Προγνωστικά Ελλάδας: Είναι ο Άρης και είναι πολύ καλά - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά στοιχήματος

Ελλάδα: Είναι ο Άρης και είναι πολύ καλά

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Φραδελάκης στις 09:13 20/10/2024

Φουλ δράση στο κυριακάτικο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Superleague, με το ντέρμπι Δικεφάλων να δεσπόζει, αλλά και σημαντικά ακόμα παιχνίδια.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Ελλάδας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Στην κόψη του ξυραφιού η μάχη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια. Ένα ντέρμπι που δεδομένα θα αφήσει σημαντικές πληγές στους δύο μονομάχους αν τελικά βγάλει νικητή. Η ισοπαλία δεν θα είναι σίγουρα καταστροφική για κανέναν τους, σίγουρα όχι ό,τι πιο ιδανικό, αλλά είναι φυσικό να κυριαρχήσει το αίσθημα επιβίωσης.

Πολύ σημαντικό ματς και στο Ηράκλειο, με τον ΟΦΗ να φιλοξεεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος βιώνει  μεγάλο σοκ, μετά τον τραγικό χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Με τον Ράσταβατς για πρώτη φορά στο τιμόνι τους οι Κρητικοί, τη στιγμή που ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί τον κακό δαίμονα των Πρασίνων. Αφού έχει χάσει μόνο σε 3 από τα 14 ματς που τους αντιμετώπισε ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης και της Ξάνθης.

 

Όλη η δράση της Super League παίζει στο Stοiximan.gr με 600+ ειδικά στοιχήματα!

Προγνωστικά Ελλάδας: Με φόρα για το σερί

Εκείνος πάντως που έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ απ’ όλους στο Big-5 είναι δίχως άλλο ο Άρης. Και δεν είναι μόνο οι νίκες που έχει κάνει και το σερί των τεσσάρων νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Όσο το ποδόσφαιρο που έπαιξε στα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια. Με εξαίρεση το ματς με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Μάντζιου έπαιξε αδιαμφισβήτητα μπαλάρα κι έχασε ευκαιρίες για να πετύχει πολύ ευρύτερες νίκες.

Όταν άλλωστε έχεις τον μεγαλύτερο killer του ελληνικού πρωταθλήματος, λογικό να είναι ανάλογες και οι βλέψεις σου. Ο Λορέν Μορόν είναι και φέτος on fire, μετρώντας ήδη έξι γκολ. Ο Ισπανός στράικερ μάλιστα βρήκε δίχτυα στα 4/5 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Ο Άρης φιλοξενεί την Καλλιθέα που είναι σε μεγάλη πίεση πια, τόσο η ίδια, όσο και ο προπονητής της, παρά την εντυπωσιακή εκκίνησή της. Και περιμένει μία απώλεια του συμπολίτη για να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Παραπάνω από Fair ο άσος του 1,57 και μπαίνει αβίαστα μάλιστα σε combo με Over 1,5 για να ανέβει στο 1,90 στη Stoiximan.

 

Όλη η δράση της Super League παίζει στο Stοiximan.gr με 600+ ειδικά στοιχήματα!

 

Προγνωστικά Superleague 2: Επιτέλους σεφτέ ο Ηρακλής

Στη συνέχεια, υπάρχει και η Superleague 2, με πέντε ματς στο σημερινό πρόγραμμα. Μπορεί να ξεχωρίζει το ντέρμπι Καλαμάτα-Παναχαϊκή, εμείς ωστόσο θα πάμε στον Βορρά. Εκεί όπου ο Ηρακλής ψάχνει -επιτέλους- την πρώτη νίκη του φιλοξενώντας τον πρωτάρη της κατηγορίας Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Ο Γηραιός έχει πίσω του τη συντριβή με 3-0 στο ντέρμπι με τη Λάρισα, που τον άφησε στο -10 από την κορυφή και οφείλει να κάνει restart. Δεδομένο ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για νέα απώλεια, ειδάλλως θα… αγριέψουν τα πράγματα.

Ο άσος από το αρχικό 1,30 έχει ανέβει πλέον στο τίμιο -για την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας 1,50 στη Stoiximan. Μπαίνει σίγουρα στην κουβέντα και το combo με Under 3,5.

Και πάλι με τη Θεσσαλονίκη και το παιχνίδι του Μακεδονικού με την Καβάλα. Η ομάδα του Μαλεζά έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, σμπαραλιάζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1. Παρότι έχασε βασικές μονάδες το καλοκαίρι ο Μακεδονικός, δείχνει και φέτος ικανός για ωραία πράγματα. Και πρωτίστως να σώσει με άνεση την κατηγορία. Απόλυτα στα μέτρα του η νεοφώτιστη Καβάλα, που αγνοεί ακόμα τη χαρά της νίκης, αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Νίκη Βόλου.

Συμπερασματικά, δίκαιος ο άσος του 1,75 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Ελλάδας

15:00 Ηρακλής – Εθνικός Ν.Κεραμιδίου: 1 (1,50) Stoiximan
15:00 Μακεδονικός – Καβάλα: 1 (1,75)
20:00 Άρης – Καλλιθέα: 1&Over 1,5 (1,90) Stoiximan

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS