Προγνωστικά Μπαλάφας: Με φόρμα και συγκέντρωση - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Με φόρμα και συγκέντρωση

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 09:55 14/10/2024

Προτελευταία ημέρα του δεύτερου φθινοπωρινού μπρέικ των εθνικών και ο Λάμπρος Μπαλάφας επιλέγει σημεία φόρμας και επιθετικής ποιότητας.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Με περισσότερο focus

Αδιαμφισβήτητα έχει σπουδαία ματς και το σημερινό μενού του Nations League. Αρχικά το Γερμανία – Ολλανδία. Τα «πάντσερ» την Παρασκευή πέρασαν νικηφόρα με 2-1 και από την Βοσνία, έπαιξαν τόσο όσο έπρεπε. Μάλιστα ο Νάγκελσμαν έδωσε την ευκαιρία σε ακόμη τρεις νέους παίκτες να κάνουν ντεμπούτο. Έτσι, η μετάβαση στην επόμενη μέρα προχωράει ομαλά, ενώ η ομάδα του τρέχει ένα αήττητο σερί 12 αγώνων, με ρεκόρ 8-4-0. Έτσι, με μια νίκη σήμερα ουσιαστικά «κλειδώνει» και η πρώτη θέση στον όμιλο. Πάντως υπάρχουν οι παράμετροι των απουσιών (Τερ Στέγκεν, Μουσιάλα, Χάβερτς, Αντεγιέμι) και της ανανέωσης. Καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ πιέζουν για φανέλα βασικού οι μέσοι Πάβλοβιτς (Μπάγερν) και Στίλερ (Στουτγάρδη).

Στο αντίποδα, η Ολλανδία έφυγε με το 2-2 από τη Βουδαπέστη. Όντως ένα αποτέλεσμα το οποίο το λες και θετικό, καθώς στο τελευταίο τέταρτο έπαιζε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Φαν Ντάικ. Και ενώ ήταν πίσω στο σκορ, τελικά ο Ντάμφρις ισοφάρισε στο φινάλε. Ο Κούμαν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου αρχηγού σήμερα. Μια απουσία που έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Κοπμάινερς, Ακέ, Φέερμαν, Σχάουτεν, Βέγκχορστ. Ναι, όντως είναι  ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι, αλλά η Γερμανία δείχνει λίγο πιο ήρεμη, με περισσότερο focus. Η λογική λέει πως θα γίνει ξανά ένα ανοικτό ματς, επιλέγω το combo 1 & G/G στο 3,00.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Η επίθεση κάνει την διαφορά

Μου έκανε εντύπωση το 3-1 της Εσθονίας απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν. Παρουσίασε ωραία επιθετικά στοιχεία. Για τα δεδομένα της υπάρχει μια σημαντική βελτίωση, πάνω στην οποία πρέπει να επενδύσει. Η Σουηδία προηγήθηκε 2-0 στη Σλοβακία, ωστόσο από ένα λάθος στην άμυνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο ματς πριν βγει το ημίχρονο.

Στην επανάληψη πίεσαν περισσότερο και ισοφάρισαν, ο Τόμασον οφείλει να βρει μεγαλύτερη ισορροπία, καθώς δεν μπορεί να κερδίζει τα ματς μόνο με την επίθεση. Η σημερινή αποστολή της ομάδας του στο Ταλίν δεν είναι εύκολη, αλλά είναι και μια ευκαιρία για επιστροφή στις επιτυχίες. Οι Σουηδοί θα επιτεθούν, γκολ θα βρουν, αφού οι δυνατότητές τους είναι μεγάλες από τη μέση και μπροστά με Γιόκερες και Κουλουσέβσκι. Όμως ανασταλτικά θα επιτρέψουν φάσεις στους οργανωμένους Εσθονούς. Συμπερασματικά θα πάω κι εδώ στη λογική του combo, επιλέγω 2 & G/G στο 2,87.

 

Προγνωστικά Μπαλάφας

21:45 Γερμανία – Ολλανδία: 1 & G/G (3,00)
21:45 Εσθονία – Σουηδία: 2 & G/G (2,87)

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS