Προγνωστικά Μπαλάφας: Η επίθεση κρίνει προκρίσεις - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Η επίθεση κρίνει προκρίσεις

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 10:56 02/10/2024

Στο μενού και σήμερα η 2η αγωνιστική της League Phase στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Λάμπρος Μπαλάφας επιλέγει δύο παιχνίδια αγγλικών ομάδων,
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τις προτάσεις του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Το νέο φορμάτ του Τσάμπιονς Λιγκ αδιαμφισβήτητα ωθεί τις ομάδες να παίξουν πιο επιθετικά. Να σκοράρουν περισσότερο καθώς η διαφορά τερμάτων και οι καλύτερες επιθέσεις θα κρίνουν τις προκρίσεις. Μάλιστα χθες οι βαριές φανέλες» σκόραραν 4 και 5 γκολ.

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Με γκολ στο Μπέρμιγχαμ

Στην πρεμιέρα το δρόμο είχε δείξει η Μπάγερν που είχε βάλει 9 στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Όντως οι Γερμανοί την έχουν αυτή την… καλή συνήθεια, δεν κόβουν, στη μέρα τους βάζουν πολλά. Σήμερα η ομάδα του Κομπανί δοκιμάζεται στο Μπέρμιγχαμ. Την περιμένει η Άστον Βίλα, ένα σύνολο που επίσης το διακρίνει η επιθετική του φιλοσοφία. Το διπλό στην Ελβετία με το άνετο 3-0 επί της Γιουνγκ Μπόις ήταν μια καλή πρεμιέρα. Είναι αλήθεια ότι για τον Έμερι η φετινή σεζόν θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις, ο ίδιος θέλει να πάρει υψηλό βαθμό.  

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Η Άστον Βίλα κόντρα σε ομάδες καλύτερες από αυτήν, συνηθίζει να δίνει χώρο. Έτσι, δεν βγαίνει μπροστά με την γνωστή ορμή της, έχει πετύχει μεγάλες νίκες με τη συγκεκριμένη προσέγγιση. Κατά συνέπεια αυτό αναμένω να κάνει και σήμερα. Να αφήσει τη μπάλα στους Βαυαρούς και να ψάξει την κόντρα με κύριο αποδέκτη του Γουάτκινς. Καθώς σε αυτή τη μετάβαση οι Μπέιλι και Ράμσεϊ ταιριάζουν γάντι.

Στον αντίποδα, η Μπάγερν γνωρίζει το παιχνίδι υπεροχής. Σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι την περιμένουν, το ίδιο έκανε και η Λεβερκούζεν στο 1-1 του περασμένου Σαββάτου. Έχει τις προσωπικότητες ώστε να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση και να συνεχίσει με νίκη. Θα ήθελα το διπλό αρκετά πιο πάνω, δεν είναι για 1,70 αυτή η αποστολή, συνεπώς επιλέγω το Over 1,5 γκολ στο ημίχρονο, σε απόδοση 2,15.    

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει πάρει φόρα η Λίβερπουλ

Στη συνέχεια πάμε στο Άνφιλντ. Ο Σλοτ έχει ταιριάξει ιδανικά με τη Λίβερπουλ. Ως τώρα τα αποτελέσματα δικαιώνουν την επιλογή του ως αντικαταστάτη του Κλοπ. Καθώς οι «κόκκινοι» έχουν διατηρήσει την επιθετική φιλοσοφία τους, παράλληλα δείχνουν και πιο ώριμο πρόσωπο ανασταλτικά. Η κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα πρώτο θετικότατο δείγμα. Παράλληλα όμως, και στην Ευρώπη, η νίκη 3-1 στην Ιταλία επί της Μίλαν, έδειξε πως μπορεί κάλλιστα να κυνηγήσει τα πάντα.

Σήμερα επιστρέφει στο Άνφιλντ για να υποδεχθεί την Μπολόνια. Η οποία με τη σειρά της, προσπαθεί να ισορροπήσει στην μετά-Μότα, εποχή. Έχασε παίκτες κομβικούς, πίσω δέχτηκε γκολ σε όλα τα ματς πρωταθλήματος. Μόνο στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και το 0-0 με την Σαχτάρ μπόρεσε να δείξει αμυντική συνοχή. Η Λίβερπουλ θα πατήσε γκάζι από το πρώτο λεπτό αφού αυτό είναι το παιχνίδι της. Κατά συνέπεια θεωρώ πως θα πάρει τη νίκη, λογικά και άνετα. Στον αντίποδα, η Μπολόνια με Εντόι και Κάστρο ένα γκολ μπορεί να το βρει, το combo 1 & G/G στο 2,67 έχει αξία.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

22:00 Άστον Βίλα – Μπάγερν: Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο (2,15), Pamestoixima

22:00 Λίβερπουλ – Μπολόνια: 1 & G/G (2.67), Pamestoixima

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!