Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Είναι ωραία στην κορυφή - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος

Ελλάδα: Είναι ωραία στην κορυφή

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Φραδελάκης στις 00:22 05/10/2024

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής. Ο Ατρόμητος θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Βόλο, ενώ η ΑΕΚ να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη της στο ντέρμπι και ο Άρης να χτίσει σερί κόντρα στη Λαμία. Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Ελλάδας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά ποδοσφαίρου : Αποδείξεις ότι μεγαλώνει

Αρχικά, το πρόγραμμα ανοίγει στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Βόλο. Όντως, με πολύ υψηλές φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Παρ΄όλα αυτά, δεν είναι η δουλειά όσο απλή δείχνει σε κάποιους και το παρελθόν των δύο είναι ενδεικτικό. Έτσι, στα 16 ματς που έχουν δώσει από τότε που οι Θεσσαλοί ήρθαν στο προσκήνιο, υπάρχει απόλυτη ισορροπία στα μεταξύ τους παιχνίδια. Για την ακρίβεια σε όλες τις διοργανώσεις το ρεκόρ είναι 6-4-6 ανεξαρτήτως έδρας.

Παρά ταύτα δεν θα διστάσω να δώσω την ψήφο μου στους γηπεδούχους, καθώς είναι αλήθεια πως πείθει αρκετά η φετινή εκδοχή του Ατρομήτου ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω, ψάχνοντας… αποδείξεις ότι σιγά-σιγά παίρνει μπόι.

Αδιαμφισβήτα, διόλου εύκολο βέβαια να παραμερίσει τον Άρη για να βγει Ευρώπη. Όμως οπωσδήποτε διαθέτει μία μεγαλύτερη δυναμική σε σχέση με τις σεζόν πίσω μας. Τέτοια που να του επιτρέπει τουλάχιστον να κερδίζει στην έδρα του ματς όπως αυτό με τον πολύ προβληματικό -και φέτος- Βόλο, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει ούτε καν την Καλλιθέα την περασμένη εβδομάδα, στο ντεμπούτο του νέου προπονητή του. Αν μάλιστα είναι 100% ΟΚ και ο παικταράς Καρλίτος, όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Ο άσος άρχισε να υποχωρεί αλλά ακόμα είναι εντάξει στο αξιοπρεπές 1,83 της Stoiximan.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Ελλάδας : Και τώρα πιάστε την

Η συνέχεια στο σαββατιάτικο πρόγραμμα  με το ματς του Αγρινίου, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ. Η Ένωση έπιασε ξανά κορυφή κι έμεινε μάλιστα μόνη 1η πλέον μετά τη μεγάλη νίκη της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2-0). Όχι πως έβγαλε… μάτια, αλλά σε τέτοια παιχνίδια μικρή σημασία έχει αυτό. Ήταν πάντως καλύτερη στα σημεία και δίκαια κέρδισε.

Μία νίκη που φέρνει ξανά την ηρεμία στα Σπάτα, αποσυμπιέζει την κατάσταση, διώχνει το άγχος που υπήρχε και το οποίο πολλές φορές μπορεί να φέρει τραγικά αποτελέσματα.

Στρωμένος με ροδοπέταλα ο δρόμος της για να συνεχίσει στην κορυφή. Ούτε σκέψη φυσικά στο ενδεχόμενο μίας τρίτης γκέλας με αντίπαλο που παλεύει για την παραμονή του, μέσα σε μόλις επτά αγωνιστικές. Σύμφωνοι, ο Παναιτωλικός βρίσκεται σε ένα πολύ καλό φεγγάρι, αήττητος για τέσσερις αγωνιστικές κι ερχόμενος από ένα μεγάλοδ διπλό επί του ΟΦΗ.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Αυτό όμως τον κάνει αυτομάτως και πολύ πιο άνετο στο αποψινό ματς. Φυσικά δεν χωράει κουβέντα στο ότι τα πάντα σχεδόν εξαρτώνται από την απόδοση της ΑΕΚ. Αν η ομάδα του Αλμέιδα είναι αυτή που πρέπει, τότε δεν θα έχει πρόβλημα να φύγει με το τρίποντο.

Απολύτως φυσιολογικά το διπλό βρίσκεται στα επίπεδα του 1,30. Αλλά με bet builder διπλό από ημίχρονο και Over 1,5 ανεβαίνουμε στο 2,15 στη Stoiximan.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ

18:30 Ατρόμητος – Βόλος: 1 (1,83) Pamestoixima
19:30 Παναιτωλικός – ΑΕΚ: 2 ημίχρονο/2 τελικό & Over 1,5 (2,15) Pamestoixima

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS