Γκινγκάμπ - Μαρτίγκ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Γκινγκάμπ ΑΝΑΛΥΣΗ
Δεύτερη φορά φέτος χάνει τρία σερί και νιώθει πίεση στην 5η θέση. Στο 3-2 στην Αμιάν ισοφάρισε δύο φορές, φάνηκε να το ελέγχει αλλά στο 74’ σκόραραν οι πιο ρεαλιστές γηπεδούχοι.
Γκινγκάμπ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Είμαστε εύθραυστοι σε ανησυχητικό βαθμό. Κάθε λάθος μας το πληρώνουμε κατευθείαν» λέει ο Ριπόλ.
Εξέτισε ο στόπερ Γκομίς (15/0). Τιμωρημένος ο μέσος/αρχηγός Λουϊζέρ (31/1).
Παραμένουν εκτός ο δεξιός μπακ Μαρονιέ (19/1), ο πανύψηλος (2,02) μεσοαμυντικός Σιντιμπέ (29/1) και ο καλός μεσοεπιθετικός Εμιά (24/9). Επιπλέον ο αριστερός μπακ Βαλιέ (18/0) έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
Μακροχρόνιος ο αριστερός μπακ Ουρεγκά (9/0).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μπαζιλιό (31) – Σισοκό (25/0), Ναΐρ (24/1), Γκομίς (15/0), Λε Μπρις (7/2) – Φίρι (15/0), Ριού (25/0) - Πικάρ (31/2), Γκριέμπ (25/6), Λαμπό (26/7) - Σιουέ (25/11).
Προβληματισμένος ο Ριπόλ για τους παίκτες που θα βάλει στο κέντρο αφού λείπει το κλασικό του δίδυμο (Λουϊζέρ – Σιντιμπέ) αλλά και ο πιο πολυσύνθετος Εμιά.
Ο Νοτιοαφρικάνος Φίρι είναι σίγουρος. Ο νεαρός Αϊλέ (1/0) που ντεμπούταρε στην Αμιάν και ο μεσοαμυντικός/στόπερ Ριού (25/0) είναι υποψήφιοι.
Τουλάχιστον μεσοεπιθετικά η τετράδα είναι της προκοπής.
Μαρτίγκ ΑΝΑΛΥΣΗ
Ξαναπέρασε 16η μετά το ψυχωμένο 3-0 στην Καέν. Μπήκε δυνατά, σκόραρε στο 5’ και 17’, αμύνθηκε αρκετά ψύχραιμα και στο 50’ κλείδωσε τη νίκη.
Μαρτίγκ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Παίζουμε κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο, χωρίς φόβο και έτσι θα παίξουμε και στην Γκινγκάμπ. Εχουμε μόνο να κερδίσουμε και τίποτα να χάσουμε» είπε ο Μαλέκ.
Τραυματίστηκαν ο μπακ Τζαά (17/0) και ο στόπερ Μοράντε (21/0). Επιστρέφει ο αριστερός μπακ Αμραουΐ (27/2), ήταν απών στα τελευταία.
Μακροχρόνιος ο γκολκίπερ Μαριγιά (11).
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ετιλέ (10) – Ατζέμ (23/1), Σολβέ (24/2), Φαλέτ (30/0), Σαϊντινί (25/0) – Μπελουμού (23/0), Ρομπέν (28/3), Ορινέλ (10/2) - Ιπιελέ (29/2), Τλιλί (20/5), Μοντιέλ (14/2).
Η γραμμή που πειράζει συχνότερα ο Μαλέκ είναι η επιθετική. Ο πρώτος της σκόρερ Τλιλί που μπήκε αλλαγή την περασμένη εβδομάδα μάλλον θα ξαναβρεί τη θέση του.
Γκινγκάμπ - Μαρτίγκ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ: No bet
Η Γκινγκάμπ θα είναι ψυλλιασμένη αφού η Μαρτίγκ εκτός έδρας είναι επικίνδυνη. Αλλά έχει αρκετά προβλήματα, το κέντρο της θα είναι νεοσύστατο και επιπλέον έχει αρχίσει να αγχώνεται αφού μειώθηκαν οι αποστάσεις από τους διώκτες της. Ο άσος θα είχε νόημα στο 1,50 – 1,60 και όχι στο 1,30.
Αλλά δεν πάει το χέρι και στη Μαρτίγκ γιατί δεν ξέρω με τι ακριβώς φιλοδοξίες κατεβαίνει. Να κυνηγήσει τη νίκη ώστε να ελπίζει σε απευθείας παραμονή ή να βολευτεί με το βαθμό στην προσπάθεια όσο μπορεί να σιγουρέψει το μπαράζ παραμονής; Πάντως έχει πρόγραμμα φωτιά, στα δύο τελευταία παίζει με τους δύο πρώτους, Παρί και Λοριάν.