Προγνωστικά Μπαλάφας: Ταρακουνήθηκε κιαι πήρε μπρος - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Ταρακουνήθηκε και πήρε μπρος

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 00:45 28/09/2024

Δυνατό το σαββατιάτικο πρόγραμμα και ο Λάμπρος Μπαλάφας εστιάζει στη γαλλική Λιγκ 1 και στην Πρέμιερ Λιγκ.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας:

Αρχικά πάω Γαλλία και στο Λανς – Νις. Αδιαμφισβήτητα η Λανς είναι μια ομάδα που παίζει σύγχρονα και σε υψηλό ρυθμό, Όντως μας το έδειξε αυτό από τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Conference League. Έχει ξεκινήσει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα. Έτσι είναι στην 4η θέση και το σύνολο του 31χρονου Γουίλιαμ Στιλ παρουσιάζει ισορροπία στις εμφανίσεις του. Είτε εντός έδρας, είτε μακριά από αυτή.

Τώρα, θα υποδεχθεί την Νις, η οποία μία εβδομάδα πριν έβαλε 8 γκολ στη Σεντ Ετιέν και την Τετάρτη για το Europa League, έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στην Σοσιεδάδ. Είναι αλήθεια  ότο το 1-1 την αδικεί. Συμπερασματικά, είναι δύο ομάδες που από την φύση τους έχουν φιλοσοφία επίθεσης. Έτσι, παράγουν φάσεις, ανεβάζουν ψηλά τις γραμμές του και εκτιμώ πως θα μας παρουσιάσουν ένα παιχνίδι με γκολ και από τις δύο πλευρές. Η απόδοση του G/G στο 1,83 μπαίνει στις επιλογές. 

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

 

Προγνωστικά στοιχήματος:

Στη συνέχεια υπάρχει στην Πρέμιερ Λιγκ το Γουλβς – Λίβερπουλ. Πολλές φορές οι μεγάλες ομάδες θέλουν ένα σοκ για να ταρακουνηθούν και να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις. Έτσι, η Λίβερπουλ πριν δύο εβδομάδες έχασε στο Άνφιλντ από την Νότιγχαμ, αποτέλεσμα που έκανε αμέσως. Κατά συνέπεια ήρθε η αντίδραση. Πέρασε σαν σίφουνας από το Μιλάνο, έβαλε 3 στη Μίλαν (και λίγα ήταν), έβαλε 3 στη Μπόρνμουθ (και λίγα ήταν). Στη συνέχεια έβαλε 5 στην Γουέστ Χαμ (τα άξιζε) για το Λιγκ Καπ, παίζοντας με αρκετές αλλαγές. Δεν ξέρω αν ο Άρνε Σλοτ θα καταφέρει με τις επιδόσεις του γίνει ανάμνηση ο Γιούργκεν Κλοπ (το λες και αδύνατο). Όμως το πρώτο δείγμα γραφής του Ολλανδού είναι άκρως ενθαρρυντικό.

Οι «κόκκινοι» συνεχίζουν να ποντάρουν στην επίθεση, αλλά υπάρχει και μια αλληλουχία μεταξύ των γραμμών. Ακριβώς το αντίθετο από την Γουλβς, η οποία κουβαλάει πίεση και αυτό είναι έντονα εμφανές. Καταρχάς έχει να κερδίσει από πέρυσι. Ο ένας βαθμός στα πρώτα 5 ματς προβληματίζει και αγχώνει, τα αμυντικά προβλήματα είναι άλυτα για την ώρα. Την κόντραρα στο Βίλα Παρκ όπου και έχασε 3-1 με ανατροπή, συνεπώς θα ακολουθήσω τον ίδιο δρόμο ξανά, απέναντι στην Λίβερπουλ. Όμως δεν θα  πάω ξερά στο διπλό. Όσοι με διαβάζουν, γνωρίζουν το παιχνίδι μου. Δεν με απασχολούν οι χαμηλές αποδόσεις, συνεπώς θα ζητήσω ένα γκολ και από τους «λύκους». Μπορούν να το βρουν (σκοράρουν 4 αγωνιστικές σερί), κατά συνέπεια το combo 2 & G/G στο 2.47 έχει αξία.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας

18:00 Λανς – Νις: G/G (1,83), Pamestoixima

19:30 Γουλβς – Λίβερπουλ: 2 & G/G (2.47), Pamestoixima

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS