ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ (21/6/21, 22:00) Στα ίσα για πρωτιά, ή σκόπιμα δεύτεροι;

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

0 - 2 21-06-21

ΒΕΛΓΙΟ

Για τον αγώνα ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ γράφει ο Θοδωρής Χαρόπουλος Ημερομηνία: 21:51 20/06/21

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

*** Το Βέλγιο έχει ήδη προκριθεί. Με νίκη ή ισοπαλία κατατάσσεται πρώτο, αν χάσει κατατάσσεται δεύτερο. Για να μείνει στην τρίτη θέση πρέπει να χάσει με… έξι γκολ!
*** Η Φινλανδία με νίκη περνάει σίγουρα ως πρώτη. Με ισοπαλία περνάει ως δεύτερη αν χάσει η Ρωσία από τη Δανία. Αν φέρει ισοπαλία και η Ρωσία, μένει τρίτη και αφήνει πίσω της την Ελβετία (3η του Α’ ομίλου) στην κατάταξη των τρίτων.
Αν η Φινλανδία ηττηθεί, κατατάσσεται τρίτη αρκεί να μην κερδίσει η Δανία τη Ρωσία. Αν η Δανία κερδίσει τη Ρωσία 1-0 θα παίξει ρόλο το εύρος της ήττας της Φινλανδίας (αν έχει ηττηθεί μέχρι 2-0 από το Βέλγιο κατατάσσεται τρίτη). Αν η Δανία κερδίσει τους Ρώσους με δύο γκολ ή με ένα τέρμα αλλά πάνω από 1-0 (2-1, 3-2, κλπ), τότε η Φινλανδία κατατάσσεται τρίτη. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις όμως ως τρίτη με τρεις βαθμούς (και πίσω από την Ελβετία) θέλει θαύματα στους άλλους ομίλους για να περάσει.
*** “Κρεστόφσκι Στάντιουμ” (68.134 θ.), Αγ. Πετρούπολη
*** Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)
*** Το 1968 τελευταία ήττα της Φινλανδίας από το Βέλγιο! Είχε χάσει 6-1 στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ακολούθησαν 7 αγώνες φιλικοί κι επίσημοι (ως το 2016) με ρεκόρ 4-3-0 για τη Φινλανδία!

ΑΝΑΛΥΣΗ
  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Στο πρώτο ματς ήταν ανύπαρκτη αγωνιστικά και με μισή φάση κέρδισε. Εκμεταλλευτηκε, θέλοντας το ή όχι, το σοκ που είχαν υποστεί οι Δανοί με τον Ερικσεν κι ένα τραγικό λάθος, του προφανώς επηρεασμένοι Σμάιχελ. Και κέρδισαν ένα ματς στο οποίο είχαν …μισή τελική. Με τη Ρωσία βελτιώθηκαν, αλλά και πάλι καλύτερη εικόνα από τη Ρωσία, δεν είχαν. Εκαναν 3-4 φάσεις, πέτυχαν ένα γκολ που σωστά ακυρώθηκε, αλλά αν δε υπήρχε VAR θα μετρούσε. Μιλάμε για εκατοστά διαφοράς στο κορμί του Ποχγιάνπαλο που θα αλλαζαν την ιστορία του αγώνα. 

Πέραν από τις ενδιαφέρουσες φάσεις και το ακυρωθέν γκολ, πάντως, κυρίως παθητικός ο ρόλος της και δίκαια έχασε, μάλιστα μπορούσε άνετα να έχει δεχτεί 1-2 τέρματα ακόμα, αλλά ο Χράντετσκι ήταν φύλακας άγγελος!

“Ψάξαμε κάποιο κέρδος από το ματς, έστω ένα βαθμό, αλλά δεν το καταφέραμε. Το ποδοσφαιρικό δράμα εμφανίστηκε όταν πήρε μπροστά το VAR” σχολίασε σκωπτικά ο Κάνερβα και υπογράμμισε: “Δεν μπορώ να ξέρω πως θα επηρέαζε την Ρωσία και το παιχνίδι εν γένει αν είχε μετρήσει το γκολ. Σε κάθε περίπτωση είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι μας, ιδιαίτερα επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε φάσεις αλλά δεν είχαμε τις δυνάμεις σήμερα. Περιμέναμε και θέλαμε περισσότερα αλλά είμαι υπερήφανος από το μαχητικό πνεύμα των παιδιών. Το Βέλγιο θα είναι μία τρομερή πρόκληση για εμάς αλλά έχουμε καταφέρει το απίθανο στο παρελθόν. Έχουμε αυτοπεποίθηση θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε κάτι από το ματς με τους Βέλγους”.

Αναφορικά με το ματς κόντρα στο Βέλγιο ο Φινλανδός ομοσπονδιακός τόνισε: “Είναι το μεγαλύτερο ματς της ποδοσφαιρικής μας ιστορίας. Το όνειρό μας είναι ζωντανό. Και μόνο που φέραμε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση είναι τρομερό! Θα κάνουμε το καλύτερό μας για να πραγματοποιήσουμε το όνειρο”.

Με το τρίποντο που κατακτήθηκε στο παιχνίδι με την Δανία, η Φιλανδία εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια της. Ίσως ο ένας βαθμός είναι αρκετός για πρόκριση έστω από την τρίτη θέση, ενώ σίγουρα όσο πιο κλειστό είναι το τελικό σκορ, τόσο το καλύτερο για τους Φινλανδούς που έχουν δείξει να προτιμούν τη σκληρή άμυνα από τα επιθετικά ρίσκα. 

Αναφορικά με τις αλλαγές που έκανε ο Κάνερβα και τράβηξε στον πάγκο τον Πούκι, διευκρίνισε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας από κάποιον τραυματισμό, αλλά ήταν θέμα στρατηγικής. Το ίδιο ισχύει και με τον Σπαρβ και με τον Τόιβιο. Απαντες είναι διαθέσιμοι. Ως εκ τούτου, στα πλάνα του Κάνερβα δεν προκύπτουν προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει εκ νέου την κατά τεκμήριο ισχυρότερη ενδεκάδα του.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Χράντετσκι – Αραγιούρι, Ο’Σόνεσι, Τόιβιο – Ούρονεν, Καμαρά, Σπαρβ, Λουντ, Ράιταλα – Πούκι, Ποχγιάνπαλο.

Η αλλαγή του Σπαρβ με τον Σούλερ δούλεψε. Αλλά άλλο η Ρωσία, άλλο το Βέλγιο. Αμυντικά το ταμπούρι με το Βέλγιο μάλλον είναι επιβεβλημένο και δεν αποκλείεται να προτιμηθεί εκ νέου ο άσος της ΑΕΛ αντί του πιο παραγωγικού συμπαίκτη του. Επιπλέον, όσο κι αν ο Γένσεν είναι πιο καλός στο μαρκάρισμα στα 3/4 από τον Ποχγιάνπαλο, η αγωνιστική του συμπεριφορά του  εξασφαλίζει τη θέση του και κόντρα στους Βέλγους, ενώ και η θέση του Πούκι στην κορυφή πρέπει να θεωρείται αδιαπραγμάτευτη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Λούκας Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Γέσε Γιόρονεν (Μπρέσια), Άνσι Γιάκολα (Μπρίστολ Ρόβερς).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Πάουλους Αραγιούρι (Πάφος), Ντάνιελ Ο’Σόνεσι (Ελσίνκι), Γιόνα Τόιβιο (Χάκεν), Λέο Βάισανεν (Ελφσμποργκ), Νίκλας Χαμαλάινεν (ΚΠΡ), Τόμας Λαμ (Τσβόλε), Νικολάι Αλχο (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Γέρε Ούρονεν (Γκενκ), Γιούκα Ράιταλα (Μινεσότα), Ρόμπερτ Ιβάνοφ (Βάρτα Πόζναν).

ΜΕΣΟΙ: Γκλεν Καμαρά (Ρέιντζερς), Ρόμπερτ Τέιλορ (Μπραν), Ρόμπιν Λουντ (Μινεσότα), Ράσμους Σούλερ (Τζουργκάρντενς), Πίρι Σόιρι (Εσμπιεργκ(, Τιμ Σπαρβ (ΑΕΛ), Γιόνι Κάουκο (Εσμπιεργκ), Λάσι Λαπαλάινεν (Μόντρεαλ), Όνι Βαλάκαρι (Πάφος).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τέεμου Πούκι (Νόριτς), Φρέντρικ Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Γιόελ Ποχγιάνπαλο (Ουνιόν Βερολίνου), Μάρκους Φορς (Μπρέντφορντ).

*** Η Φινλανδία έχει κερδίσει μόνο το ένα στα οκτώ τελευταία της παιχνίδια.

*** Η ομάδα του Κάνερβα έχει μόλις δύο τελικές στην εστία. Από το 1980 καμία ομάδα δεν είχε στο πέρας των ομίλων λιγότερες από 4 τελικές στην εστία!

*** Ο Ποχγιάνπαλο έχει πάρει το 42% των τελικών προσπαθειών της Φινλανδίας (5/12). Κανείς εκ των υπολοίπων δεν έχει πάρει περισσότερες από 2 προσπάθειες.

  • ΦΟΡΜΑ
  • ΚΛΙΜΑ
  • ΝΕΑ
  • ΤΑΚΤΙΚΗ
  • STATS

Αποστολή εξετελέσθη για το Βέλγιο, αφού με 2/2 νίκες απέναντι σε Ρωσία και Δανία σφράγισε την πρόκριση από την δεύτερη στροφή του ομίλου. Δεν ήταν πάντως όλα ρόδινα στην απόδοση των «κόκκινων διαβόλων», καθώς δεν μπόρεσαν να γοητεύσουν με την εμφάνισή τους ούτε στην πρεμιέρα με τους Ρώσους (3-0) ούτε –τουναντίον μάλιστα- απέναντι στους Δανούς (2-1), με την τελευταία νίκη να έρχεται με ανατροπή και αρκετά μεγάλη δόση τύχης. 

Κι αν για να περάσει το εμπόδιο της Ρωσίας το Βέλγιο εκμεταλλεύτηκε τα παιδαριώδη λάθη της αντίπαλης άμυνας, κόντρα στους Δανούς χρειάστηκε την είσοδο του φυσικού του ηγέτη Ντε Μπράουνε μετά την ανάπαυλα ώστε να αλλάξουν άρδην οι ισορροπίες και να φτάσει στην ανατροπή. Είχε προηγηθεί ένα κάκιστο α’ ημίχρονο, όπου οι Βέλγοι έμοιαζαν έρμαιο των διαθέσεων των Δανών. Βρέθηκαν πίσω από το ξεκίνημα (2’) ύστερα από λάθος του στόπερ Ντεναγιέρ, ενώ συνέχισαν να πιέζονται και να υποπίπτουν σε λάθη, με τους Δανούς να χάνουν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ μέχρι το ημίχρονο. Απέναντι στην ποιότητα των Βέλγων τέτοιες καταστάσεις είναι σχεδόν δεδομένο πως μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Πόσω μάλλον όταν ο τεχνικός Μαρτίνεθ είχε την ευχέρεια να σηκώσει από τον πάγκο τους Ντε Μπράουνε, Ε. Αζάρ και Βίτσελ, δίνοντας την απαραίτητη ένεση ποιότητας για να έρθει η ανατροπή με γκολ (70’) και ασίστ (55’) του πολύτιμου Ντε Μπράουνε. Προβλημάτισε ξανά πάντως μέχρι τη λήξη, καθώς η άμυνά του επέτρεψε ευκαιρίες και δοκάρι (90’) στους Δανούς που έψαξαν μέχρι τέλους την ισοφάριση.

«Η απόδοσή μας ήταν δραματική, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Δεν είχαμε την ποιότητα που έπρεπε και ήμασταν αρνητικοί στον αγωνιστικό χώρο» αφοπλιστικές οι δηλώσεις του στράικερ Λουκάκου μόλις παρέλαβε το βραβείο του MVP στον αγώνα. «Οι Δανοί μας εξέπληξαν. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν αγνώριστοι και πάντα ένα βήμα πίσω από τον αντίπαλο» συμφώνησε μαζί του ο στόπερ Βερτόγκεν.

Εχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες οι συζητήσεις αναφορικά με τις επιλογές των Βέλγων και τις διασταυρώσεις που τους βολεύουν ώστε να προχωρήσουν στο τουρνουά μέσω της πιο εύκολης οδού. Είναι σχεδόν δεδομένο πως μία πιθανή ήττα από τους Φινλανδούς, που συνεπάγεται με τη 2η θέση στο όμιλο, προσφέρει ένα λιγότερο δύσβατο μονοπάτι. Σε μία τέτοια περίπτωση, οι Βέλγοι θα δώσουν τον αγώνα για τους «16» στο γειτονικό Αμστερνταμ απέναντι στην Ουαλία, ενώ στα προημιτελικά αναμένεται να βρουν τους Ολλανδούς (Μπακού) και στον ημιτελικό ίσως κάποια εκ των Αγγλίας, Ισπανίας. Η άλλη επιλογή, δηλαδή η πρωτιά του ομίλου μπορεί να χαρακτηριστεί και αυτοκτονία, καθώς στο διάβα τους θα βρεθούν (πιθανότατα) η 3η στον «όμιλο του θανάτου» (μάλλον η κάτοχος Πορτογαλία), στα προημιτελικά η εξαιρετική μέχρι στιγμής Ιταλία και στον ημιτελικό ενδέχεται να διασταυρωθούν με τη Γαλλία. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αρνήθηκε να μπει στην κουβέντα: «Δεν θα κάνουμε υπολογισμούς. Είμαστε σε ένα τουρνουά που θέλουμε να κερδίσουμε. Το πνεύμα πρέπει να είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αν δεν θέλεις για κάποιο λόγο τη νίκη, δεν μπορείς απλά να πατήσεις ένα κουμπί και μετά να το ξαναπατήσεις για να επιστρέψεις σε νοοτροπία νικητή. Δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο. Σίγουρα η Ιταλία έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, αλλά το ίδιο έχουν κάνει και οι Ουαλοί όπως και άλλες χώρες».

Πολλοί παίκτες από το γκρουπ έχουν αποφασίσει να βάψουν τα μαλλιά τους μετά τον αγώνα με τους Φινλανδούς και πριν τα νοκ-άουτ, θέλοντας έτσι να τονίσουν το αίσθημα συσπείρωσης για να φτάσουν μέχρι το τέλος. Η αποστολή του Βελγίου θα βρεθεί αυθημερόν στην Αγία Πετρούπολη, καθώς τα κρούσματα κορονοιού έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ρωσία, ενώ και η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο «Κριστόφσκι» δεν βοηθά για την προπόνηση της τελευταίας ημέρας. 

Ο άνθρωπος που άλλαξε τις ισορροπίες κόντρα στους Δανούς, ο φυσικός αρχηγός των Βέλγων Ντε Μπράουνε παραδέχτηκε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: «Στις προπονήσεις αποφεύγω να κάνω κεφαλιές, θα χρειαστεί λίγος ακόμα χρόνος για να ξαναμπώ στο 100% στο παιχνίδι. Απέναντι στους Δανούς πέρασα δύσκολα (κουράστηκα) μετά τα πρώτα 30’ στον αγωνιστικό χώρο. Είχα 3 εβδομάδες εκτός αγώνων, αλλά πιστεύω πως θα ξαναβρεθώ γρήγορα στην ιδανική φυσική κατάσταση».

Νέο πρόβλημα ο ελαφρύς τραυματισμός του βασικού χαφ Τ. Αζάρ, που δεν του επιτρέπει να βρεθεί στις σημερινές επιλογές. 

Με ενοχλήσεις στον αστράγαλο τις τελευταίες ημέρες ο αναπληρωματικός εξτρέμ Τσαντλί, ωστόσο συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση και βρίσκεται στη διάθεση του Μαρτίνεθ. 

Εκτός συνέχειας του τουρνουά ο αριστερός μπακ/χαφ Καστάνιε, που τραυματίστηκε σοβαρά στη  πρεμιέρα με την Ρωσία.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Κουρτουά – Αλντερβάιρελντ, Μπογιατά, Βερμάελεν – Μενιέ, Βίτσελ, Πράετ, Βανάκεν – Ντε Μπράουνε, Ε. Αζάρ – Λουκάκου

Αρκετές οι αλλαγές στο βασικό σχήμα που ετοιμάζει ο Ισπανός τεχνικός. ΟΙ επανακάμψαντες από τραυματισμό Ντε Μπράουνε, Βίτσελ και Ε. Αζάρ αναμένεται να βρεθούν για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα σε αγώνα του Euro με στόχο να πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής ώστε εγκλιματιστούν  εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Στην άμυνα οι Ντεναγιέρ, Βερτόγκεν πιθανότατα θα αφήσουν τις θέσεις τους στους Μπογιατά, Βερμάελεν. Στη μεσαία γραμμή θα απουσιάσει ο χαφ Τ. Αζάρ, ενώ ο Ντεντονκέρ θα αντικατασταθεί από τον Βίτσελ. ΟΙ Πράετ και Βανάκεν πιθανόν να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να μείνουν στον πάγκο οι Μέρτενς, Καράσκο, ενώ στην επίθεση ο Λουκάκου ζητάει επίμονα να παραμείνει βασικός και ίσως ο Μαρτίνεθ του κάνει το χατίρι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Τιμπό Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης), Σιμόν Μινιολέ (Κλαμπ Μπριζ), Ματς Σελς (Στρασμπούργκ). 

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γιαν Βερτόγκεν (Μπενφίκα), Τόμας Βερμάελεν (Βίσελ Κόμπε), Τόνι Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Τόμας Μενιέ (Ντόρτμουντ), Ντέρικ Μπογιατά (Χέρτα), Τζέισον Ντεναγιέρ (Λυόν), Λεάντερ Ντεντόνκερ (Γουλβς), Τίμοθι Καστάνιε (Αταλάντα).

ΜΕΣΟΙ: Αλεξ Βίτσελ (Ντόρτμουντ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Νασέρ Τσαντλί (Μονακό), Γιανίκ Καράσκο (Ατλέτικο Μ.), Γιουρί Τίλεμανς (Λέστερ), Τοργκάν Αζάρ (Ντόρτμουντ), Ντένις Πραέτ (Λέστερ), Χανς Βανάκεν (Κλαμπ Μπριζ).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Εντέν Αζάρ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντρίες Μέρτενς (Νάπολι), Ρομέλου Λουκάκου (Ιντερ), Τζέρεμι Ντοκού (Ρεν), Λεάντρο Τροσάρντ (Μπράιτον), Μίτσι Μπατσουαγί (Κρίσταλ Π.), Κριστιάν Μπεντέκε (Κρίσταλ Π.).

*** Στα προκριματικά οι Βέλγοι έκαναν το απόλυτο των νικών με 10/10, ενώ είχαν την καλύτερη επίθεση (40 γκολ) και την καλύτερη άμυνα ( 3 γκολ παθητικό) απ’ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν.

*** Και στους 16 αγώνες των προκριματικών και του τελευταίου Nations League των Βέλγων σημειώθηκαν 2 ή περισσότερα γκολ. Το ίδιο φυσικά συνέβη και στους 2 πρώτους αγώνες του ομίλου απέναντι σε Ρώσους και Δανούς, φτάνοντας το ρεκόρ στους 18 αγώνες.

*** Απέναντι στη Δανία ήταν η πρώτη φορά που έκλεισε το ημίχρονο πίσω στο σκορ μετά από 17 αγώνες που είχε ξεκινήσει καλύτερα (14-3-0), σκοράροντας 36 γκολ στο πρώτο 45λεπτο!

*** Εντυπωσιακός στα προκριματικά ο Λουκάκου, σκόραρε 12 γκολ σε 10 αγώνες. Συνέχισε με μία εξαιρετική σεζόν στην Ιντερ, σημειώνοντας 24 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μπήκε ζεστός και στο Euro, καθώς πέτυχε 2 γκολ στην πρεμιέρα με τους Ρώσους. Εχει φτάσει συνολικά τα 62 γκολ με το εθνόσημο, σκοράροντας τα 59 εξ’ αυτών στα 75 τελευταία παιχνίδια!

Φινλανδία

ΟΛΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ NATIONS LEAGUE GROUP B
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Βέλγιο

ΟΛΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ NATIONS LEAGUE GROUP A EURO
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

EURO - EURO Grp. B

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΜΑ
ΟΜΑΔΑ ΑΓ Β Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ Ν Ι Η ΓΚΟΛ
1 Βέλγιο 3 9 3 0 0 7 - 1 1 0 0 3 - 0 2 0 0 4 - 1 NNN
2 Δανία 3 3 1 0 2 5 - 4 0 0 2 1 - 3 1 0 0 4 - 1 HHN
3 Φινλανδία 3 3 1 0 2 1 - 3 0 0 2 0 - 3 1 0 0 1 - 0 NHH
4 Ρωσία 3 3 1 0 2 2 - 7 0 0 1 1 - 4 1 0 1 1 - 3 HNH

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. A

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Γερμανία 0 2 1 0 2 0 1 2 0 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1
Ελβετία 0 2 1 0 2 1 0 1 0 0 1 1 0 2 1 2 1 3 0
Ουγγαρία 1 1 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 2 1 2 1 1 2
Σκωτία 1 1 1 0 0 2 1 0 2 0 0 0 1 2 1 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. B

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ισπανία 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 0 3
Ιταλία 1 2 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 0 2 1 3 0 2 1
Κροατία 0 2 1 0 0 1 2 0 1 1 0 0 1 1 2 2 1 2 1
Αλβανία 1 1 1 0 1 0 2 0 0 1 1 0 1 1 2 2 1 2 1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. D

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αυστρία 1 0 2 0 1 1 1 0 0 1 1 1 0 1 2 1 2 2 1
Γαλλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Ολλανδία 1 1 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 1 2 2 1 2 1
Πολωνία 0 2 1 0 0 3 0 0 2 0 0 1 0 1 2 2 1 3 0

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. E

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Ρουμανία 0 3 0 0 1 1 1 1 0 0 0 1 1 2 1 3 0 1 2
Βέλγιο 2 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 3 0 3 0 0 3
Σλοβακία 1 2 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 2 1 3 0 2 1
Ουκρανία 1 2 0 0 0 1 2 0 1 0 0 0 2 1 2 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. C

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Αγγλία 2 1 0 0 1 2 0 0 1 0 1 1 0 3 0 3 0 1 2
Δανία 1 2 0 0 1 2 0 0 2 0 1 0 0 3 0 3 0 2 1
Σλοβενία 1 2 0 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 3 0 3 0 2 1
Σερβία 2 1 0 0 0 2 1 0 0 1 0 2 0 3 0 3 0 1 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. F

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Πορτογαλία 0 3 0 0 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 2 3 0 1 2
Τουρκία 0 2 1 0 0 2 1 0 1 1 0 1 0 0 3 2 1 2 1
Γεωργία 0 2 1 0 2 1 0 2 0 0 0 1 0 2 1 2 1 2 1
Τσεχία 0 3 0 0 0 2 1 0 1 0 0 1 1 1 2 3 0 3 0