Προγνωστικά Ολλανδίας - Δανίας : Παιχνίδι με τα γκολ - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Ολλανδίας, Δανίας, προγνωστικά στοιχήματος

Ολλανδία – Δανία: Παιχνίδι με τα γκολ

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Πετρής στις 10:12 04/10/2024

Βαρύ το πρόγραμμα για τις μεγάλες στην Ολλανδία, που είχαν ματς στην Ευρώπη και άφησαν δυνάμεις. Αδιαμφισβήτητα το πιο μεγάλο ματς της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στη Φέγενορντ και την Τβέντε. Όντως ένα παιχνίδι πολύ αμφίρροπο. Πιο εύκολες οι αποστολές των Άγιαξ και Αϊντχόφεν, που φιλοξενούν Γκρόνινγκεν και Σπάρτα αντίστοιχα. Στη Δανία δεσπόζει το Μπρόντμπι – Μίντιλαντ.
Δες εδώ τα προγνωστικά Ολλανδίας – Δανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Ολλανδίας: Έχει συνέλθει

Αρχικά, στην Eredivisie την Παρασκευή υπάρχει στο πρόγραμμα ένα πολύ σημαντικό ματς για την παραμονή των Άλμερε και Βίλεμ. Η πρώτη στη δεύτερη σερί χρονιά της σε αυτή την κατηγορία, ενώ η δεύτερη είναι νεοφώτιστη. Ματς  μάλιστα που αποκτάει πολύ κρίσιμο χαρακτήρα για την Άλμερε, που έχει μόλις δύο βαθμούς μέχρι στιγμής. Στον αντίποδα, η Βίλεμ είναι σε καλύτερη μοίρα και μπορεί να νοιώθει πιο άνετη. Η Άλμερε έχει συνέλθει και ας μην έχει πάρει τα αποτελέσματα που πρέπει. Είναι καλύτερη η εικόνα της το τελευταίο διάστημα. Η αλήθεια είναι πως με τη Ζβόλε μπορούσε βαθμό, αλλά έχασε με 1-0. Παιχνίδι στο οποίο είναι αουτσάιντερ η Άλμερε, θα έπρεπε να ήταν πιο ίσιες οι αποδόσεις. Πάμε με τον 1 DNB στο 2,00.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Στη συνέχεια και στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, η αγωνιστική είναι ζόρικη αυτή την εβδομάδα. Κατά συνέπεια, μόνο σε ένα ματς μπορώ να μείνω και να κάνω παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, αυτό ανάμεσα στην ομάδα νέων της Ουτρέχτης και την Τέλσταρ. Η ομάδα νέων της Ουτρέχτης έφερε 1-1 στην έδρα της Ντεν Χάαγκ, αλλά η γενική της εικόνα είναι κακή. Τα λέει όλα η βαθμολογία. Σταθερά ουραγός και με απολογισμό 0-3-5. Μάλιστα  όλοι της οι βαθμοί είναι στα εκτός, εντός έχει 4/4 ήττες! Στον αντίποδα,η Τέλσταρ δείχνει πολύ καλό πρόσωπο και δίκαια είναι ψηλά. Συμπερασματικά, καταλήγω στο διπλό που πληρώνει 2,05.

Προγνωστικά  Δανίας: Στην επίθεση στηρίζεται

Περνάω, κατόπιν στη Δανία και στο Βίμποργκ – Άαρχους.Καταρχάς, αμφότερες αρέσουν με την εν γένει εικόνα και την πορεία τους. Όντως, για την Άαρχους αυτά ήταν αναμενόμενα. Με το ίδιο τεχνικό τιμ και το ίδιο ρόστερ, ποντάρει στην ομοιογένεια της περσινής σεζόν και δεν έχει αλλάξει στυλ παιχνιδιού. Η Βίμποργκ ήταν ερωτηματικό, με βάση τις αλλαγές στην αρχή της σεζόν το δείγμα δεν ήταν καλό. Όμως, σταδιακά βρήκε βηματισμό και πήρε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία της έξι παιχνίδια έχει μόλις μια ήττα. Αυτή από τη Μίντιλαντ  με 3-1 εκτός έδρας. Στην επίθεση στηρίζει τη δύναμη της,  εκεί έχει τα όπλα της. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και στα 10 φετινά της στο πρωτάθλημα. Η Άαρχους πολύ σοβαρή, θα γνωρίσει κινδύνους, αλλά θα απειλήσει κιόλας. Είναι αποδεκτό το 2,00 στο G/G & Over 2,5.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η άμυνα κάνει νερά

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει με το Σίλκεμποργκ – Κοπεγχάγη. Ένα ματς που προβλέπεται αμφίρροπο, δυνατό και με πολλές φάσεις. Η Σίλκεμποργκ έχει βγάλει τρομερό χαρακτήρα και αρέσει με το ποδόσφαιρο που παίζει. Της πιστώνονται πολλά συγχαρητήρια, καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν αντιμετωπίζει ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα. Αυτά δεν την πτόησαν σε καμία περίπτωση και, τώρα, η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη. Μέσα στην έδρα της μπορεί να τα βάλει με όλους. Ακόμα και με τη δυνατή Κοπεγχάγη, που έρχεται από ματς στην Ευρώπη και στην άμυνα φέτος κάνει νερά. Στο 1,95 παίζει το G/G & Over 2,5.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Στοιχήματος:

Παρασκευή

21:00 Άλμερε – Βίλεμ: 1 DNB (2,00), Pamestoixima

21:00 Γ. Ουτρέχτη – Τέλσταρ: 2 (2,05), Pamestoixima

Κυριακή

17:00 Βίμποργκ – Άαρχους: G/G & Over 2,5 (2,00), Pamestoixima

21:00 Σίλκεμποργκ – Κοπεγχάγη: G/G & Over 2,5 (1,95), Pamestoixima

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS