Προγνωστικά Μπαλάφας: Παιχνίδι με combo από το Γιουρόπα Λιγκ - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Παιχνίδι με combo από το Γιουρόπα Λιγκ

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 10:41 03/10/2024

Μενού Πέμπτης με Γιουρόπα Λιγκ αλλά και πρεμιέρα του Κόνφερενς Λιγκ, με τον Λάμπρο Μπαλάφα να κάνει παιχνίδι με δύο combo.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τις προτάσεις του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Η σιγουριά της Σλάβια

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα κλείνει με Europa League, οι επιλογές είναι… αμέτρητες, το θέμα είναι να καταλήξουμε στις σωστές. Αρχικά πηγαίνω στο Σλάβια Πράγας – Άγιαξ. Οι Τσέχοι είναι ιδιαίτερα σοβαροί και δείχνουν ικανοί να πάνε μακριά στη διοργάνωση. Όλα αρχίζουν από την άμυνα. Έτσι κρατάνε το μηδέν σε 5 σερί αναμετρήσεις, ενώ έχουν δεχθεί μόλις 1 γκολ σε 9 ματς πρωταθλήματος. Αυτές οι ομάδες χρήζουν πάντα προσοχής, αφού όταν βγάζεις σιγουριά ανασταλτικά, μπορείς να είσαι αισιόδοξος. Σήμερα η Σλάβια θα δοκιμάσει τις αντοχές της κόντρα στον Άγιαξ, ο οποίος είναι ασταθής. Όμως και ικανός στη μέρα του να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση, όπως στο 4-0 επί της Μπεσίκτας.

Οι παίκτες του Φαριόλι βρήκαν νωρίς το πρώτο τέρμα και στη συνέχεια με ελεύθερο πεδίο διέλυσαν τους Τούρκους. Αν κάτι πρέπει να πιστωθεί στον Ιταλό προπονητή του «Αίαντα» είναι η αμυντική προσήλωση. Παρ’ όλα αυτά,  σήμερα υπάρχουν σημαντικές απουσίες και στις δύο ομάδες. Ειδικά οι Ολλανδοί, που δεν έχουν κερδίσει ποτέ στην Τσεχία. Χωρίς τους Χέντερσον, Τραορέ, Φιτζ Τζιμ, Μπέργκχαους και Βέκχορστ χάνουν πράγματα σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού τους. Θα επιλέξω το combo  1 & G/G στο εξαιρετικό 3,50!   

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Η αύρα του Σαν Μαμές

Στη συνέχεια και στο Μπιλμπάο, η Αθλέτικ του Ερνέστο Βαλβέρδε φιλοξενεί την Άλκμααρ και θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη νίκη. Στην πρεμιέρα έφυγε με το 1-1 από το «Ολίμπικο». Οι Βάσκοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις συνεχείς υποχρεώσεις, είναι διαφορετικά τα δεδομένα φέτος. Κατά συνέπεια το ρόστερ θα δοκιμάσει τις αντοχές του. Οι Ολλανδοί έχουν μπει καλά στη σεζόν, με όπλο την επιθετική τους γραμμή και φυσικά στην έδρα τους. Προγνωστικά Μπαλάφας.

Αδιαμφισβήτητα, η φιλοσοφία των δύο ομάδων είναι να παράξουν στον αγωνιστικό χώρο και όχι να κλειστούν. Αυτό περιμένω από την αρχή. Το ματς είναι κλειδί για την συνέχεια της Μπιλμπάο. Συνεπώς, θα υπάρχει μεγάλο πάθος στους γηπεδούχους. Ο κόσμος θα δει τη λατρευτή του ομάδα σε εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς μετά από 6.5 χρόνια! Λίγο πιο άνετη η Άλκμααρ, η οποία στην πρεμιέρα νίκησε δύσκολα την Έλφσμποργκ με 3-2. Θα πάω κι εδώ σε λογική combo, 1 & G/G στο 3,30.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας

19:45 Σλάβια Πράγας – Άγιαξ: 1 & goal/goal (3,50)

22:00 Μπιλμπάο – Άλκμααρ: 1 & goal/goal (3,30)

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!