Προγνωστικά Αγγλίας: Δεν κόβει ούτε με βαλέ - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Αγγλίας, προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία: Δεν κόβει ούτε με βαλέ

Δημοσιεύτηκε: Αντώνης Τσούτης στις 00:02 06/10/2024

Μπορεί το κυριακάτικο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ να έχει μόνο τρία ματς, παρ’ όλα αυτά στα μάτια μου είναι κατιτίς πιο ενδιαφέρον από το χθεσινό.
Δες εδώ τα προγνωστικά Αγγλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money. 

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Αγγλίας: Τις χωρίζουν πράγματα

Αρχικά υπάρχει το Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αδιαμφισβήτητα το ιντριγκαδόρικο της αγωνιστικής. Το ζουμί έχει να κάνει πρωτίστως με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι, μετά το προβληματικό 1-1 με την Τβέντε στο Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξενούσε και πάλι στο Όλντ Τράφορντ την Τότεναμ. Σε ένα ματς που ήταν κάτι σαν ευκαιρία αποδείξεων. Καληνύχτα ζωή ένα πράγμα, κατέληξε αυτή η πρόθεση της… Δεν είναι απλά το 0-3, δεν είναι ούτε ότι το κοντέρ έγραψε xGA 5.41, όσο η εικόνα της. Άμυνα που θύμιζε παρέα που μαζεύτηκε για ματς στη Sunday League. Αλλά και μια γλώσσα του σώματος στους παίκτες της που τα έλεγε όλα. Μια από τα ίδια και στο τυχερό 3-3 με την Πόρτο την Πέμπτη, σε ματς που προηγήθηκε 2-0 και ισοφάρισε στο 90+2’.

Μοιραία, ξανά στο πάνω ράφι το σκηνικό με τις εικασίες για το μέλλον του τεν Χαχ. Θα μείνει ή θα φύγει; Πόσο θα τον κρατήσουν; Γιατί τον κρατάνε; Και όλο αυτό το κορδόνι ερωτήσεων που έχει προκύψει ουκ ολίγες φορές από πέρσι.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Ωστόσο, ο Ολλανδός επιμένει πως η ομάδα πρέπει να μείνει μια γροθιά και με φόκους στο πρότζεκτ. Θεωρώντας μάλιστα πως η σεζόν μπορεί να αποδειχτεί επιτυχία. Το ζήτημα είναι ποιοι τον πιστεύουν. Όπως και  να ‘χει, σε αυτή τη συγκυρία η Άστον Βίλα δεν είναι η ιδανικότερη αντίπαλος στη συγκεκριμένη συγκυρία για τη Γιουνάιτεντ. Έτη φωτός πιο ήρεμη. Με τρομερή ψυχολογία από τη νίκη επί της Μπάγερν. Επιπλέον, μια ομάδα με αρχή και τέλος αλλά και με ένα τεχνικό που την προχωράει με πλάνο. Σταθερά βήματα και προσανατολισμό.

Δεν έχω αντίρρηση με το φαβοριτισμό του άσου στο 2,25, για μια Άστον Βίλα που είχε μια μέρα έξτρα ξεκούρασης και χωρίς ταξίδι στα πόδια της.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευκαιρία αποδείξεων

Στη συνέχεια υπάρχει το Μπράιτον – Τότεναμ. Όντως εξαιρετική στο Όλντ Τράφορντ η Τότεναμ, μακράν η καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Παράλληλα είχε πίσω της ακόμη μια 3άρα με τη δύσκολη Μπρέντφορντ. Αξίζει να σημειωθεί πως βάσει xGoals (15.75) αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Το κυριακάτικο είναι ένα τεστ για το κατά πόσο βρίσκει σοβαρότητα/διάρκεια. Αλλά και μια ευκαιρία να μπει με ακόμη πιο δυνατή ψυχολογία στο μπρέικ.

Αδιαμφισβήτητα η Μπράιτον δεν είναι κακή ομάδα, ξεκάθαρο αυτό. Παλεύει και εκείνη να μπει στα καλούπια των όσων ζητάει ο Χιούρτζελερ. Όμως το αλέγρο στιλ της και η ως τώρα μάλλον ασταθής αμυντική της συμπεριφορά, είναι στοιχεία που μπορούν να τα εκμεταλλευτούν οι Λονδρέζοι. Στο 2,25 το διπλό, κάπως στεγνή απόδοση ομολογουμένως.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Αγγλίας

16:00 Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1 (2,25) Pamestoixima

18:30 Μπράιτον – Τότεναμ 2 (2,25) Pamestoixima

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS