Προγνωστικά Μπαλάφας: Γκολ και combo από το Τσάμπιονς Λιγκ - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Γκολ και combo από το Τσάμπιονς Λιγκ

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 10:51 01/10/2024

Δεύτερη αγωνιστική της League Phase στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Λάμπρος Μπαλάφας παίζει μπάλα με γκολ και combo bet.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τις προτάσεις του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Ώρα επίθεσης για την Ζάλτσμπουργκ 

Αδιαμφισβήτητα το πρώτο δείγμα της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν θετικό. Έτσι, η διάθεση των ομάδων ξεκάθαρη, να επιτεθούν, να σκοράρουν όσο περισσότερο . Ώστε κατά συνέπεια στο φινάλε της διαδικασίας που θα γίνει ταμείο, στις περιπτώσεις ισοβαθμίας, να υπάρχει άνεση. Με αυτή τη λογική θα εξετάσω αρχικά και τα σημερινά ματς και πρώτα το Ζάλτσμπουργκ – Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα πλήρωσαν το νεανικό ρόστερ. Είναι η ομάδα με το πιο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στη διοργάνωση. Έτσι έχασαν με 3-0 από την Σπάρτα Πράγας. Ένα αποτέλεσμα που δεν περίμεναν και σίγουρα όχι σε τέτοιες διαστάσεις.

Συνεπώς, θα ψάξουν ανάκαμψη και άμεσα. Η σημερινή αναμέτρηση με την Μπρεστ έχει μόνο έναν δρόμο, αυτόν της νίκης. Στον αντίποδα, οι Γάλλοι δεν έχουν εμπειρία από την διοργάνωση. Ωστόσο με το καλημέρα, πανηγύρισαν. Το 2-1 επί της Στουρμ Γκρατς έδωσε δύναμη και πίστη σε όλη την ομάδα ενόψει συνέχειας.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Αδιαμφισβήτητα, η πίεση είναι μεγάλη για την Σάλτσμπουργκ, θα επιτεθεί από το πρώτο λεπτό. Η Μπρεστ προφανώς θα έχει υπομονή και θα ψάξει τους χώρους που αναγκαστικά θα αφήσουν οι γηπεδούχοι. Συμπερασματικά, αναμένω ανοικτό ματς με γκολ και από τις δύο πλευρές, οπότε επιλέγω το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 στο 2.00

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Η εμπειρία της Ντόρτμουντ 

Στη συνέχεια και  στη Βεστφαλία η Ντόρτμουντ φιλοξενεί την Σέλτικ και θα επιχειρήσει να κάνει το 2Χ2. Καθώς στην πρεμιέρα έδωσε παράσταση μέσα στο Μπριζ, το 3-0 έκανε αίσθηση. Έστω κι αν αμυντικά οι δοκιμασίες ήταν πολλές και το μηδέν κρατήθηκε με τύχη. Ανασταλτικά είναι το θέμα για τον Σαχίν. Μάλιστα, την Παρασκευή έμεινε πίσω 0-2 από την Μπόχουμ, το γύρισε και επικράτησε 4-2, αλλά στο Champions League αυτές οι ανατροπές δεν είναι εύκολο να γίνουν. Πράγματι είναι ένα σύνολο που ξέρει να παράγει και να σκοράρει. Αλλά δεν έχει την αμυντική ισορροπία για να υπάρξει και σιγουριά σε όλη την ομάδα. Οι αλλαγές στον σχηματισμό είναι συνεχείς, μέχρι να βρεθεί το μοντέλο που της πάει.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Είναι αλήθεια πως η Σέλτικ δεν θα είναι εύκολη λεία. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς μετράει 8Χ8 σε όλες τις διοργανώσεις στη Σκωτία. Λειτουργεί υποδειγματικά και έχει βάθος σε όλες τις γραμμές. Το 5-1 επί της Σλόβαν ανέδειξε το ταλέντο που έχει στο δημιουργικό κομμάτι. Βγάζει γρήγορες μεταβάσεις, θα είναι επικίνδυνη και στη Γερμανία, δεν θα μασήσει κόντρα στους φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης.

Ανακεφαλαιώνοντας, θεωρώ την τωρινή έκδοση της Σέλτικ σαν την καλύτερη των τελευταίων ετών. Όμως σε αυτή την διοργάνωση, η εμπειρία είναι πολλές φορές καταλυτική. Ταλαντεύτηκα αρκετά, κατέληξα στο combo 1 & G/G, αφού το 2,70 με ιντριγκάρει.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας

19:45 Σάλτσμπουργκ – Μπρεστ: G/G & Over 2,5 (2,00), Pamestoixima

22:00 Ντόρτμουντ – Σέλτικ: 1 & G/G (2,70), Pamestoixima

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS