Προγνωστικά Βραζιλίας: Το κίνητρο στη Σαπεκοένσε

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Βραζιλίας, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, Στοίχημα

Βραζιλία: Το κίνητρο στη Σαπεκοένσε

Δημοσιεύτηκε: Άκης Αχλατλής στις 10:43 21/10/2024

Η αναμέτρηση της Σαπεκοένσε με την Γκοϊάς είναι αυτή που ανοίγει το πρόγραμμα της εμβόλιμης (και 32ης αγωνιστικής) στο μεσοβδόμαδο που έχουμε μπροστά μας για τη Β’ Βραζιλίας. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα στοιχεία της αναμέτρησης και αν κρατάμε κάτι.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Βραζιλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Βραζιλίας: Αήττητη η Σαπεκοένσε με τον Ζιλμάρ νταλ Πόζο

Αρχικά να δούμε το σετ. Νορμάλ είναι κατά την άποψή μου ο άσος σε ρόλο φαβορί. Η Σαπεκοένσε κέρδισε με ανατροπή 3-2 τη Σάντος στο προηγούμενο μεσοβδόμαδο και έκανε 37 βαθμούς οπότε πάει με ψυχολογία παραμονής στην αναμέτρηση.

Κατά την άποψή μου έχει και πιο ρεαλιστικό κίνητρο. Τεράστιο κίνητρο για την ακρίβεια. Πράγματι, σε όλη τη χρονιά δεν είναι από τις ομάδες που εκτιμώ ποδοσφαιρικά. Υπήρχε ένα διάστημα στο οποίο την είχα ξεγραμμένη στην υπόθεση της παραμονής.

Τότε που έδωσε τα κλειδιά στον γιδοβοσκό-τεχνικό Τσέκο όμως η διοίκηση πρόλαβε να διορθώσει το λάθος της. Ενάντια στην εικόνα όλης της χρονιάς, η πρόσληψη του Ζιλμάρ νταλ Πόζο έφερε κοντά τους παίκτες. Επαναλαμβάνω ότι δεν μαγεύουν με αυτό που παίζουν αλλά έχουν καρδιά. Για αυτό και στο Αρένα Κοντά με τον έμπειρο τεχνικό στον πάγκο παραμένουν αήττητοι σε έξι αναμετρήσεις (4-2-0).

Δεν κέρδισε απλά παιχνίδια της σειράς η Σαπεκοένσε ως τώρα με τον Ζιλμάρ νταλ Πόζο στο τιμόνι. Πήρε με ανατροπή 2-1 τη φορμαρισμένη Σεαρά. Εκ νέου με ανατροπή 3-2 την πρωτοπόρο Σάντος. Καθάρισε με 1-0 στο ντέρμπι την Αβαΐ, η οποία τότε είχε πιθανότητες ανόδου. Δεν μάσησε και πήρε το σκαλπ της Αμαζόνας με 2-0. Μία Αμαζόνας που είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Μέχρι τέλους έχει εντός έδρας Γκοϊάς, Νοβοριζοντίνο και Κοριτίμπα. Μετά την Γκοϊάς παίζει εκτός έδρας ντέρμπι παραμονής με την Μπρούσκε. Η αναμέτρηση με την Γκοϊάς κατά την άποψή μου είναι η πιο βατή όλων.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Ένα διπλό στα δεκαπέντε τελευταία

Γιατί είναι η πιο βατή όλων; Επειδή η Γκοϊάς δεν πάει πουθενά. Είναι από τις ομάδες που παίζουν χωρίς σκοπό στο πρωτάθλημα. Με το δεύτερο πιο ακριβό ρόστερ και την αποτυχία ακόμη και να κυνηγήσει την άνοδο. Όχι να την πάρει αλλά να είναι κοντά στην εξάδα. Υπάρχει και εκνευρισμός καθώς φωνάζει για τη διαιτησία στο 2-2 που έφερε την Πέμπτη με την Αμέρικα Μινέιρο. 

Τρομερά σκαμπανεβάσματα για την ομάδα του Βάγκνερ Μανσίνι, ο οποίος μετά την Αμέρικα Μινέιρο έχει κάνει δύο κακές επιλογές για την καριέρα του. Εκτός έδρας στα 15 τελευταία η Γκοϊάς κέρδισε μόνο με 2-3 στην Γκουαρανί. Σε ένα τρελό ενενηντάλεπτο, με παίκτη λιγότερο από το 5′ και ανατροπή με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Ομάδα που πρέπει να τη σεβαστείς γιατί έχει ποιότητα αλλά τη βγάζει όποτε το επιλέξει και της καπνίσει. Έτσι όπως το βλέπω, το πολύ που μπορεί να αποσπάσει από μία πιο ψυχωμένη Σαπεκοένσε είναι η ισοπαλία (αν στραβώσει το παιχνίδι για τη γηπεδούχο εντελώς) και θα πάω με το ασιατικό 1 0.0 ΑΗ σε απόδοση 1,71 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά

02:00 Σαπεκοένσε – Γκοϊάς 1 0.0 ΑΗ (1,71), Pamestoixima

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS