Προγνωστικά Ολλανδίας: Πραγματικός οδοστρωτήρας - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Ολλανδίας, προγνωστικά στοιχήματος

Ολλανδία: Πραγματικός οδοστρωτήρας

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Πετρής στις 00:05 18/10/2024

Όντως, ιδιαίτερα απαιτητικό το πρόγραμμα από εδώ και πέρα στην Ολλανδία. Με παιχνίδια στην Ευρώπη, αλλά και για το ολλανδικό κύπελλο σε πλήρη εξέλιξη. Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην Άλκμααρ και την Αϊντχόφεν. Στη Δανία δεν υπάρχει το πολύ μεγάλο ματς.
Δες εδώ τα προγνωστικά Ολλανδίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money. 

Προγνωστικά Ολλανδίας: Στηρίζεται στην επίθεση

Αρχικά  με τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Εκεί όπου ΟΣ και Τέλσταρ έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό σε σχέση με πέρυσι. Δηλαδή, είναι όντως  πολύ καλύτερες και υπάρχουν ελπίδες να πετύχουν κάτι καλό φέτος. Η ΟΣ ξεκίνησε αδιαμφισβήτητα δυνατά, στη έχασε ενέργεια, όμως δυνατότητες υπάρχουν.

Στον αντίποδα, η Τέλσταρ στηρίζει πολλά στην επίθεση, εν τούτοις είναι πολύ δυνατή από το χώρο της μεσαίας γραμμής και μπροστά. Σκοράρει εύκολα, κάνει φάσεις, παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και αμυντικά κενά. Πιθανό σενάριο γκολ και φάσεις. Το G/G & Over 2,5 βρίσκεται στο 2,00 και είναι μια χαρά.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δεν βγάζει εμπιστοσύνη

Στη συνέχεια στην Α’ Ολλανδίας., Ουραγός, τραγικά αποτελέσματα και 8/8 ήττες η Βάαλβαϊκ. Την ώρα όμως που η Τβέντε σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Βέβαια, δεν υπάρχει (ακόμη) αλλαγή προπονητή στη γηπεδούχο, όμως  ο τεχνικός Φρέισερ δεν έχει ακόμη πολλά κανονάκια ζωής. Πάντως, η Βάαλβαϊκ το προσπαθεί καθώς στα τελευταία τρία ματς, έδειξε κάποια σημάδια ζωής, έστω και αν τα έχασε όλα. Αδιαμφισβήτητα, ήταν δύσκολο το πρόγραμμα, παρ’ όλα αυτά βρήκε γκολ στα δύο από τα τρία. Πράγματι, μέσα στην έδρα της σίγουρα θέλει να φανεί ανταγωνιστική ενάντια στην ισχυρή Τβέντε. Δεδομένη η ποιότητα της Τβέντε, όμως αμυντικά πονά και δεν βγάζει εμπιστοσύνη. Περιμένουμε να έχει φάσεις και γκολ. Συμπερασματικά το G/G & Over 2,5 βρίσκεται στο 2,05.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: Δεν έχει προσωπικότητες

Πάμε και στο μεγάλο ματς της Άλκμααρ με την Αϊντχόφεν. Τα τελευταία χρόνια, η Άλκμααρ έκανε δύσκολη ζωή της Αϊντχόφεν. Με μεγάλες νίκες ακόμη και μέσα στο σπίτι της φιλοξενούμενης. Βέβαια, άλλα τα δεδομένα τότε, άλλα τώρα. Πέρυσι και φέτος η Αϊντχόφεν δείχνει και είναι ασταμάτητη. Κατά συνέπεια, κλάσεις πάνω όχι μόνο από τις μικρομεσαίες ομάδες της λίγκας, αλλά ακόμη και απέναντι σε Φέγενορντ, Άγιαξ.

8/8 νίκες και 27-5 γκολ ο απολογισμός της Αϊντχόφεν στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Πραγματικός οδωστροτήρας. Η Άλκμααρ έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα, αλλά και πολύ κράτησε. Δεν ήταν φυσιολογικόμ εξάλλου. Έχοντας χάσει τον Βαγγέλη Παυλίδη και τον Ντάνι ντε Βιτ, δεν έχει πια μεγάλες προσωπικότητες και εμπειρία. Είναι στο χέρι της Αϊντχόφεν να κάνει ένα σημαντικό διπλό στο δρόμο προς τον τίτλο. Κατά συνέπεια, δεν είναι στα μέτρα της Άλκμααρ το ματς. Διπλό στο 1,88.

Προγνωστικά Στοιχήματος:

Παρασκευή

21:00 ΟΣ – Τέλσταρ: G/G & Over 2,5  (2,00),  

Σάββατο

19:45 Άλκμααρ – Αϊντχόφεν: 2 (1,88) 

21:00 Βάαλβαϊκ – Τβέντε: G/G & Over 2,5  (2,05) 

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!