Προγνωστικά Μπαλάφας: Ο μονόδρομος του ΠΑΟΚ - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Μπαλάφας, προγνωστικά στοιχήματος

Ο μονόδρομος του ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Λάμπρος Μπαλάφας στις 11:17 24/10/2024

Στροφή σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ σήμερα, με τη 3η και 2η, αντίστοιχα, αγωνιστική της League Phase και ο Λάμπρος Μπαλάφας σημαδεύει δύο άσους φαβορί από το πρόγραμμα.
Βρες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Matchmoney.com.gr, εδώ όλα τα προγνωστικά του Λάμπρου Μπαλάφα.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας:  Δύσκολο αλλά στο χέρι του

Αδιαμφισβήτητα ιδιαίτερη μέρα, κομβική για το ευρωπαϊκό μέλλον των ελληνικών ομάδων. Έτσι σε πρώτη φάση με απασχολεί το ΠΑΟΚ – Πλζεν. Πράγματι έχουν στενέψει τα περιθώρια για τον ΠΑΟΚ, οι δύο ήττες καθιστούν τρομερά μεγάλη την ανάγκη για μια νίκη απέναντι στους Τσέχους.  Οι οποίοι όμως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Σκληρή ομάδα, με δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής. Ειδικά το 3-3 της πρεμιέρας στη Φρανκφούρτη αποδεικνύει την μαχητικότητά της καθώς δεν παρατάει τα ματς ακόμη κι όταν στραβώνουν. Όντως ο ΠΑΟΚ είναι στο ψάξιμο, προσπαθεί να βρει ισορροπία ανάμεσα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μέχρι τώρα ποντάρει κυρίως στους «παλιούς» στα δύσκολα, αυτό συνέβη και την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι μεταγραφές ακόμη δεν έχουν αποδώσει όσα θέλει ο Λουτσέσκου, αυτή είναι η ρίζα του προβλήματος καθώς σηκώνουν το βάρος παίκτες που ήδη έχουν παίξει πολύ. Κατά συνέπεια η διαχείριση του χρόνου συμμετοχής είναι σημαντική αφού τα παιχνίδια είναι τόσα πολλά. Για το σημερινό, περιθώρια δεν υπάρχουν, το είπε ανοιχτά άλλωστε και ο Ρουμάνος τεχνικός. Για την ακρίβεια πρέπει με κάποιο τρόπο, το τελευταίο σφύριγμα να βρει νικητή τον ΠΑΟΚ, διαφορετικά το πράγμα θα δυσκολέψει. Και όχι μόνο για πρόκριση, αλλά και για τα play off  (θέσεις 9-24). Θα πάω με τον άσο, του 1,98.  

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Η εμπειρία της Πόρτο

Στη συνέχεια, στην ίδια -σχεδόν- κατάσταση είναι και η Πόρτο. Ο ένας βαθμός στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν είναι η συγκομιδή που ικανοποιεί τους «δράκους». Ειδικά η ήττα από την Μπόντο Γκλιμτ στην πρεμιέρα, στοιχίζει και βάζει πίεση για τη συνέχεια. Παράλληλα, το 3-3 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απλά η χαρά του ποδοσφαίρου. Το αποψινό  ματς με την Χόφενχαϊμ αποτελεί ευκαιρία για αντεπίθεση. Η Πόρτο είναι κλαμπ με ιστορία στην Ευρώπη.

Ακόμη κι αν προσπαθεί να αλλάξει αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι της, με τον Βίτορ Μπρούνο στο τιμόνι, το DNA της είναι τέτοιο που της επιτρέπει να κάνει σχέδια διάκρισης και φέτος. Επιπλέον, το «Ντραγκάο» αποτελεί καυτή έδρα και θεωρώ πως θα βάλει εξτρά πίεση στους Γερμανούς. Οι οποίοι ούτε φόβητρο είναι, ούτε σταθερούς τους λες. Η Χόφενχαϊμ παίζει με αφέλεια μακριά από το σπίτι της, μετράει 9/10 G/G σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Η Πόρτο τέτοιες… συμπεριφορές τις τιμωρεί και αυτό περιμένω να κάνει. Συμπερασματικά πάω σε combo επιλογή 1 & G/G στο 2,55.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Μπαλάφας

19:45 ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν: 1 (1,98)

22:00 Πόρτο – Χόφενχαϊμ: 1 & goal/goal (2,55)

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS