Προγνωστικά Μπαλάφας: Θα μιλήσει η ανωτερότητα - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Θα μιλήσει η ανωτερότητα

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 10:43 11/10/2024

Δύο  ματς από το πρόγραμμα της Παρασκευής για το Nations League έχει κυκλώσει ο Λάμπρος Μπαλάφας και κάνει παιχνίδι με combo bets.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Η επίθεση της Ολλανδίας… σκοτώνει

Μπροστά μας υπάρχει το δεύτερο πιάτο από το Nations League και η πρώτη ματιά είναι πάντα η καλύτερη. Αρχικά μένω στο Ουγγαρία – Ολλανδία. H Ουγγαρία απογοήτευσε στο Euro και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να παρουσιάσει την καλή εικόνα που είχε τα δυο τελευταία χρόνια. Μετά τη συντριβή από τη Γερμανία (5-0), δεν κατάφερε να κερδίσει την πράγματι πολύ μέτρια Βοσνία. Είναι αλήθεια ότι το 0-0 ανέδειξε ξανά το σημαντικό επιθετικό πρόβλημα. Έτσι, το σημερινό τεστ με την εξαιρετική Ολλανδία, φαντάζει βουνό για τους παίκτες του Ρόσι. Αδιαμφισβήτητα, ο Ιταλός τεχνικός προσπαθεί να βρει τα αίτια της καθίζησης, αλλά μέχρι στιγμής δεν το καταφέρνει.

Στον αντίποδα, οι «οράνιε», έχουν πατήσει το πόδι στο γκάζι και αρχικά «διέλυσαν» 5-2 τους Βόσνιους. Στη συνέχεια πρόσφεραν θέαμα με τους Γερμανούς σε ένα χορταστικό 2-2. Όντως υπάρχουν κάποιες απουσίες για τον Κούμαν (ο κομβικός Φαν Ντάικ θα είναι έτοιμος). Παρ’ όλα αυτά, από την άλλη είναι ένα ρόστερ γεμάτο ταλέντο και προσωπικότητες. Κατά συνέπεια Θα πρέπει να συμβούν πολλά για να μπορέσει η Ουγγαρία να αμφισβητήσει την ανωτερότητα των Ολλανδών και να πάρει αποτέλεσμα. Συμπερασματικά, στα δικά μου μάτια υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Επιλέγω 2 & Οver 1,5 στο 2,05.  

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανέβηκε επίπεδο η Γεωργία

Στη συνέχεια περνάω στο Ουκρανία – Γεωργία. Η Γεωργία μετά τα όσα παρουσίασε στο Euro έχει πάρει φόρα. Δείχνει να έχει αλλάξει επίπεδο εφόσον μπορεί και κοιτάζει στα μάτια ομάδες που πριν λίγα χρόνια δεν θα το σκεφτόταν καν. Διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες που πρωταγωνιστούν σε σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Πιο συγκεκριμένα, οι προσωπικότητες είναι αυτές που καθαρίζουν τη… μπουγάδα, όταν αδυνατεί το σύνολο. Στο πρώτο ματς έκανε το 1-0 επί της Αλβανίας, ενώ προηγουμένως είχε κερδίσει με το εντυπωσιακό 4-1 την Τσεχία!

Σήμερα παίζει στο ουδέτερο Πόζναν της Πολωνίας από την Ουκρανία, η οποία εξαιτίας του πολεμικού σκηνικού δεν μπορεί να παίξει στην έδρα της. Συνεπώς δεν μπορεί  να έχει ούτε να έχει την πραγματική στήριξη των οπαδών της. Ο Ρεμπρόφ καλείται να δώσει λύση στη σημαντική απουσία του Ζιντσένκο. Στον αντίποδα το θετικό είναι πως επέστρεψε ο Ντόβμπικ, αφού από μόνος του αποτελεί τεράστια απειλή για κάθε άμυνα. Οι συνθήκες που χαρακτηρίζουν το ματς, δεν δικαιολογούν τον άσο του 2,15. Επομένως αν κάτι έχει αξία είναι η έκπληξη, παίζω Χ2 & Οver 1,5 στο 2.45.

 

Προγνωστικά Μπαλάφας:

21:45 Ουγγαρία – Ολλανδία: 2 & Οver 1,5 (2,05), Pamestoixima

21:45 Ουκρανία – Γεωργία: Χ2 & Οver 1,5 (2,45), Pamestoixima

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS