***«Γουέμπλεϊ» (90.000 θ.), Λονδίνο. Ανεβαίνει η προσέλευση θεατών, κοντά στις 60.000 (από 22.500 που ήταν στη φάση των ομίλων και 45.000 που ήταν κόντρα στη Γερμανία. 8.000 οι Δανοί.
*** Διαιτητής: Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία).
- ΦΟΡΜΑ
- ΚΛΙΜΑ
- ΝΕΑ
- ΤΑΚΤΙΚΗ
- STATS
Διάβηκε επιτυχημένα το Ρουβίκωνα… Η πρώτη αλλά και τελευταία έξοδος από το Νησί, όχι μόνο δεν μεταβλήθηκε σε τροχοπέδη, τουναντίον συνοδεύτηκε από την πληθωρικότερη ως τώρα εμφάνισή της στο τουρνουά, ένα γεμάτο 4-0 με την Ουκρανία, επιστροφή σε ημιτελικό Euro από το 1996 και τρίτη διαδοχική σε μεγάλο τουρνουά μετά το Μουντιάλ του 2018 και το Nations League του 2020.
Προφανώς σημαντικό καύσιμο στην ψυχολογία το γρήγορο προβάδισμα (4′), από εκεί και μετά είδαμε μια ομάδα που εξέπεμπε σιγουριά, σοβαρότητα, μυαλό, τακτικό πλάνο από το οποίο δεν παρέκλινε ούτε μια στιγμή, ένα 90λεπτο που πέραν όλων των άλλων έδωσε σε όλους να καταλάβουν, πως τούτο το καλοκαίρι το συγκρότημα του Σάουθγκεϊτ έχει πάρει πολύ σοβαρά το να πετάξει από πάνω του την ταμπέλα του… αιώνιου looser.
Θετικά, πέραν φυσικά της νίκης, πολλά. Ο Κέιν ξαναβρίσκει την επαφή του με το γκολ, δέχτηκε 18 πάσες, 4 συνολικά προσπάθειες εκ των οποίων οι 3 on target, δύο γκολ. Να αναλογιστούμε πως κόντρα στην Τσεχία, δέχτηκε 27 πάσες και τέλειωσε με δύο προσπάθειες, η μία εκ των οποίων εντός στόχου. Ο Στέρλινγκ αποδεικνύει πως με την εθνική δεν ξέρει μόνο να σκοράρει αλλά και να δίνει ασίστ, ο Μαγκουάιρ και ο Σο έχουν δέσει άψογα τα μετόπισθεν, ενώ δεν πήρε κίτρινη και κανείς από την τριάδα των βασικών (Ράις, Φίλιπς, Μαγκουάιρ) που έπαιζε με τη φωτιά της τιμωρίας.
Οσο για τον ίδιο τον Σάουθγκεϊτ; Δεδομένα πλέον σε κάθε ένα ματς βγάζει και ένα ατού από το μανίκι του, προχωράει σε μία κίνηση που λίγοι ως ελάχιστοι έχουν προδικάσει. Στην περίπτωση του προημιτελικού αυτό αφορά την πρώτη 11δάτη συμμετοχή του Σάντσο, ανεβασμένος από τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γ., ήταν χρήσιμος σαν παρουσία, αποδεικνύοντας παράλληλα και τη μεσοεπιθετική γκάμα που υπάρχει στο ρόστερ των «τριών λιονταριών».
Και τώρα Δανία, όλο το διακύβευμα προφανώς το να ξεφύγει από την κατάρα των χαμένων ημιτελικών. «Ξέρω πως υπάρχει σαν σκέψη, όχι όμως σαν βραχνάς. Αυτή τη στιγμή ζούμε μέσα σε ένα τρομερό κύμα ενθουσιασμού, κυρίως η χώρα μας όλη και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε, στο ότι έχουμε κάνει τον κόσμο μας να πιστέψει έντονα στο τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα. Στο Μουντιάλ της Ρωσίας μάθαμε πολλά πράγματα, κυρίως πάνω στο κομμάτι της διαχείρισης των παικτών κι αυτό έχει παίξει κομβικό ρόλο ως τώρα» ο χαρούμενος αλλά πάντα προσγειωμένος Σάουθγκεϊτ.
Ο Σάκα έχασε με ενοχλήσεις τον προημιτελικό, αλλά δεν απασχολεί πια, σβήνονται και οι κάρτες ενόψει τελικού, οπότε δεν αγχώνεται το καρέ παικτών που ήταν στα όρια – Ράις, Φίλιπς, Μαγκουάιρ, Φόντεν.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο- Φίλιπς, Ράις- Φόντεν, Μάουντ, Στέρλινγκ- Κέιν.
Προβλέψιμο δεν τον λες τον Σάουθγκεϊτ, τουναντίον, οπότε οι επιλογές του έχουν σχεδόν πάντα μια-δυο κινήσεις που δύσκολα τις περιμένεις εκ των προτέρων. Λόγο για να φύγει από το 4-2-3-1 μάλλον δεν έχει, από εκεί και πέρα, ο Σο έκανε εξαιρετική εμφάνιση με Ουκρανία και δεν χάνει τη θέση του από τον Τρίπιερ, ενώ στον άξονα οι… Διόσκουροι, πλέον, Ράις-Φίλιπς φαντάζουν αμετακίνητοι. Ολο το ζουμί στην τριάδα και σε μια θέση της. Μένει ο Σάντσο; Επιστρέφει ο Φόντεν που έχασε τη θέση του ύστερα από τα πρώτα δύο, ή θα παίξουν γερά ο Γκρίλις, ο οποίος όποτε πήρε ευκαιρίες τα πήγε περίφημα, με τον Σάκα, παίκτη που τον πάει πολύ ο Σάουθγκεϊτ; Ερωτήματα που θα τα μάθουμε λίγο πριν τη σέντρα.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΓΛΙΑ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σαμ Τζόνστον (Γουέστ Μπρομ), Τζόρνταν Πίκφορντ (Εβερτον). Ααρον Ράμσντεϊλ (Σέφιλντ Γιουν.).
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κίεραν Τρίπιερ (Ατλέτικο), Τάιρον Μινγκς (Αστον Βίλα), Κόνορ Κόαντι (Γουλβς), Μπεν Τσίλγουελ (Τσέλσι), Χάρι Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γ.) Κάιλ Γουόκερ (Μάν. Σίτι), Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γ.), Τζον Στόουνς (Μάν. Σίτι), Ρις Τζέιμς (Τσέλσι), Μπεν Γουάιτ (Μπράιτον).
ΜΕΣΟΙ: Ντίκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), Κάλβιν Φίλιπς (Λιντς), Τζουντ Μπέλινγχαμ (Ντόρτμουντ), Τζακ Γκρίλις (Αστον Βίλα), Μπουκαγιό Σακά (Αρσεναλ), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Ντομινίκ Κάλβερτ Λιούιν (Εβερτον), Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ), Φιλ Φόντεν (Μάν. Σίτι) , Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάν. Σίτι), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γ.)
*** 42% των ως τώρα επιθετικών της προσπαθειών έχουν προέλθει από το αριστερό άκρο, έναντι του 37% από το δεξί και του 21% από τον άξονα.
*** 12-5-4 υπέρ των Αγγλων η προϊστορία. Οι δύο πιο πρόσφατες επίσημες αναμετρήσεις τους ήταν στον όμιλο του Nations League 2020/21, 0-0 στην Κοπεγχάγη, ήττα 0-1 της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ». Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ανατρέξουμε πίσω στο Μουντιάλ του 2002 για να βρούμε την τελευταία κόντρα τους σε τελική φάση τουρνουά, νίκη των Αγγλων 3-0 στους «16», με τον Σάουθγκεϊτ μάλιστα στον πάγκο σαν αχρησιμοποίητη αλλαγή.
*** Δεν έχει χάσει ποτέ σε αγώνα τελικής φάσης μεγάλου τουρνουά στο Γουέμπλεϊ, ρεκόρ 10-4-0. Στο ίδιο στάδιο, το συνολικό ρεκόρ που τρέχει είναι 186-73-39, με 12 νίκες στα 14 πιο πρόσφατα.
*** Μετράει μόνο μια ήττα (Ισλανδία) στα 16 (9-6-1) πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε τελική φάση Euro.
*** 10η παρουσία σε τελική φάση, το 1968 τερμάτισε 3η, στον ημιτελικό το 1996.
*** Εχει κρατήσει 17 καθαρά δίχτυα στα 21 πιο πρόσφατα ματς για όλες τις διοργανώσεις, μηδέν παθητικό και στα 10 τελευταία για το Euro στο «Γουέμπλεϊ».
*** 696 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να δεχθεί γκολ με το εθνόσημο ο Πίκφορντ.
- ΦΟΡΜΑ
- ΚΛΙΜΑ
- ΝΕΑ
- ΤΑΚΤΙΚΗ
- STATS
Σα να έχει γράψει το… παραμύθι ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Μόνο έτσι εξηγείται το Euro που κάνει η Δανία, και το πώς έφτασε στα ημιτελικά. Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης είναι μαζί της μετά το εφιαλτικό ξεκίνημα και την κατάρρευση του Κρίστιαν Ερικσεν στη πρεμιέρα με τη Φινλανδία. Είναι σαν να εισακούστηκαν όλες οι ευχές και ο ποδοσφαιρικός θεός (αν υπάρχει) να αποφάσισε. Η Δανία πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, στο Ουέμπλεϊ, για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τον τελικό.
Με 0 βαθμούς στα πρώτα δύο ματς του ομίλου και με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό της, ο αποκλεισμός ήταν πιο κοντά από ποτέ. Όμως, η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη αποδόθηκε εκεί που άλλο περιθώριο δεν υπήρχε. Τέσσερα γκολ έβαλε η Δανία στην Ρωσία (4-1), «ξεμπουκώνοντας» καθώς ούτε με το Βέλγιο, ούτε με τη Φινλανδία άξιζε να ηττηθεί (κυριάρχησε και στα δύο ματς και μια ματιά στα xGoals επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές).
Στους «16» η Ουαλία κατάλαβε από πρώτο χέρι τη δυναμική του συγκροτήματος του Χιούλμαντ. Δεύτερη τεσσάρα και… ρεκόρ (4-0), αφού καμία άλλη ομάδα σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δεν έχει βάλει σε διαδοχικά ματς 4+ γκολ! Στα προημιτελικά περιμένει ακόμα μία έκπληξη της διοργάνωσης. Ιδανικό ξεκίνημα, 2-0 στο ημίχρονο και το «νερό μπήκε στο αυλάκι».
Στο β’ μέρος μπορεί οι Δανοί να επαναπαύτηκαν, να νόμιζαν ότι τέλειωσαν τη δουλειά αλλά άντεξαν εν τέλει στη πίεση των Τσέχων και πήραν την άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο προημιτελικό του Euro 2004 με 2-1.
Δύο συνθήματα κυριαρχούν στα αποδυτήρια της Δανίας. Δύο συνθήματα ακούγονται δυνατά. Τόσο σημαδιακά και τα δύο όμως που δεν χρειάζεται ούτε λέξη παραπάνω. «Για τον Κρίστιαν ρε παιδιά» και το «Πάμε σαν το 1992» έχουν γίνει μότο των ερυθρόλευκων, οι οποίοι αφού δίδαξαν σε όλη τη ποδοσφαιρική υφήλιο (και όχι μόνο) τί θα πει ΟΜΑΔΑ, έχουν βαλθεί να διδάξουν και ποδόσφαιρο στο φετινό Euro. Και όλα αυτά χωρίς να έχουν τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή τους στο χορτάρι…
Για την Αγγλία και τον ημιτελικό ο Κάσπερ Χιούλμαντ είχε να πει χαρακτηριστικά: «Είναι το φαβορί, αλλά αυτό που είναι σίγουρο, είναι το γεγονός ότι για να μας κερδίσουν θα πρέπει να είναι πολύ καλοί. Είναι μία πολύ καλή Εθνική, η Ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τρομερή δουλειά για να ξαναφέρει στο προσκήνιο την Εθνική. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει κάνει σπουδαία δουλειά σε αυτό το τουρνουά, σε όλους τους τομείς. Δεν έχουν χτυπητές αδυναμίες αλλά κάθε αντίπαλος έχει κάποια αχίλλειο πτέρνα, την οποία πρέπει να τη βρούμε και να την εκμεταλλευτούμε. Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές μου και δεν βλέπω τρόπο να μην σκοράρουμε στο Γουέμπλεϊ. Θα φορέσω και πάλι το τυχερό μου πουλόβερ, αφού το περασμένο φθινόπωρο το φόραγα και κερδίσαμε την Αγγλία με 1-0 ενώ το έβαλα και στα ματς με Ρωσία και Ουαλία για καλή τύχη και βάλαμε από τέσσερα γκολ! Όπως καταλαβαίνεται όλοι με πιέζουν να το φορέσω και μάλλον θα ενδώσω παρότι δεν πιστεύω στις προκαταλήψεις».
Νέα προβλήματα δεν υπάρχουν, φυσικά ο ηγέτης της Ιντερ δεν θα ξαναπαίξει στο τουρνουά αλλά οι συμπαίκτες του παίζουν και για εκείνον. Από το 2010 και μετά ο Ερικσεν έχει χάσει 8 επίσημα παιχνίδια της Εθνικής και αυτό από μόνο του δείχνει το πόσο σημαντικός είναι.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Σμάιχελ – Κρίστενσεν, Κγιάερ, Βέστεργκααρντ – Στρίγκερ Λάρσεν, Χόιμπεργκ, Ντιλέινι, Μέλε – Μπρέιθγουεϊτ, Ντάμσγκαρντ – Ντόλμπεργκ
Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει. Το 3-4-2-1 την έχει φέρει έως εδώ με αυτό θα τελειώσει το τουρνουά εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου. Δύο ερωτηματικά υπάρχουν, εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής φυσικά. Ο «καυτός» Ντόλμπεργκ των τριών τερμάτων στα δύο νοκ άουτ, μπορεί να χάσει τη θέση του στην κορυφή της επίθεση από τον βασικό στους ομίλους Πούλσεν, που έμεινε πίσω λόγω μικροτραυματισμού; Εμείς λέμε όχι, αλλά θα φανεί. Δεύτερο δίλημμα η θέση του δεξιού φουλ-μπακ. Στα δύο τελευταία ματς καλύπτει τη θέση ο Στρίγκερ Λάρσεν με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς ο Ντάνιελ Βας ήταν άρρωστος κόντρα στην Ουαλία.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Κάσπερ Σμάιχελ (Λέστερ), Φρέντερικ Ρένοφ (Σάλκε), Γιόνας Λοσλ (Μίντιλαντ)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Ντάνιελ Βας (Βαλένθια), Γιόακιμ Μέλε (Αταλάντα), Γενς Στρίγκερ (Ουντινέζε), Νικολάι Μπόιλεσεν (Κοπεγχάγη), Σιμόν Κγιάερ (Μίλαν), Αντρέας Κρίστενσεν (Τσέλσι), Γιανίκ Βεστεργκάρντ (Σαουθάμπτον), Γιόακιμ Άντερσεν (Φούλαμ), Ματίας Γιόργκενσεν (Κοπεγχάγη)
ΜΕΣΟΙ
Πιέρ-Εμίλ Χόιμπεργκ (Τότεναμ), Τόμας Ντιλέινι (Ντόρτμουντ), Ματίας Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Κρίστιαν Έρικσεν (Ίντερ), Κρίστιαν Νόργκαρντ (Μπρέντφορντ), Άντερς Κρίστιανσεν (Μάλμε), Αντρέας Σκοβ Όλσεν (Μπολόνια), Μικέλ Ντάμσγκαρντ (Σαμπντόρια), Ρόμπερτ Σκοβ (Χόφενχαϊμ)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Γιουσούφ Πούλσεν (Λειψία), Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ (Μπαρτσελόνα), Γιόνας Βιντ (Κοπεγχάγη), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Νις), Αντρέας Κορνέλιους (Πάρμα)
***Με 90 τελικές προσπάθειες είναι 3η στο τουρνουά. Πίσω μόνο από Ιταλία και Ισπανία! 2η είναι στα γκολ με 1 και ας έχει μείνει στο 0 σε παιχνίδι (με την Φινλανδία στη πρεμιέρα).
***Από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και μετά, ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει χάσει μόλις 8 επίσημα παιχνίδια της Δανίας! Τέσσερις νίκες (οι τρεις τελευταίες), τρεις ισοπαλίες με 0-0 και μία ήττα (από το Βέλγιο) ο απολογισμός χωρίς τον σταρ, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο.
***Στα τελευταία 32 παιχνίδια έχει χάσει μόλις 4! Τα τελευταία 3 τα έχει κερδίσει.
***Κατέλαβε την 2η θέση στον 4ο όμιλο των προκριματικών, πίσω από την Ελβετία.
***Αήττητη στα οκτώ παιχνίδια (4 νίκες, 4 ισοπαλίες) μάζεψε 16 βαθμούς και με συντελεστή τερμάτων 23-6 δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο να μείνει εκτός τελικής φάσης.
***Είναι η 9η συμμετοχή σε τελική φάση Euro, και η επιστροφή μετά από απουσία μίας διοργάνωσης (2016 δεν προκρίθηκε). Έχει κατακτήσει το τρόπαιο το 1992, έχει φτάσει δύο φορές 4άδα (1964, 1984) και μία φορά στα προημιτελικά (2004). Τις άλλες 4 φορές αποκλείστηκε από την Φάση των ομίλων (1988, 1996, 2000, 2012).
***Πρώτος σκόρερ σε προκριματικά και Nations League ο πρωταθλητής Ιταλίας με την Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν (9 γκολ). Δεν θα τον ξαναδούμε στο τουρνουά.
***Το παιχνίδι με την Τσεχία στους «8» ήταν το πρώτο ματς στο τουρνουά, που η Δανία είχε λιγότερα xGoals από τον αντίπαλο της.
Αγγλία
Δανία
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
EURO | 2008 - | 2010/2011 - | 2012 - | 2014/2015 - | 2016 - | 2018/2019 - | 2019 - | 2020 1 - 1 | 2022/2023 - | 2023 - | |||||||||
ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ | 2014 1 - 0 | 2015 - | 2016 - | 2017 - | 2018 - | 2019 - | 2020 - | 2021 - | 2022 - | 2023 - | |||||||||
NATIONS LEAGUE GROUP A | 2018/2019 - | 2020/2021 0 - 1 | 2021/2022 - | 2022/2023 - |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. A
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Γερμανία | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Ελβετία | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 2 | 1 | 2 | 1 | 3 | 0 |
Ουγγαρία | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 |
Σκωτία | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. B
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Ισπανία | 2 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 0 | 3 |
Ιταλία | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Κροατία | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Αλβανία | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. D
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Αυστρία | 1 | 0 | 2 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 | 1 |
Γαλλία | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Ολλανδία | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Πολωνία | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 3 | 0 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. E
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Ρουμανία | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 1 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Βέλγιο | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 0 | 3 |
Σλοβακία | 1 | 2 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Ουκρανία | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 2 | 3 | 0 | 1 | 2 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. C
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Αγγλία | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Δανία | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Σλοβενία | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Σερβία | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - EURO Grp. F
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Πορτογαλία | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Τουρκία | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 3 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Γεωργία | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Τσεχία | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 2 | 3 | 0 | 3 | 0 |