Προγνωστικά Μπαλάφας: Ποντάρισμα στα ντέρμπι - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Ποντάρισμα στα ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 00:19 06/10/2024

Κυριακή, ημέρα σκληρών μπρα ντε φερ και ντέρμπι για  τα προγνωστικά  . Ο Λάμπρος Μπαλάφας κουβεντιάζει το ελληνικό… κλάσικο και τη μεγάλη κόντρα της Μπουντεσλίγκα.Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Ψάχνει αντίδραση και ρεβάνς η Μπάγερν

Αρχικά με Μπουντεσλίγκα. Έτσι όπως είναι η κατάσταση στη Γερμανία, το ματς Μπάγερν – Άιντραχτ είναι ντέρμπι κορυφής. Οι Βαυαροί μεσοβδόμαδα έχασαν στο «Βίλα Παρκ» 1-0 για τη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Όντως ήταν η πρώτη αποτυχία για τον Κομπανί, όμως  η αλήθεια είναι πως η Άστον Βίλα έπαιξε έξυπνα και βρήκε τη στιγμή της. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία 1-1 με την Λεβερκούζεν. Όντως το λες θετικό αποτέλεσμα, αφού κράτησε τους περσινούς πρωταθλητές στο -3.

Στον αντίποδα, η Άιντραχτ την Πέμπτη έκανε περίπατο στην Κωνσταντινούπολη, επικράτησε 3-1 της Μπεσίκτας. Με εξαιρετικό ξεκίνημα, είναι αλήθεια ότι σκοράρει εύκολα, παίζει πολύ επιθετικά. Πέρυσι η Μπάγερν έζησε μία από τις πιο μαύρες στιγμές της, γνώρισε τη συντριβή με 5-1(!) στο συγκεκριμένο γήπεδο. Συνεπως έχω την αίσθηση πως κανείς στην ομάδα δεν το έχει ξεχάσει και θα υπάρχει διάθεση για ρεβάνς.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

 Η φετινή Μπάγερν, παρά την ήττα στο Μπέρμιγχαμ, είναι αξιόπιστη. Παίζει σύγχρονα, μάλιστα το ρόστερ ξεχειλίζει από ποιότητα, συνεπώς θεωρώ πως θα περάσει από την Φρανκφούρτη. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν να χάσουν κάτι. Θα ρίξουν το βάρος τους στην επίθεσή τους και στον τρομερό Μαρμούς, ο οποίος έχει πετύχει ήδη 6 γκολ. Πρώτος σκόρερ της Bundesliga. Συμπερασματικά, καταλήγω στο combo 2 & G/G, με την απόδοση στο 2,40.  

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος:  Στο κλάσικο μετράνε πολλά

 Στη συνέχεια. Εντός συνόρων, προφανώς το ντέρμπι των «αιωνίων» επισκιάζει τα πάντα. Αφού είναι το μεγαλύτερο ματς της χώρας, το οποίο είναι σε μια στιγμή που ο Ολυμπιακός δείχνει να βρίσκει τον περσινό καλό εαυτό του. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να βγάλει στο χορτάρι αυτά τα οποία θέλει ο Ντιέγκο Αλόνσο. Ο Ουρουγουανός ξέρει και την σημασία αυτού του αγώνα, όπως όμως και το κλίμα. Όντως, είναι κοινό μυστικό, πως το ματς κρίνει το μέλλον του. Την Πέμπτη οι «πράσινοι» απέτυχαν να φύγουν νικητές από τη Βοσνία. Το 1-1 με την Μπάνια Λούκα το… άκουσαν σαν ήττα, η κριτική που ακολούθησε ήταν σκληρή.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την Μπράγκα. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Μεντιλίμπαρ καθιερώνει τον Ροντινέι σαν δεξιό εξτρέμ και τον 17χρονο Μουζακίτη στον άξονα. Πράγματι, αυτά τα ματς είναι πολύ διαφορετικά. Έτσι, μπορεί να γίνει μεγάλη κουβέντα για τη φόρμα, για το κλίμα, για τα πρόσωπα. Εντούτοις, το παρελθόν μας έχει διδάξει πως η ομάδα που είναι στα σχοινιά, αντιδρά. Συμπερασματικά, θεωρώ πως θα υπάρξει προσεκτική προσέγγιση και από τους δύο προπονητές. Κατά συνέπεια, για τους λόγους που εξήγησα, δεν μου προκύπτει καθαρό σημείο και επιλέγω 2-3 γκολ στο 1,98.

 

Προγνωστικά Μπαλάφας:

18:30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν: 2 & G/G (2,40), Pamestoixima

20:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: 2-3 γκολ (1,98), Pamestoixima

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS