Προγνωστικά Βραζιλίας: Αήττητη με Πάιβα η Βάσκο

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Βραζιλίας, Προγνωστικά στοιχήματος, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, Στοίχημα

Βραζιλία: Αήττητη με Πάιβα η Βάσκο

Δημοσιεύτηκε: Άκης Αχλατλής στις 11:36 05/10/2024

Τρεις επιλογές από το βραζιλιάνικο μενού του Σαββάτου. Ειδικότερα με την Α’ Βραζιλίας θα ασχοληθώ στη στήλη μου. Αφήνω τη Β’ Βραζιλίας και την Α’ Χιλής από έξω καθώς θα μπλέξω μόνο με ζωντανό στοίχημα στο παιχνίδι μου. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα παιχνίδια και τις επιλογές.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Βραζιλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Βραζιλίας: Οριακό παιχνίδι για αμφότερες

Καταρχάς από το Ατλέτικο Παραναένσε – Μποταφόγκο όπου κράτησα το αμφίσκορο σε απόδοση 1,83 . Η Ατλέτικο Παραναένσε έχει ντεμπούτο Λούτσο Γκονσάλες (εντός έδρας). Όταν λέμε ότι καίγεται για νίκη, είναι στα όριά της. Η απότομη αλλαγή στον πάγκο με την απόυλση Βαρίνι δεν έφερε αποτέλεσμα και ήταν απαράδεκτη τόσο στο 4-1 από τη Ράσινγκ, όσο και στο 1-0 από τη Φλαμένγκο. Είχε μία εβδομάδα να δουλέψει και είναι δεδομένο ότι θα σκυλιάσει από την αρχή ως το φινάλε για αποτέλεσμα.

Κόντρα σε μία εξαιετική φέτος Μποταφόγκο. Δίκαια στην κορυφή η ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε μεν αλλά αρχίζει και εμφανίζεται το φάντασμα της Παλμέιρας από πέρσι. Στο -1 είναι η διαφορά και θα έχει πίεση ως το φινάλε. Εξαίρεση στον κανόνα το 0-0 που έφερε με την Γκρέμιο την προηγούμενη αγωνιστική. Μία φουλ επιθετική ομάδα που σκοράρει παντού και πιστεύω σε αυτή την αναιμική άμυνα της Ατλέτικο Παραναένσε ένα γκολ το έχει η Μποταφόγκο. Σημειώνω ότι δεν κερδίζει στην Κουριτίμπα από το 2008 και έπειτα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Δύσκολο έργο έχει απόψε ενώ από ότι καταλαβαίνετε παίζω το γκολ της Ατλέτικο Παραναένσε για το ποντάρισμα. Στο μυαλό μου η Μποταφόγκο έχει ήδη βάλει γκολ. Η Ατλέτικο Παραναένσε διαθέτει και ποιότητα αλλά θα παίξει και με το μαχαίρι στα δόντια μέχρι τέλους σε ένα οριακό παιχνίδι. Το κρατάω από προγνωστικά Βραζιλίας και προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Με αέρα Φιλίπε Λουίς η Φλαμένγκο

Ακολούθως πάμε στο Σαλβαντόρ όπου κράτησα το ασιατικό 2 0.0 ΑΗ σε απόδοση 2,05 από το Μπαΐα – Φλαμένγκο. Η Φλαμένγκο με Φιλίπε Λουίς στον πάγκο μου άρεσε την Τετάρτη στο κυπελλικό 1-0 επί της Κορίνθιανς. Έπαιξα πάνω της και δεν το μετάνιωσα. Αλλαγή κλίματος στη Φλαμένγκο. Άρεσαν οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών και οι πανηγυρισμοί. Υπάρχει και όρκος νίκης για απόψε. Υπάρχει υπόσχεση στα αποδυτήρια για μάχη ως το τέλος στο πρωτάθλημα.

Αντιμετωπίζει μία σκληρή Μπαΐα μεν αλλά σε μία έδρα όπου πρόσφατα πέρασε από εκεί με 0-1. Με τον Τίτι στον πάγκο. Ντεφορμέ και με απουσίες. Τώρα πάει σχεδόν πλήρης, με αλλαγμένο κλίμα και πείσμα. Δεν είναι αουτσάιντερ η Φλαμένγκο σε μία έδρα όπου μετρά τέσσερις σερί νίκες από το 2018 και έπειτα. Μίνιμουμ βλέπω ισοπαλία και αν ξεφύγει θα παέι στο διπλό. Ειδικά αν στραβοπατήσουν Μποταφόγκο και Παλμέιρας νωρίτερα; Ίσως δούμε το σετ τούμπα και τη Φλαμένγκο φαβορί. Οπότε το κρατάω από προγνωστικά Βραζιλίας και προγνωστικά στοιχήματος.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Στο 7-2-0 εντός έδρας η Βάσκο

Αργότερα πάμε στο Ρίο ντε Τζανέιρο για το Βάσκο – Ζουβεντούδε όπου επιλογή μου είναι ο άσος σε απόδοση 1,75. Μία Βάσκο που επιστρέφει στη φυσική έδρα της μετά από 35 μέρες. Το 0-1 από την Παλμέιρας έγινε στην Μπραζίλια και ειδικότερα στο Μανέ Γκαρίνσα.

Στο 7-2-0 το ρεκόρ της Βάσκο στο Σάο Ζανουάριο από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο τεχνικός Ραφαέλ Πάιβα. Παίζει με αυτοπεποίθηση. Έκανε ανατροπές. Κόλλησε μόνο με την Μποταφόγκο στο ντέρμπι σε 1-1 ενώ κόλλησε άδικα στο 2-2 στις καθυστερήσεις με την Μπραγκαντίνο σε παιχνίδι που άξιζε τη νίκη.

Ο Ραφαέλ Πάιβα χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη Ζουβεντούδε ως τελικό και την περιμένω να σκυλιάσει μπροστά στο φανατικό κοινό της. Κόντρα σε μία Ζουβεντούδε που είναι κάκιστη εκτός έδρας. Είναι ένα θέμα που την απασχολεί όλη τη χρονιά. Μάζεψε απουσίες στο οργανωτικό (χωρίς Νενέ και Ζεάν Κάρλος ταξίδεψε) ενώ υποφέρει αμυντικά. Βγάζει ζόρι να κρατήσει καθαρά διχτυα. Δεν το κουράζω παραπάνω. Η Βάσκο πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα επανέλθει στις νίκες και μπήκε στο πινακάκι μου από προγνωστικά Βραζιλίας και προγνωστικά στοιχήματος.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά

22:30 Ατλέτικο Παραναένσε – Μποταφόγκο G/G (1,83), Pamestoixima

01:00 Μπαΐα – Φλαμένγκο 2 0.0 ΑΗ (2,05),Pamestoixima

03:00 Βάσκο – Ζουβεντούδε 1 (1,75), Pamestoixima

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS