, καλές πιθανότητες έχει η Μπάρι κόντρα στην Κοζέντσα. Σε συνέχεια των όσων λέγαμε την προηγούμενη εβδομάδα, ενόψει τότε του αγώνα με τη Φροζινόνε. Έτσι, η Μπάρι με το 3-5-2 του Λόνγκο βρήκε σταθερές στο παιχνίδι της, τη Σαμπντόρια άξιζε να την κερδίσει. Όμως επιπρόσθετα, βρήκε τα αποτελέσματα που δικαιούνταν κόντρα σε Μάντοβα (2-0) και Φροζινόνε (3-0).

Προστατεύοντας παράλληλα και την άμυνά της, σε τρίτο διαδοχικό ματς. Συμπερασματικά, μπορεί να επεκτείνει το σερί νικών κόντρα στην Κοζέντσα, ο άσος είναι σε απόδοση 2,25.

Προγνωστικά Ιταλίας

Σάββατο

16:00 Ουντινέζε – Ίντερ G/G (1,85), Novibet

16:00 Μπάρι – Κοζέντσα 1 (2,25), Novibet

19:00 Τζένοα – Γιουβέντους 2 (1,75), Novibet

 

άνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS