Προγνωστικά Γερμανίας: Με τον Κουλιεράκη - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Γερμανίας

Γερμανία: Με τον Κουλιεράκη

Δημοσιεύτηκε: Ανέστης Ζαχαράκης στις 03:48 05/10/2024

Σταθερή η σύνδεσή μας με το ταμείο. Την Παρασκευή, στην πρεμιέρα της 6ης αγωνιστικής για την Μπουντεσλίγκα, πέρασε και το κόμπο (G/G & Over 2,5) και το anytime του Κλάιντινστ, στο Αουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ. Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά της Γερμανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος.

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου. Η Λεβερκούζεν λογικά θα επιβεβαιώσει τον γκράντε φαβοριτισμό, κόντρα στη νεοφώτιστη Χολστάιν. Εδώ βέβαια, μόνο αν παίξουν κάτι σε κόμπο, μπορούμε να δώσουμε νόημα. Η Μπάγερ κράτησε στο μηδέν τη Μίλαν, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και προηγουμένως έφερε 1-1 με την Μπάγερν, στο Μόναχο, επιτρέποντας στους Βαυαρούς xGoals μόλις λίγο πάνω από το 1,00. Στη λογική ότι το ματς θα είναι 70-30 κατοχή, μπορούμε να εξετάσουμε το 1 & Ν/G στο 1,85.

Το άλλο μεγάλο φαβορί της ημέρας είναι η Ντόρτμουντ. Η αποστολή της πάντως δεν θα είναι εύκολη στο Βερολίνο, με την Ουνιόν, που έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ στις πρώτες πέντε στροφές, το τελευταίο στο 97′ από την Γκλάντμπαχ. Από τα ματς που πολύς κόσμος θα πέσει στο Over 2,5, μετά το 7-1 της Ντόρτμουντ επί της Σέλτικ. Η Ουνιόν όμως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει περίγελος όπως οι Σκωτσέζοι. Προσωπικά δεν θα με εκπλήξει αν κολλήσει στο Under 2,5.

Προγνωστικά Γερμανίας: Ώρα διόρθωσης για τη Βόλφσμπουργκ

Αρκετά ψηλά έχω δύο διπλά, αυτό της Φράιμπουργκ και της Βόλφσμπουργκ. Από τη Φράιμπουργκ περιμένω αντίδραση μετά το κάζο από τη Σαν Πάουλι. Η Βέρντερ είναι αντίπαλος στα μέτρα της και με το γνωστό σοβαρό και κυνικό της στιλ, μπορεί να βγάλει τα 2,55-2,60.

Βάσει ρεπορτάζ βέβαια και συνολικής εικόνας, το διπλό της Βόλφσμπουργκ δένει καλύτερα. Η Μπόχουμ απογοητεύει και ο τεχνικός Τσάιντλερ είναι με την πλάτη στον τοίχο. Οι Βεστφαλοί δεν μπόρεσαν να κερδίσουν το νεοφώτιστο Κίελο, παρότι προηγήθηκαν 2-1 με ανατροπή. Έχασαν με ανατροπή στο Φράιμπουργκ και στο Ντόρτμουντ. Και το κυριότερο, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους δέχονται σταθερά από δύο γκολ και πάνω.

Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ μπορεί να έχει μόνο 4 βαθμούς, όμως έχει βγάλει το πιο δύσκολο πρόγραμμα. Έχασε οριακά 3-2 στην πρεμιέρα από την Μπάγερν. Έχασε 4-3 από τη Λεβερκούζεν στις καθυστερήσεις. Έφερε 2-2 με τη Στουτγάρδη, δεχόμενη την ισοφάριση στο 96′ και ηττήθηκε από τη φορμαρισμένη Αϊντραχτ, σε ματς που ήταν ανώτερη. Στο μόνο παιχνίδι που είχε πρέπει νίκης, έκανε το καθήκον της, κερδίζοντας 2-0 στο Κίελο.

Γενικά, η εικόνα των λύκων είναι ενθαρρυντική και τώρα που το πρόγραμμα στρώνει λογικά θα διορθώσουν τη συγκομιδή τους. Επιλογή το διπλό στο 2,20 για τη νέα ομάδα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Προγνωστικά Γερμανίας

16:30 Μπόχουμ – Βόλφσμπουργκ 2 (2,20), Pamestoixima

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS