Προγνωστικά Μπαλάφας: Με την αύρα του CR7 - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Με την αύρα του CR7

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 10:27 12/10/2024

Προτελευταία  μέρα σε αυτό  το  μπρέικ των εθνικών για το Nations League και ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με ένα combo bet αλλά και με γκολ.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Ούτε τα προβλήματα την σταματούν

Αρχικά, στο πρόγραμμα του Σαββάτου για το Nations League δεσπόζει το Ισπανία – Δανία. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία, είχε απώλειες στο πρώτο ματς (0-0 στη Σερβία), όμως στο δεύτερο σκόρπισε την Ελβετία (4-1) εκτός έδρας. Μάλιστα παίζοντας και με παίκτη λιγότερο. Υπάρχει αδιαμφισβήτητα ένας αέρας υπεροχής, όντως το καταλαβαίνεις αυτό. Καθώς το συγκρότημα του Ντε Λα Φουέντε παίζει ένα ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις εύκολα. Το συγκεκριμένο ματς είναι το πρώτο εντός έδρας, μετά την κατάκτηση του Euro. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, αφού απουσιάζουν 6 από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της επιτυχίας στη Γερμανία. Οι Νίκο Ουίλιαμς, Ντάνι Όλμο, Ρόδρι, Καρβαχάλ, Ουνάι Σιμόν και Λε Νορμάν!

Στον αντίποδα, η Δανία έχει ξεκινήσει με το απόλυτο, καθώς κέρδισε Ελβετία και Σερβία με 2-0. Είναι ένα γκρουπ με ισορροπία αλλά και με καλές μονάδες. Όντως, για οποιαδήποτε άλλη ομάδα, θα έκανα σοβαρή κουβέντα για κόντρα. Όμως η Ισπανία έχει λύσεις για να ανταπεξέλθει στις τόσο μεγάλες δυσκολίες. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν αυτό που ξέρουν και μπορούν να σκοράρουν, οπότε συμπερασματικά επιλέγω το combo 1 & G/G στο 3,15.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Για τα ρεκόρ του Κριστιάνο

Στη συνέχεια, υπάρχει σπουδαίο ματς και στη Βαρσοβία. Εκεί που η Πολωνία θα υποδεχθεί την Πορτογαλία. Σίγουρα οι δύο ομάδες είναι σε θέση να μας προσφέρουν ένα γεμάτο ματς. Κι αυτό καθώς οι επιθέσεις είναι αυτές που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι τους. Οι γηπεδούχοι με τον Πρόμπιερζ στον πάγκο, έχουν μπει στη διαδικασία ανανέωσης. Έτσι  στην παρούσα φάση υπάρχει χρόνος, το Nations League είναι διοργάνωση για δοκιμές και αλλαγές.

Στον αντίποδα, οι Ίβηρες υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δεν έχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με το Euro. Μάλιστα ο Ρονάλντο όχι απλά είναι στις κλήσεις, αλλά παίζει και βασικός. Και βέβαια έχει σκοράρει στα δύο πρώτα ματς κόντρα σε Κροατία και Σκωτία (νίκες με 2-1). Προφανώς, ο στόχος του είναι να σπάσει όσα περισσότερα ρεκόρ μπορεί. Κατά συνέπεια, από τη στιγμή που του δίνει την ευκαιρία ο προπονητής του, ο CR7 είναι ευτυχισμένος. Περιμένω ανοικτό ματς, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση στο 1,87.  

 

Προγνωστικά Μπαλάφας:

21:45 Ισπανία – Δανία: 1 & G/G (3,15)

21:45 Πολωνία – Πορτογαλία: G/G (1,87)

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS