Προγνωστικά Γερμανίας: Άλλο το θέλω, άλλο το μπορώ- MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Γερμανίας

Γερμανία: Άλλο το θέλω, άλλο το μπορώ

Δημοσιεύτηκε: Ανέστης Ζαχαράκης στις 08:44 19/10/2024

Παρά τη διακοπή για τις εθνικές, επιστρέψαμε δυναμικά την Παρασκευή με νέο ταμείο. Στην πρεμιέρα της της αγωνιστικής για την Μπουντεσλίγκα, πέρασε η νίκη της Ντόρτμουντ σε κόμπο με το anytime του Γκιρασί, ο οποίος ξελάσπωσε τους Βεστφαλούς στο 83′. 
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά της Γερμανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος.

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

Απόψε έχει δύο ματς που υπόσχονται γκολ και θέαμα. Αναφέρομαι ασφαλώς στο Λεβερκούζεν – Αϊντραχτ και το Μπάγερν – Στουτγάρδη, που λογικά όλος ο κόσμος θα πέσει πάνω στο G/G και το Over.

Όχι και άδικα θα πω. Η Αϊντραχτ είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα της κατηγορίας και έχει τον πρώτο σκόρερ της Μπουντεσλίγκα, τον Ομάρ Μαρμούς, με οκτώ γκολ. Από την άλλη, η Στουτγάρδη έχει τα περισσότερα xGoals. 

Αυτές οι δύο λεγάμενες θα βρουν απέναντί τους τις δύο βασικές διεκδικήτριες του τίτλου και κατά γενική ομολογία πιο ποιοτικές ομάδες της χώρας, την Μπάγερν και τη Λεβερκούζεν. Όλα λοιπόν προμηνύουν δύο χορταστικές μάχες, από τις κλασικές που προσφέρει το πιο θεαματικό πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Προγνωστικά Γερμανίας: Με αύρα Κλοπ η Λειψία

Ενδιαφέρον φαβορί η Λειψία στο Μάιντς. Οι ταύροι κάνουν το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους στο πρωτάθλημα. Είναι η πιο σοβαρή άμυνα και οφείλουν τέτοια ματς να τα καθαρίζουν αν θέλουν να… ενοχλήσουν την Μπάγερν και τη Λεβερκούζεν.

Εδώ έχουμε και προσωπικό κίνητρο. Ο Ρόζε δεν έχει κερδίσει ποτέ (0-2-2) τη Μάιντς ως τεχνικός της Λειψίας και σίγουρα θα θελήσει να σπάσει την αρνητική παράδοση κόντρα στην ομάδα που είχε φορέσει τη φανέλα της ως ποδοσφαιριστής. Κρίνοντας λοιπόν από την αμυντική σοβαρότητα της Λειψίας, αλλά και το αρκετά συντηρητικό στιλ της Μάιντς, το διπλό στο 1,88 δεν είναι κακή περίπτωση.

Προσωπικά σκέφτομαι αρκετά και την πιθανότητα του κόμπο με το Under 3,5. Η Λειψία έχει δεχθεί φέτος μόνο δύο γκολ στην Μπουντεσλίγκα, αμφότερα στο ματς με τη Λεβερκούζεν. Και η Μάιντς δεν είναι ομάδα που θα παίξει αέρα-πατέρα κόντρα σε ανώτερο ποιοτικά αντίπαλο.

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιμένω με Χαϊντενχάιμ

Κλείνω με το Γκλάντμπαχ – Χαϊντενχάιμ. Στην Γκλάντμπαχ υπάρχει μεγάλη πίεση. Τα πουλάρια έχουν κερδίσει φέτος μόνο την ουραγό Μπόχουμ και την Ουνιόν με γκολ στο 96′. Πριν τη διακοπή έκαναν τη χειρότερή τους εμφάνιση στο Αουγκσμπουργκ. Μοιραία λοιπόν, ξεκίνησε ξανά η μουρμούρα για τον τεχνικό Σεοάνε.

Το παιχνίδι με τη Χαϊντενχάιμ ο Ελβετός το έχει κυκλώσει, λέγοντας πως η ομάδα είναι πανέτοιμη να κάνει εδώ μια καινούρια αρχή. Άλλο όμως το θέλω και άλλο το μπορώ. Η Γκλάντμπαχ δεν έχει δείξει σε καμία περίπτωση φέτος ότι μπορεί να σηκώσει αποδόσεις φαβορί σε τιμές κάτω του 1,90. Απέναντι μάλιστα σε σοβαρούς αντιπάλους όπως η Χαϊντενχάιμ, η οποία στα τελευταία επτά ματς εκτός έδρας έχει χάσει μόνο στο Ντόρτμουντ (3-3-1).

Οι μπουκ συνεχίζουν να υποτιμούν το σύνολο του Σμιντ και προσφέρουν το διπλό στο προκλητικό 4,25. Το ίδιο είχαν κάνει και κόντρα στη Μάιντς, με τη Χαϊντενχάιμ τελικά να περνάει αέρας με 2-0. Στο 2,05 στο Pamestoixima η διπλή ευκαιρία για όσους παίζουν και με κάλυψη.

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

Προγνωστικά Γερμανίας

16:30 Γκλάντμπαχ – Χαϊντενχάιμ: Χ2 (2,05), Pamestoixima

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS