Προγνωστικά Γερμανίας: Και πάλι υπερβολικό είναι...- MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Γερμανίας

Γερμανία: Και πάλι υπερβολικό είναι…

Δημοσιεύτηκε: Ανέστης Ζαχαράκης στις 10:51 28/09/2024

Τέσσερα διαδοχικά ταμεία για τη γερμανική στήλη, μετά το άνετο 5-1 της Στουτγάρδης την περασμένη εβδομάδας. Εξαιρετικά ξεκινήσαμε και χθες στην Μπουντεσλίγκα, στέλνοντας ξανά ταμείο με το κόμπο άσος Ντόρτμουντ και anytime Γκιρασί. Πάμε να δούμε τι έχει το αποψινό μενού στο κορυφαίο γερμανικό πρωτάθλημα.
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά της Γερμανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος.

 

Προσφορά εντελώς δωρεάν* χωρίς καμιά κατάθεση! 

 

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει, χωρίς καμία αμφιβολία, από την 5η αγωνιστική, είναι η τιτανομαχία της Μπάγερν με τη Λεβερκούζεν. Το πρώτο κρας τεστ τίτλου, ανάμεσα στις δύο βασικές διεκδικήτριες του πρωταθλήματος.

Ειδικά, για την Μπάγερν είναι ένα ματς που σίγουρα θα θελήσει να στείλει το μήνυμα στη βασική της ανταγωνίστρια. Οτι τα περσινά κατορθώματα της Λεβερκούζεν, ήταν απλά μία παρένθεση. Αν η Μπάγερν επικρατήσει, θα ξεφύγει με το καλημέρα στο +6 από τους πρωταθλητές και θα διαμορφώσει πολύ νωρίς μία παράσταση νίκης.

Είναι αλήθεια, πως η Μπάγερν έρχεται από μία τέλεια εβδομάδα, καθώς έβαλε συνολικά 20 γκολ σε τρία ματς. Μιλάμε για τρομακτικό νούμερο, έστω κι αν αντίπαλοι ήταν το νεοφώτιστο Κίελο, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, που απέλυσε τον προπονητή της και η άτολμη Βέρντερ. Φυσικά, αυτά τα τρία ματς δεν αποτελούν ασφαλές κριτήριο. Έχουν όμως βοηθήσει τον Κομπανί και τους παίκτες του να χτίσουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

 

Προσφορά εντελώς δωρεάν* χωρίς καμιά κατάθεση! 

 

Προγνωστικά Γερμανίας: Θα είναι έκπληξη να μην ανοίξει

Η αναμέτρηση πάντως με τη Λεβερκούζεν, θα είναι φέτος το πρώτο σοβαρό διαγώνισμα προόδου της Μπάγερν. Μπορεί η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να μην έχει την ίδια αμυντική ισορροπία, όπως πέρυσι, ωστόσο επιθετικά παραμένει μία μηχανή παραγωγής γκολ. Αν λοιπόν ο αντίπαλος δώσει δικαιώματα θα σε τιμωρήσει αμείλικτα.

Στο δια ταύτα, όλα προμηνύουν ένα χορταστικό ντέρμπι με πολλά γκολ εκατέρωθεν και συναρπαστική εξέλιξη. Δεν προξενεί εντύπωση ότι το κόμπο G/G & Over 2,5 ξεπερνάει οριακά το 1,50. Οι συγκεκριμένες δύο επιθέσεις πάντως, μπορούν φέρουν άνετα και το Over 3,5.

Για όποιον κυνηγά ειδικά, ας έχει υπόψιν του και το anytime του καυτού Βιρτς. Ο ηγέτης της Μπάγερ μετράει ήδη τέσσερα γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές. Πέτυχε δύο στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Φέγενορντ. Σκόραρε και με την εθνική Γερμανίας στο τελευταίο παράθυρο.

 

Προσφορά εντελώς δωρεάν* χωρίς καμιά κατάθεση! 

 

Προγνωστικά Στοιχήματος: Υπερβολική η ψαλίδα στο σετ

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, είναι χαμηλά ο άσος της Λειψίας. Η Αουγκσμπουργκ πάντως είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για να κυνηγήσουν οι ταύροι ένα επιθετικό ξεμπούκωμα, μετά από δύο κολλητά 0-0. 

Νορμάλ φαβορί η Φράιμπουργκ, αλλά δεν ψήνομαι να ακολουθήσω τα 1,65 απέναντι στη μαχητική Σαν Πάουλι. Μόνο σε κόμπο με το G/G στη λογική του 2-1, 3-1. Η Σαν Πάουλι δημιουργεί φάσεις, παλεύει τα παιχνίδια της κι ένα γκολ είναι μέσα στις δυνατότητές της. Η Γκλάντμπαχ δεν μπορεί να σηκώσει αποδόσεις στο 2,10 απέναντι στη σκληρή Ουνιόν, που έχει σούπερ παράδοση με τα πουλάρια.

Τέλος, στο Μάιντς – Χαϊντενχάιμ, το σετ προσωπικά μου χτυπάει πολύ άσχημα. Ομάδες με παρόμοια δυναμική, πρακτικά ίδιους στόχους και αρκετά κοντινό αγωνιστικό στιλ (κυρίως reactive παιχνίδι) και ο άσος άνοιξε στο 1,85. Προσωπικά περίμενα τη νίκη της έδρας περίπου στο 2,20-2,25 και το διπλό γύρω στο 3,70-3,80. Τα 4,15 ήταν προκλητικά για ένα καλοδουλεμένο σύνολο όπως η Χαϊντενχάιμ, που στη μέρα της μπορεί να δυσκολέψει οποιονδήποτε αντίπαλο. Προφανώς έκλεισε η ψαλίδα και το διπλό στη Novibet υποχώρησε στο 3,95. Εξακολουθεί πάντως να είναι πιο πάνω απ’ ότι θα έπρεπε.

 

Προσφορά εντελώς δωρεάν* χωρίς καμιά κατάθεση! 

 

Προγνωστικά Γερμανίας

16:30 Μάιντς – Χαϊντενχάιμ 2 (3,95)

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS