Προγνωστικά Ιταλίας: Διπλό που ενισχύεται

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Ιταλία: Διπλό που ενισχύεται

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Γιαννούλας στις 00:03 19/10/2024

Σε ανοδική πορεία η Σασσουόλο, με απουσίες η Μπρέσια, το διπλό των «νεροβέρντι» έχει λογική. Καλοπληρωμένο το αμφίσκορο στο «Γιουβέντους Στέιντιουμ».
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Ιταλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Ιταλίας: Ακόμα πιο… διπλό για Σασσουόλο

Κύρια επιλογή παραμένει στη Serie B το διπλό της Σασσουόλο στην Μπρέσια. Οι «νεροβέρντι» είχαν ζόρια τον Αύγουστο να συνηθίσουν στα δεδομένα του υποβιβασμού, ωστόσο βρήκαν σταθερές. Τον Σεπτέμβριο η ομάδα του Γκρόσο είχε μηδέν γκολ στο παθητικό, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στις 5 Οκτώβρη διέλυσε την Τσιταντέλα με 6-1. Βγάζοντας πολλή ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο.

Το διπλό λοιπόν είναι πιο ισχυρό και από τις απουσίες της Μπρέσια, ο Μαράν δεν υπολογίζει στον καλό σκόρερ Μοντσίνι και τον αρχηγό Μπίζολι. Σημαντικές απουσίες για το παιχνίδι των «μπρεσιάνι» και η Σασσουόλο μπορεί να τις αξιοποιήσει. Στο 2,55 το διπλό.

 

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Οι επιδόσεις της Λάτσιο

Στη Serie A στο Κόμο – Πάρμα είναι προφανείς οι τιμές στο σκοράρισμα, αλέγκρα η φιλοσοφία και των δύο ομάδων, ειδικώς της Κόμο. Που κοίταξε στα μάτια και την πρωτοπόρο Νάπολι στο τελευταίο πριν τη διακοπή, μπορούσε και να μπει μπροστά στο σκορ. Αλλά είναι υποτιμημένο το 1,90 στο combo με το Over 2,5, με την Πάρμα μάλιστα να έχει παίξει παθητικά στο 0-0 στην Μπολόνια, ίσως να το δει πάλι συντηρητικά.

Πολλά προβλήματα η Τζένοα στο ματς με την Μπολόνια αλλά κάτι με διώχνει από το πτωτικό διπλό του 2,20. Κάτι η μία νίκη στα εννιά ματς που έχει η Μπολόνια, κάτι το παιχνίδι της Τρίτης με την Άστον Βίλα για το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θέλει και πολύ. Λογικό το μυαλό της ομάδας του Ιταλιάνο να είναι και στο Μπέρμιγχαμ, μένω μακριά.

Τυπικό και το 1,40 της Μίλαν με την Ουντινέζε, άντε με το Over 1,5 να πάει στο 1,60, πάλι δεν αξίζει. Στη Μίλαν συχνά αντιδρούν μετά από γκέλες και μπορούν να βάλουν στην άκρη τα εσωτερικά προβλήματα. Η Ουντινέζε με τους 13 βαθμούς είναι ικανοποιημένη αλλά και πάλι η τιμή δεν έχει ιδιαίτερη αξία.

Αν κάτι αξίζει είναι το καλοπληρωμένο G/G στο Γιουβέντους – Λάτσιο. Και τα 9 παιχνίδια των «λατσιάλι» σε πρωτάθλημα και Ευρώπη είναι Over 2,5, τα επτά εξ αυτών και G/G. Θα μπορούσαμε να πάμε στην κόντρα της ελλιπούς Γιουβέντους (Κοοπμέινερς, Μπρέμερ, Κονσεϊσάο, Μακ Κένι, Μίλικ εκτός). Ωστόσο στο Τορίνο η Λάτσιο πάντα τα βρίσκει δύσκολα και συχνά εκεί αποκτά… ψυχολογικά. Οπότε μένουμε στο 1,95 του G/G, οι επιδόσεις της Λάτσιο μας στρέφουν προς τα εκεί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σάββατο

18:15 Μπρέσια – Σασσουόλο 2 (2,55) , Pamestoixima
21:45 Γιουβέντους – Λάτσιο G/G (1,95), Pamestoixima

 

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS