Προγνωστικά Αγγλίας: Δύο Βάσκοι σε ξένη πόλη - MatchMoney

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προγνωστικά Αγγλίας, προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία: Δύο Βάσκοι σε ξένη πόλη

Δημοσιεύτηκε: Αντώνης Τσούτης στις 00:15 26/10/2024

Ο γνωστός γεμάτος μήνας ανάμεσα στα μπρέικς των εθνικών, με πρωτάθλημα, Ευρώπη και Λιγκ Καπ να στήνουν ένα σκηνικό χωρίς ανάσα. Και ενώ βέβαια έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα πρώτα σαφή συμπεράσματα για το τι και το πώς των περισσότερων ομάδων.
Δες εδώ τα προγνωστικά Αγγλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money. 

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Αγγλίας: Μια χαρά στα δυο ταμπλό

Αδιαμφισβήτητα το αυριανό πρόγραμμα μου κάνει περισσότερο ιντριγκαδόρικο, παρ’ όλα αυτά υπάρχουν και σήμερα 2-3 σταυρώματα με κάποιο ζουμί. Και αρχική το Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ. Βασκική μονομαχία στο Villa Park, από τη μία ο Έμερι στον πάγκο των γηπεδούχων και από την άλλη ο Ιραόλα στα «κεράσια». Πράγματι  εξαιρετική ως τώρα η Άστον Βίλα. Αφού πέρα όλων των άλλων δείχνει πως μπορεί να κρατήσει δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Στο Champions League μεσοβδόμαδα έκανε το 3Χ3 επικρατώντας της Μπολόνια. Ωστόσο και στην Premier League βαδίζει θαυμάσια με ρεκόρ 5-2-1 και μοναδική σκληρή ήττα, εκείνη από την Άρσεναλ. Ομάδα με χαρακτήρα,10 κερδισμένοι πόντοι ως τώρα σε ματς που έμεινε πίσω. Παράλληλα και με επιθετικότητα, 130 σουτ ως τώρα, τα 3α περισσότερα.

Στον αντίποδα, σίγουρα ομάδα με δυναμική η Μπόρνμουθ. Υπάρχει ψυχολογία από τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ, παίζοντας κόντρα σε 10 από το ημίωρο πάντως. Εντούτοις, τις δυο ομάδες τις χωρίζουν πράγματα. Μεγάλο βάθος και δυνατές λύσεις ο Έμερι αν θελήσει να ανακατέψει την τράπουλα. Παράλληλα και μια σκληρή έδρα, αφού στα 11 τελευταία έχει μόνο δυο ήττες και αυτές από Τότεναμ και Άρσεναλ. Συμπερασματικά, η γνώμη μου είναι πως σε ρόλο φαβορί, το 1,90 του άσου είναι απόλυτα δίκαιο.

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε ψήνει περισσότερο

Στη συνέχεια υπάρχει το Μπράιτον – Γουλβς. Καταρχάς συμφωνώ πως η Μπράιτον ορθά έχει το πάνω χέρι τόσο ξεκάθαρα στο σετ. Το ξέρουμε πως είναι ομάδα με συνέχεια και συνέπεια στη φιλοσοφία της. Όμως υπήρξαν κάποια ματς φέτος που η όλη της εικόνα δεν ήταν εμφατική, πειστική, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Επιπρόσθετα, εκτός από τον σταρ Πέδρο, σήμερα κινδυνεύει να μην έχει και τον έμπειρο Γουέλμπεκ. Με λίγα λόγια, τα 7/14 γκολ της.

Στην αντίπερα όχθη, η Γουλβς σε ρόλο ουραγού. Θα ξαναπώ ότι δεν είναι κακή ομάδα, αποτελεί από εκείνες τις περιπτώσεις που κάτι δεν έχει της κάτσει ακόμη ώστε να κουμπώσει το παζλ. Βάσει xPoints αυτή τη στιγμή η συγκομιδή της θα έπρεπε να έχει άλλους πέντε στην τσέπη και να βρίσκεται δυο θέσεις παραπάνω. Ενδεχομένως και κομβικό το σημερινό, αφού ακολουθούν δυο εντός με Κρίσταλ Πάλας και  Σαουθάμπτον πριν τη διακοπή. Με λίγα λόγια μια ευκαιρία να πάρει μπρος και μαζί να πάρει ανάσες.  Συνοψίζοντας, είναι μια κόντρα που υπάρχει στο μυαλό μου, με το διπλό στο 5,00 και σε +0.75 ασιατικό στο 2,05. Παρ’ όλα αυτά θα το αφήσω ως το παραένα, καθαρά μια φάση ναι μεν αλλά…

 

Pamestoixima.gr | Σούπερ ΤΡΙΠΛΗ προσφορά γνωριμίας*

 

Προγνωστικά Αγγλίας

Σάββατο

17:00 Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ 1 (1,90) Pamestoixima

 

Κάνε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ TIPSTERS