Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ (2/5/23, 22:00) | Ανάλυση, προγνωστικά
HOT MATCH

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

1 - 0 10-06-23

ΙΝΤΕΡ

Για τον αγώνα ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΙΝΤΕΡ γράφει ο Αντώνης Τσούτης Ημερομηνία: 12:38 09/06/23

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

***«Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ» (74.753 θ.), Κωνσταντινούπολη. Από 20.000 εισιτήρια πήραν οι δύο ομάδες, τα υπόλοιπα μοιράστηκαν μέσω UEFA.
***Διαιτητής: Σίμον Μαρτσίνιακ (Πολωνία).

Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μάντσεστερ Σίτι ΑΝΑΛΥΣΗ

Ανάσες από το… δισκοπότηρο, από το διαχρονικό και αέναο πόθο της σε αυτό το κάτι παραπάνω από συγκλονιστικό αποχαιρετισμό στη σεζόν. Μια σεζόν που ως τώρα κινήθηκε σε πραγματικά απίστευτα επίπεδα απ’  όποια οπτική γωνία κι αν την προσεγγίσει κάποιος. Τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, πέντε στα έξι τελευταία χρόνια, ενώ το περασμένο Σάββατο με μια κυρίαρχη, πεινασμένη και απόλυτη εμφάνιση έκανε και το νταμπλ, κατακτώντας το κύπελλο (το 7ο στην ιστορία της) με το 2-1 επί της Μάντσεστερ Γιουν.

Πλέον μπροστά στο τεράστιο απωθημένο της, το πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο παράλληλα θα σηματοδοτήσει και την επίτευξη του τρεμπλ, δεύτερη αγγλική ομάδα που θα το έχει πετύχει μετά τη Μάντσεστερ Γιουν. του Σερ Άλεξ το 1999. Και φυσικά κάτι παραπάνω από σπαθάτα ως εδώ – καλύτερη επίθεση (31), μεγαλύτερη ακρίβεια μεταβιβάσεων (90.4%), με τον πρώτο σκόρερ (Χάαλαντ 12) αλλά και τον πρώτο σε ασίστ (Ντε Μπράουνε 7) στη διοργάνωση, αήττητη και φαρμακερή όταν η μπάλα έκαιγε, το κατάλαβαν για τα καλά στο πετσί τους τόσο η Μπάγερν όσο και η Ρεάλ.

Το 2020/21 δεν το κατάφερε κόντρα στην Τσέλσι, τώρα έχει και ο Γκουαρντιόλα τη δική του ευκαιρία να βάλει φρένο στην προσωπική του… ξηρασία, τελευταία φορά που πανηγύρισε το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το  2010/11 στην Μπαρτσελόνα, με τον Καταλανό να δίνει τη δική του οπτική γωνία της κατάστασης: «Ως τώρα απίστευτα, πέντε πρωταθλήματα κι από δύο κύπελλα και Λιγκ Καπ, όμως χρειάζεται και το κερασάκι του Τσάμπιονς Λιγκ για να πετύχει αυτή η ομάδα να αναγνωριστεί όπως της αξίζει. Τα δεδομένα είναι απλά στα μάτια μου, εξήγησα στους παίκτες μου πως πρέπει να βάλουν από μόνοι τους πίεση στους εαυτούς τους, χρωστάνε στην καριέρα τους ένα τέτοιο διακύβευμα. Είναι κάπως άδικο πως μια ολόκληρη σεζόν και η επιτυχία της μετριέται κυρίως από αυτό, αλλά θα το δεχτούμε και θα το πάμε ως το τέλος».

Ο Γκουαρντιόλα ο οποίος είχε κάνει ένα χειρουργικό ροτέισον στα τρία τελευταία του πρωταθλήματος, προφυλάσσοντας παίκτες αλλά δίνοντας και ανάσες ύστερα από ένα εξοντωτικό διάστημα, μια διαχείριση που φάνηκε και με το παραπάνω να δίνει καρπούς στον τελικό κυπέλλου.

Μάντσεστερ Σίτι ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μια και μοναδικά αμφιβολία για τον τελικό, ο Γουόκερ κουβαλούσε ενοχλήσεις στη μέση, χτες πάντως προπονήθηκε κανονικά και λογικά δίνει το παρών.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-3-3-1): Έντερσον - Γουόκερ, Ακάντζι, Ρ. Ντίας – Στόουνς, Ρόντρι, Γκουντογκάν- Μπ. Σίλβα, Ντε Μπράουνε, Γκρίλις-Χάαλαντ

Πάντα σε ένα 3-3-3-1 που στην εξέλιξη και με τον ομάδα σε φάση ανάπτυξης μεταβάλλεται σε 3-4-2-1, με τους Στόουνς, Ρόντρι κυματοθραύστες στον άξονα και τον Γκουντογκάν να ανεβαίνει ψηλότερα και να γίνεται 10άρι δίπλα στον Ντε Μπράουνε.Πάντως, επειδή Γκουαρντιόλα είναι αυτός, δεν αποκλείεται να δούμε ένα κάτι σαν 4-3-3 με τους Γουόκερ, Ακάντζι σε ρόλο μπακ (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα) και τον Στόουνς στη φυσική του θέση. Κάτι που σημαίνει πως ο Ντε Μπράουνε μοιραία θα γυρίσει σε ένα ρόλο πιο κοντά στη μεσαία γραμμή.

Μάντσεστερ Σίτι BETTING TIPS

***Καλύτερη επίθεση (31), μεγαλύτερη ακρίβεια μεταβιβάσεων (90.4), με τον πρώτο σκόρερ (Χάαλαντ 12) αλλά και τον πρώτο σε ασίστ (Ντε Μπράουνε 7).

***Μια παρουσία σε τελικό της διοργάνωσης, το 2020/21 στον εμφύλιο με την Τσέλσι, ήττα 0-1.

***Αήττητη ως τον τελικό με 7 νίκες σε 12 ματς.

***14 κατακτήσεις ευρωπαϊκών κυπέλλων από αγγλικές ομάδες στις 25 φορές που βρέθηκαν σε τελικό.

***Ο Γκουαρντιόλα μπορεί να γίνει ο 6ος τεχνικός που κατακτά το τρόπαιο με δυο διαφορετικές ομάδες, ύστερα από την Μπαρτσελόνα (2009, 2011). Επίσης γίνει ο 3ος τεχνικός που το κατακτά για τρίτη φορά, πίσω από τον Αντσελότι (4).

***Σκόραρε 150 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στο τοπ-5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

***Σε όλη τη σεζόν και σε όλες τις διοργανώσεις, μόνο μια φορά έχασε με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ.

Ίντερ ΑΝΑΛΥΣΗ

Διεκδικεί το Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 13 χρόνια και αν η παρουσία της στον τελικό θεωρείται έκπληξη, η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε άριστα την ικανότητά της στα νοκ-άουτ ματς. Σε συνδυασμό με το δικό της ανέβασμα στην απόδοση, βρήκε αντιπάλους πάνω στο ντεφορμάρισμά τους (Πόρτο, Μπενφίκα, Μίλαν), φυσικά η ίδια η πρόκριση από τον όμιλο με αντιπάλους Μπάγερν και Μπαρτσελόνα ήταν ήδη ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ λοιπόν, πρώτος ευρωπαϊκός μετά από τρία χρόνια, στο Γιουρόπα Λιγκ του 2020 είχε ηττηθεί από τη Σεβίλλη με 3-2. Η Ίντερ προφανώς και έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ιστορία από τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά είναι το αουτσάιντερ, ετικέτα που αποδέχεται με ευκολία ο Σιμόνε Ιντσάγκι: «Η Σίτι είναι το φαβορί, μιλάμε για την καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ωστόσο είναι ο τελικός και σε μονό ματς όλα μπορούν να συμβούν». Και ο πιο αισιόδοξος για το κύπελλο είναι ο γκολκίπερ Ονάνα, που πρώτος από όλους και μετά το τέλος του ομίλου είχε δηλώσει πως η Ίντερ θα προκρινόταν στον τελικό…

Οι τιφόζι της Ίντερ είναι δίπλα στην ομάδα, εξάντλησαν τις 20.000 εισιτηρίων ενώ αρκετοί ακόμα θα βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς το «μαγικό χαρτάκι». Και όσοι μείνουν στο Μιλάνο θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από γιγαντοοθόνες στο «Μεάτσα», έχοντας εξαντλήσει κρατήσεις 60.000 θέσεων.

Στην ευρωπαϊκή της πορεία λοιπόν η Ίντερ πέρασε από πολύ δύσκολο όμιλο με Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, το 3-3 με τους Καταλανούς στο δεύτερο γύρο ήταν το κομβικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα στα νοκ-άουτ ματς είχε πάντα τον έλεγχο, με Πόρτο (1-0, 0-0), Μπενφίκα (2-0, 3-3) και στα ημιτελικά ντέρμπι με τη Μίλαν (2-0, 1-0).

Στο πρωτάθλημα η πορεία της δεν ήταν η καλύτερη, πέρασε από διάφορα στάδια και ο Ιντσάγκι βρέθηκε σε φάση αμφισβήτησης. Έκανε και 12 ήττες στη χρονιά αλλά με πολύ δυνατό φινάλε 7-0-1 στα οκτώ τελευταία τερμάτισε τρίτη, εξασφαλίζοντας τους ομίλους της επόμενης σεζόν. Στο τελευταίο ματς με την Τορίνο το περασμένο Σάββατο, ο Ιντσάγκι δεν έκανε ροτέισον, θέλοντας να διατηρήσουν οι βασικοί του παίκτες αγωνιστικό ρυθμό. Η νίκη ήρθε με σκορ 1-0, με το γκολ του Μπρόζοβιτς στο 33’.

Ίντερ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιντσάγκι δεν έχει προβλήματα, αποθεραπεύθηκε ο μεσοεπιθετικός Μκχιταριάν, που λείπει από τη ρεβάνς με τη Μίλαν, ενώ είναι διαθέσιμος και ο εναλλακτικός μεσοεπιθετικός Κορέα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Ονάνα – Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι-Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο – Τζέκο, Μαρτίνες.

Ο Ιντσάγκι έχει καταλήξει στα 9/11 του αρχικού σχήματος, δύο είναι τα κλασικά διλήμματα που έχει αντιμετωπίσει και στους προηγούμενους γύρους. Πιο έντονο τώρα αυτό της επίθεσης καθώς ο Λουκάκου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στο φινάλε της χρονιάς, ωστόσο ο Τζέκο έχει ξεκινήσει βασικός στα 11/12 του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βόσνιος έχει το ελαφρύ προβάδισμα, αν και ο Λουκάκου είναι ο παίκτης που μπορεί να κρατήσει μπάλα και να ανεβάσει τις γραμμές της ομάδας του, απορροφώντας πίεση. Από εκεί και πέρα ο Μκχιταριάν μόλις επέστρεψε από τραυματισμό, έτσι ο Μπρόζοβιτς έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει στον άξονα, ο Αρμένιος πάντως έχει τις πιθανότητές του.

Ίντερ BETTING TIPS

*** Είναι ο 10ος ευρωπαϊκός τελικός, έχει πάρει έξι τρόπαια. Τρεις φορές το Τσάμπιονς Λιγκ/Πρωταθλητριών (1964, 1965, 2010) και ισάριθμες το κύπελλο ΟΥΕΦΑ (1991, 1994, 1998). Χαμένοι τελικοί του Πρωταθλητριών (1967, 1972) και του Γιουρόπα Λιγκ (2020).

***Ο Σιμόνε Ιντσάγκι, έστω και στις εντός των τειχών διοργανώσεις, θεωρείται «μετρ» των τελικών, έχοντας κατακτήσει 7 τρόπαια (Κύπελλο, Σούπερ Καπ) σε 8 αγώνες, με Λάτσιο και Ίντερ. Φέτος ήδη πήρε το κύπελλο νικώντας τη Φιορεντίνα με 2-1 και το Σούπερ Καπ (3-0 την Μίλαν).

***N/G τα 14 από τα 16 τελευταία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

***Έχει μόλις 7 ισοπαλίες φέτος σε 56 ματς όλων των διοργανώσεων. Τελευταία ισοπαλία το 3-3 με την Μπενφίκα, στις 19 Απριλίου.

*** Στο Τσάμπιονς Λιγκ έβαλε 12 από τα 19 γκολ στο β’ ημίχρονο.

*** Δεν φέρνει ισοπαλία με αγγλική ομάδα από τον Φεβρουάριο του 2009, έκτοτε 7-0-6 το ρεκόρ της.

***Σκοράρει έστω ένα γκολ στα τελευταία 13 ματς για όλες τις διοργανώσεις, έμεινε στο μηδέν στις 15 Απριλίου τελευταία φορά.

***Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι παίκτες της είδαν 24 κίτρινες κάρτες, ακριβώς 2 ανά παιχνίδι.

***Με μόλις 46,4 % μέση κατοχή μπάλας, ήταν στην 22η θέση επί συνόλου 32 ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (1,50)

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ: Μπ. Σίλβα anytime (5,00), Χάαλαντ Over 2,5 εντός εστίας (3,00), Καταλογισμός πέναλτι (2,80), Ίντερ over 2,5 κόρνερ β’ ημίχρονο (3,50)

Ενδεχομένως αποδόσεις επιπέδου 1,50 (Stoiximan) να κάνουν κάπως στο μάτι για ένα τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, άλλωστε δεν έχουμε δει λίγα μέσα στην πορεία του χρόνου. Είναι όμως παράλληλα δίκαιος αυτός ο φαβοριτισμός, αυτό το πάνω χέρι της Μάντσεστερ Σίτι. Ίσως στην πιο ώριμη στιγμή της από τότε που την ανέλαβε ο Γκουαρντιόλα, οι εμφανίσεις της στις κόντρες γιγάντων με Μπάγερν, Ρεάλ το απέδειξαν σε υπερθετικό βαθμό, όπως απέδειξαν και το ότι αισθάνεται πια πανέτοιμη ώστε να κατακτήσει ένα τρόπαιο που της έχει γίνει τρομερό απωθημένο. Με τα βαριά της χαρτιά όχι μόνο φρεσκαρισμένα αλλά και σε καλό στάτους φόρμας, πιο έμπειρη και με το έξτρα καρότο ενός ιστορικού τρεμπλ. Σε καμιά περίπτωση η Ίντερ δεν θα το παίξει… ευγενική φιναλίστ, αλλά σε τούτη τη συγκυρία μάλλον τη χωρίζουν πράγματα από το αντίπαλο δέος.

——————————————————————————————————–

Ο Μπερνάρντο Σίλβα  ήταν βασικός σχεδόν σε όλα της διοργάνωσης που είχαν απαιτητικό αποτύπωμα και όχι τυχαία. Μπορεί να μετράει τρία γκολ στη διοργάνωση όμως και τα τρία ήταν σε πολύ κομβικά παιχνίδια – ένα στο πρώτο με την Μπάγερν και ένα ζευγάρι στη ρεβάνς με τη Ρεάλ (1-0, 2-0), γκολ που έριξαν νοκ άουτ τους Ισπανούς. Όχι μόνο με πατήματα στην αντίπαλη περιοχή αλλά και με ένα φαρμακερό αριστερό πόδι, το οποίο δοκιμάζει ανά πάσα στιγμή κι από κάθε απόσταση. Στο 5,00 το anytime του.

————————————————————————————————————-

Με πολύ μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ο Χάαλαντ με αυτό το 3-3-3-1, βρίσκει χώρους αφού φορτώνονται τα άκρα και πάνω του αναγκαστικά πέφτουν λιγότεροι αμυντικοί. Σε 35 εμφανίσεις στην Πρέμιερ κατέγραψε 106 προσπάθειες, οι 59 εντός στόχου (3,03 και 1,68 μ. ό., αντίστοιχα, ανά παιχνίδι). Στο Τσάμπιονς Λιγκ ανέβασε ακόμη περισσότερο την επίδοσή του, σε 10 εμφανίσεις μέτρησε 40 προσπάθειες, οι 25 εντός στόχου (4 και 2,5, αντίστοιχα, μ. ό.). Θα αποτελέσει και πάλι τον πυρήνα της επίθεσης της Μάν. Σίτι, στο 3,00 το Over 2,5 στις εντός εστίας προσπάθειες του.

————————————————————————————————————-

Διαιτητής ο Σίμον Μαρτσίνιακ, ο Πολωνός ρέφερι θεωρείται από τους πιο πεναλτάκηδες στην τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη. Φέτος έχει υποδείξει 14 πέναλτι σε 40 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, με χαϊλάιτ τα τρία στον τελικό του Μουντιάλ Γαλλίας-Αργεντινής αλλά και τα δύο στον προημιτελικό Νάπολι-Μίλαν. Στο 2,80 να δώσει ένα ακόμα.

————————————————————————————————————-

Και  ένα ειδικό πάνω στο σενάριο της εξέλιξης του ματς. Έτσι, στη λογική πως η Ίντερ στο δεύτερο ημίχρονο θα βρεθεί στην ανάγκη να κυνηγήσει το σκορ. Θα πιέσει περισσότερο, ειδικά προς το τέλος, κάτι που θα της αποφέρει και αρκετά κόρνερ. Το Over 2,5 κόρνερ της Ίντερ στο δεύτερο ημίχρονο πληρώνει 3,50.

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Μάντσεστερ Σίτι

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΛΙΓΚ ΚΑΠ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Ίντερ

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 2014/2015 - 2015/2016 - 2016/2017 - 2017/2018 - 2018/2019 - 2019/2020 - 2020/2021 - 2021/2022 - 2022/2023 1 - 0 2023/2024 -

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - Champions League

ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ UNDER/OVER UNDER/OVER 3,5 GOAL/GOAL
ΟΜΑΔΑ 0-1 2-3 4-6 7+ Ν Ι Η 1 X Η Ν Ι Η UNDER OVER UNDER OVER G/G NO G/G
Λίβερπουλ 1 1 2 0 3 1 0 1 1 0 2 0 0 2 2 2 2 1 3
Σπόρτινγκ 0 3 1 0 2 1 1 1 1 0 1 0 1 3 1 3 1 2 2
Μονακό 1 1 2 0 1 2 1 1 1 0 0 1 1 1 3 2 2 3 1
Μπρεστ 0 3 1 0 2 2 0 0 2 0 2 0 0 1 3 3 1 3 1
Ίντερ 3 0 1 0 2 2 0 2 0 0 0 2 0 3 1 3 1 0 4
Μπαρτσελόνα 0 1 2 1 3 1 0 2 0 0 1 1 0 0 4 1 3 3 1
Ντόρτμουντ 1 1 0 2 2 2 0 1 1 0 1 1 0 1 3 2 2 2 2
Άστον Βίλα 2 2 0 0 1 3 0 0 2 0 1 1 0 3 1 4 0 0 4
Αταλάντα 2 2 0 0 1 3 0 0 2 0 1 1 0 3 1 4 0 0 4
Μάντσεστερ Σίτι 1 0 3 0 2 2 0 1 1 0 1 1 0 1 3 1 3 1 3
Γιουβέντους 1 1 2 0 1 1 2 1 1 0 0 0 2 2 2 2 2 3 1
Άρσεναλ 3 1 0 0 2 1 1 2 0 0 0 1 1 4 0 4 0 0 4
Λεβερκούζεν 1 1 2 0 1 3 0 0 1 0 1 2 0 2 2 2 2 1 3
Λιλ 1 2 1 0 2 0 2 2 0 0 0 0 2 3 1 3 1 2 2
Σέλτικ 1 0 2 1 2 1 1 2 0 0 0 1 1 1 3 1 3 3 1
Ντ. Ζάγκρεμπ 0 1 2 1 2 1 1 1 0 0 1 1 1 1 3 1 3 3 1
Μπάγερν 2 0 1 1 1 2 1 1 1 0 0 1 1 2 2 2 2 2 2
Ρεάλ 1 0 2 1 0 1 3 0 1 2 0 0 1 1 3 1 3 3 1
Μπενφίκα 1 1 2 0 2 1 1 1 0 1 1 1 0 1 3 2 2 2 2
Μίλαν 1 0 3 0 2 1 1 1 0 1 1 1 0 1 3 1 3 3 1
Φέγενορντ 0 0 4 0 2 0 2 0 0 2 2 0 0 0 4 0 4 3 1
Κλαμπ Μπριζ 2 1 1 0 1 2 1 0 2 0 1 0 1 2 2 3 1 1 3
Ατλέτικο 0 2 2 0 1 2 1 1 1 0 0 1 1 0 4 2 2 3 1
Αϊντχόφεν 0 2 2 0 3 0 1 2 0 0 1 0 1 2 2 2 2 3 1
Παρί Σ.Ζ. 1 3 0 0 0 2 2 0 2 1 0 0 1 3 1 4 0 2 2
Σπάρτα Πράγας 0 3 1 0 1 1 2 1 0 1 0 1 1 1 3 3 1 2 2
Στουτγάρδη 1 2 1 0 0 4 0 0 2 0 0 2 0 3 1 3 1 2 2
Σαχτάρ 2 2 0 0 1 1 2 1 0 1 0 1 1 2 2 4 0 1 3
Χιρόνα 1 1 2 0 1 1 2 1 0 1 0 1 1 2 2 2 2 1 3
Σάλτσμπουργκ 0 2 2 0 1 1 2 0 1 1 1 0 1 1 3 2 2 1 3
Μπολόνια 2 2 0 0 0 3 1 0 2 0 0 1 1 4 0 4 0 0 4
Λειψία 1 1 2 0 1 1 2 1 0 1 0 1 1 1 3 2 2 3 1
Στουρμ Γκρατς 2 2 0 0 0 2 2 0 0 2 0 2 0 3 1 4 0 1 3
Γιουνγκ Μπόις 1 2 1 0 0 1 3 0 1 1 0 0 2 1 3 3 1 1 3
Ερυθρός Αστέρας 0 1 2 1 0 0 4 0 0 2 0 0 2 0 4 1 3 3 1
Σλόβαν Μπρ. 0 1 3 0 0 0 4 0 0 2 0 0 2 1 3 1 3 2 2