Προγνωστικά Μπαλάφας: Ο Γκασπερίνι την πάει εκ του ασφαλούς

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Ο Γκασπερίνι την πάει εκ του ασφαλούς

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 09:57 23/10/2024

Δεύτερο μέρος στο μενού της 3ης αγωνιστικής στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Λάμπρος Μπαλάφας σκανάρει έναν άσο φαβορί και μια κόντρα από ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα.

Πράγματι, αρχίζει και βγάζει νόημα η League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, αδιαμφισβήτητα είναι αυτή η διαδικασία που ξεχωρίζουν οι πρωταγωνιστές από τους κομπάρσους. Η σημερινή μέρα θα μας κάνει ακόμη πιο σοφούς, οπότε ας πάμε κατευθείαν στις επιλογές μας.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας: Αρχισε να ρολάρει

Αρχικά, στο ένα από τα δύο πρώτα ματς χρονικά, η Αταλάντα φιλοξενεί την Σέλτικ και η φόρμα είναι αυτή που καθορίζει την προσέγγισή μας. Η Αταλάντα του Γκασπερίνι αρχίζει και νιώθει καλά, έτσι βγάζει στο χορτάρι αυτά που ζητάει ο τόσο απαιτητικός προπονητής της. Οι 4 βαθμοί στα δύο πρώτα παιχνίδια είναι μια συγκομιδή που δίνει τεράστια προοπτική, γιατί όχι ακόμη και απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση. Κάτι που θα συμβεί αν οι «μπεργκαμάσκι» τερματίσουν στην πρώτη οκτάδα. Η επίθεση λειτουργεί ρολόι, ενώ ο Ρετέγκι κάνει απόσβεση των 22 εκατομμυρίων που η ομάδα του πλήρωσε στην Τζένοα για την απόκτησή του.

Στον αντίποδα, την ίδια στιγμή μαζεύτηκαν σύννεφα στη Γλασκώβη, η Σέλτικ δεν πατάει καλά. Είναι αλήθεια ότι στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς διαλύθηκε στο Ντόρτμουντ, το 7-1 ταρακούνησε άπαντες. Ακολούθησε μια οριακή νίκη και η απρόσμενη ισοπαλία του Σαββάτου, το 2-2 εντός με την Αμπερντίν κι ενώ στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 2-0. Πράγματι, ο Ρότζερς προσπαθεί να διαχειριστεί την κρίση, αλλά η δοκιμασία στο Μπέργκαμο έχει αντικειμενικές δυσκολίες. Η Αταλάντα είναι τόσο φαβορί όσο δείχνουν οι αποδόσεις, η Σέλτικ αμυντικά δεν θα αντέξει. Όμως το δυνατό της στοιχείο είναι η επίθεση με τους Μαέντα, Κουν και Φουρουχάσι. Θα πρέπει να συμβούν πολλά για να μην βγει ο άσος, τον ανεβάζουμε με combo το goal/goal στο 2,47.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ταχύτητα της Λιλ

Στη συνέχεια και στο κυρίως πρόγραμμα, μου τράβηξε την προσοχή η αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Λιλ. Καταρχάς, οι «ροχιμπλάνκος» στην 2η αγωνιστική πέρασαν ζόρικα στη Λισαβόνα, δέχτηκαν 4 γκολ από την Μπενφίκα. Μία από τις πιο δύσκολες μέρες του Σιμεόνε. Καμία αρχή, κανένα τέλος στο παιχνίδι της Ατλέτικο, όλα έγιναν λάθος. Ακολούθησε η ισοπαλία 1-1 με την Σοσιεδάδ και την Κυριακή η νίκη 3-1 επί της Λεγανές με ανατροπή. Αυτό που παρατηρώ είναι μια αμυντική συμπεριφορά, η οποία δεν ταιριάζει με τις αρχές του παιχνιδιού της. Έχω εξήγηση, αφού θεωρώ κομβικές τις απουσίες των Λε Νορμάν, Αθπιλικουέτα και Λανγκλέ.

Κατά συνέπεια, η μετατόπιση του Βίτσελ πίσω στην τριάδα για να καλύψει τα κενά, δεν προσφέρει σιγουριά, ο Βέλγος είναι αργός. Στον αντίποδα, προβλήματα με τραυματισμούς έχει και η Λιλ το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο η νίκη επί της Ρεάλ της έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση. Όπως οι περισσότερες γαλλικές ομάδες, διαθέτει ταχύτητα, βγαίνει γρήγορα στους χώρους και δημιουργεί κινδύνους. Ο Ντέιβιντ στην κορυφή της επίθεσης, δεν χαρίζει κάστανα. Αδιαμφισβήτητα, η πλειοψηφία θα πάει με την Ατλέτικο, εγώ θα κινηθώ προς την αντίθετη κατεύθυνση και θα ψάξω την έκπληξη, κατά συνέπεια επιλέγω Χ2 διπλή ευκαιρία στο 2,70.  

 

Προγνωστικά Μπαλάφας

19:45 Αταλάντα – Σέλτικ: 1 & G/G (2,47)

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λιλ: Χ2 (2,70)

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!