Πόρτλαντ - Λ.Α. Γκάλαξι ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 (2,90)
Το Πόρτλαντ μπορεί να έχει κάνει μία νίκη, αλλά ήταν απαίσιο και στα τρία ματς ως τώρα. Στο Νάσβιλ έχασε 2-0, παρότι ο γκολκίπερ Παντέμις είχε εννιά αποκρούσεις κι έπιασε δύο πέναλτι στο 0-0, ενώ επέτρεψε ευκαιρίες για 3,8 xG, την ώρα που δημιούργησε μόλις 0,5 αναμενόμενα γκολ. Αυτό δεν είναι καθόλου ιδανικό.
Όσο για το Λ.Α. Γκάλαξι έγιναν οι πρώτοι πρωταθλητές που ξεκινούν τη νέα σεζόν με 3/3 ήττες, ωστόσο την Τετάρτη κέρδισε 4-1 την Ερεδιάνο για να προχωρήσει στο CCC κι αυτό θα του δώσει άλλη ώθηση για να ψάξει τη στροφή και στο πρωτάθλημα. Ίχνη φάνηκαν ακόμα και στο 0-3 από το Σεντ Λούις, όπου έκανε 22 τελικές και είχε 1,7 αναμενόμενα γκολ, οπότε ήταν και λίγο μαγική εικόνα το σκορ.
Η ουσία είναι ότι το Πόρτλαντ παίζει χάλια, το Λ.Α. Γκάλαξι βρίσκεται στα σχοινιά, αλλά μοιάζει να συνέρχεται, το διπλό έχει καλή αξία στο 2,90 της Stoiximan.