*** Χόρχε Λουίς Χίρσι (30.018 θ.), Λα Πλάτα.
*** Διαιτητής: Γκουστάβο Τεχέρα (Ουρουγουάη).
Εστουδιάντες - Μποταφόγκο ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (2,20)
Τεράστιο παιχνίδι. Έτσι όπως τα έκαναν και οι δύο την προηγούμενη αγωνιστική, μπορεί να πει κανείς ότι είναι και οριακό αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση, παρότι μιλάμε ακόμη για την 3η αγωνιστική του ομίλου.
Η Μποταφόγκο (Βραζιλία) δεν πείθει με τον Ρενάτο Πάιβα στον πάγκο. Όταν για μία ομάδα ο σχεδιασμός ξεκινήσει άσχημα από την προετοιμασία, το καράβι δύσκολα μπαίνει στη σωστή ρότα. Πέρσι τα πήρε σχεδόν όλα, φέτος δεν θα κατακτήσει τίποτα.
Ρόστερ καλό έχουν οι Βραζιλιάνοι αλλά δεν παίζουν όπως πέρσι. Ειδικά εκτός έδρας αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα και καταφέρνουν να χάνουν.
Με τον Ρενάτο Πάιβα στον πάγκο, εκτός έδρας, πήραν 0-0 από την Παλμέιρας στην πρεμιέρα, έχασαν 1-0 από την Ουν. Ντε Τσίλε, έχασαν 1-0 από την Μπραγκαντίνο και την Κυριακή έχασαν 1-0 από την Ατλ. Μινέιρο. Δεν έχουν σκοράρει μισό γκολ μακριά από το γήπεδό τους ακόμη και η πίεση αυξάνει στους ώμους του Πορτογάλου τεχνικού.
Προφανώς και δεν είναι αυτός ο υπεύθυνος για την κατάσταση. Ούτε προετοιμασία έκανε, ούτε τις μεταγραφές διάλεξε και δεν έχει κλείσει ούτε δίμηνο στον πάγκο της ομάδας.
Υπήρξε στήριξη του μεγαλομέτοχου Τζον Τέξτορ προς τον Πορτογάλο με δηλώσεις μετά την πρόσφατη ήττα από την Ατλ. Μινέιρο και έριξε το μπαλάκι στους παίκτες, ότι δεν εκτελούν σωστά τα όσα ζητά ο προπονητής τους.
Η Εστουδιάντες κατάφερε να χάσει 1-2 από την Ουν. Ντε Τσίλε την προηγούμενη αγωνιστική και δεν είναι στο καλύτερο αγωνιστικό φεγγάρι είναι η αλήθεια. Έχασε και 2-0 από την Μπόκα την προηγούμενη αγωνιστική.
Παραμένει μία δυνατή ομάδα έδρας με πολύ πιο βαριά φανέλα από αυτήν της Μποταφόγκο. Με σταθερή δουλειά εδώ και ενάμιση χρόνο από τον τεχνικό Ντομίνγκες στον πάγκο και συγκεκριμένο στιλ επιθετικού ποδοσφαίρου. Σε τελικό θα πάνε οι Αργεντίνοι που αν είναι λίγο προσεκτικοί στην άμυνα και κρατήσουν το μηδέν, μπορούν να κερδίσουν την ντεφορμέ και πιεσμένη για αποτελέσματα Μποταφόγκο.
Θα δώσω προβάδισμα στον άσο του 2,20 στη Novibet.