Προγνωστικά Μπατιράκι: Σάββατο με κέφι στο 6,10 και 5,00 - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Μπατιράκι.

Σάββατο με κέφι στο 6,10 και 5,00

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 00:10 19/10/2024


Το στοιχηματικό ανέκδοτο του Nations League κόντεψε να αφήσει ρέστο το Μπατιράκι. Αφού βλέπεις μάγκα μου, δεν φτάνει μόνο να βρεις το λάθος στις αποδόσεις,. Καθώς πρέπει να σε βοηθήσει και λίγο η τύχη για να τσεπώσεις αποδόσεις του 5,00+. Κάτι τέτοιο δεν έγινε με τους Σκωτσέζους. Αφού μπορεί να κοίταξαν στα μάτια τους Κροάτες, αλλά το ματσάκι κόλλησε στο 0-0. Στον αντίποδα, οι Κύπριοι αδελφοί δεν δυσκόλεψαν ιδιαίτερα το Κόσοβο. Καθώς έχασαν με 3-0, διαψεύδοντας από νωρίς τις ελπίδες του Μπατίρακα για την έκπληξη.
Μπατιράκι στοίχημα, δες τα όλα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.


Κατά συνέπεια, τα κεφάλια μέσα λοιπόν, αφού ξεκινάει σκάρτος ένας μήνας συνεχόμενων αγώνων πριν τη νέα διακοπή του Νοεμβρίου. Μεγάλη και η ποικιλία επιλογών για το Μπατιράκι που κοίταξε το θεόρατο κουπόνι του τριημέρου και αναθάρρησε.

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

Μπατιράκι προγνωστικά: Αρχοντες στην πόλη στο 6.10

Αρχικά, δεν μπορεί να ξεφύγει από τα χούγια του ο Μπατίρακας και αυτό είναι γνωστό. Βλέπει ο μόρτης κουλούρες και αναστενάζει. Οχι βέβαια, δεν κάνει όνειρα για γάμους. Για τα μηδενικά στα πινακάκια ξεφυσάει, καθώς νομοτελειακά κάποια στιγμή θα πάψουν να υπάρχουν,

Για παράδειγμα, το κουλούρι στις νίκες της Γκράτσερ είναι ώρα να φύγει. Καταρχάς, η ομάδα επέστρεψε φέτος στα σαλόνια της αυστριακής Μπουντεσλίγκα με σκοπό να μείνει. Εκανε ηχηρές μεταγραφές και ο Μπατίρακας δεν φαντάζονταν τόσο κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Όμως, η διακοπή, το ξέρεις και εσύ, ευνοεί σε τέτοιες περιπτώσεις. Επιπλέον, η τοπική κόντρα με τη Στουρμ Γκρατς κάνει το έργο της ακόμα πιο εύκολο.
Στο ντέρμπι η πίεση θα είναι στους άλλους, που φέτος δεν έχουν τη σταθερότητα της περσινής σεζόν. Επίσης, οι εμφανίσεις τους στο Τσουλού είναι αποκαρδιωτικές και αποπροσανατολίζουν. Μια χαρά το 6,10 στην Γκράτσερ, δεν θα ήταν δυνατό να ζητήσει και παραπάνω ο άρχοντας.

Μπατιράκι προγνωστικά: Εμπρός Αετοί

Στη συνέχεια και στο δεύτερο ματσάκι της ημέρας από Ολλανδία μεριά και τη γεμάτη θαυμάσιες αποδόσεις Ερεντιβίζιε. Κάτι δεν πάει καλά εκεί στο Ρότερνταμ και μάλιστα ο Μπατίρακας ψάχνει να το ανακαλύψει. Για τη Φέγενορντ σου έχει ξάνει και παλιότερα κουβέντα μάγκα μου. Τότε που την κόντραρε και άδικα δεν πήγε ταμείο απέναντι στη Ναιμέγκεν (1-1).

Όμως, οι νερντς δεν τον αφήσουν σε ησυχία, συνεπώς θα το ξαναεπιχειρήσει κόντρα στα παιδιά-αετούς της Γκόου Αχέντ. Στην έδρα μας το ματσάκι, ισόβαθμες οι δύο ομάδες, ενώ η ομαδάρα είναι αήττητη από την 1η Σεπτέμβρη. Άντε τώρα κι ας πει κάποιος στο Μπατιράκι τον λόγο που βλέπει το 5,00 στον άσο. Μην μπείτε στον κόπο, ο μάγκας κατάλαβε, δεν σας αρέσει το όνομα.

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

Μπατιράκι προγνωστικά:

18:00 Στουρμ Γκρατς – Γκράτσερ: 2 (6,10)

22:00 Γκόου Αχέντ – Φέγενορντ: 1 (5,00)

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS