Προγνωστικά Μπατιράκι: Αστεράτη μπόμπα στο 4,20 MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Μπατιράκι προγνωστικά, Προγνωστικά στοιχήματος

Αστεράτη μπόμπα στο 4,20

Δημοσιεύτηκε: Μπατιράκι στις 11:12 22/10/2024

Με τη χτεσινή 3άρα της Μόντσα πήρε κάπως τα πάνω του ο Μπατίρακας. Τόσο εύκολο 3,60 δεν το βρίσκεις στο δρόμο. Ας όψεται η Λίλεστρομ, το καμάρι του Οσλο, που δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη παραμονής στο Φρέντρικσταντ, το έφαγε προς το τέλος (1-2/77′) και χάλασε μια δυαδούλα λουκούμι που θα έβγαζε τα έξοδα για την απόδραση της 28ης.

Μπατιράκι στοίχημα, δες τα όλα εδώ. Δες κι εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Αστεράτος το τριήμερο που μας έρχεται ο Μπατίρακας, ετοιμάζεται να σε μπλέξει με τα σεντόνια του Τσουλού. Του είπαν βλέπεις πως μόλις πέρασε η σελήνη του κυνηγού, η μεγαλύτερη οπτικά πανσέληνος της χρονιάς. Μπορεί ο μόρτης να μην την είδε, αλλά πρόλαβε να τη συνδέσει με τα δικά του. Μεγάλη σελήνη, μεγάλες αποδόσεις στα ματσάκια που ανεμίζει το αστεράτο σεντόνι.

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

Μπατιράκι προγνωστικά: Εστω και χωρίς Νινιάδη

Κάθησε λοιπόν να βρει που θα σκάσει η σημερινή μπόμπα του Τσουλού και στα γρήγορα θα σου δώσει στίγμα.
Ο Μπατίρακας λοιπόν θα σε πάει στο Τορίνο και το ιστορικό -για γαύρους και μη- Ντέλε Αλπι. Η Στουτγκάρδη μάγκα μου μπορεί να μην έχει Νινιάδη, αλλά έχει προλάβει ήδη να τρομάξει την Ρεάλ στη Μαδρίτη, χάνοντας άδικα στην πρεμιέρα. Η ικανότητα της σε ανοικτό γήπεδο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, την ώρα που η Γιουβέντους έρχεται από δύο νίκες στο Τσουλού και ο Μπατίρακας ελπίζει να μπει πιο χαλαρή απ΄ οτι θα έπρεπε. Και σίγουρα το 4,20 στο διπλό των Γερμανών δεν το λες και μικρό.

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

Μπατιράκι προγνωστικά:

22:00 Γιουβέντους – Στουτγκάρδη: 2 (4,20)

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS