***«Σαν Σίρο» (78.275 θ.), Μιλάνο.
***Α’ ΜΑΤΣ (Φέγενορντ – Μίλαν 1-0, xGoals 0,50-0,57): Η γκάφα του Μενιάν σε εύκολο σουτ μόλις στο 3’ έδωσε τη νίκη στη Φέγενορντ. Δίκαια αφού αμύνθηκε σωστά κατόπιν, έχοντας μπλοκάρει πλήρως τη Μίλαν.
***Στην επόμενη φάση η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Άρσεναλ ή Ίντερ.
***Διαιτητής: Σιμόν Μαρτσίνιακ (Πολωνία).
Μίλαν - Φέγενορντ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Μίλαν ΑΝΑΛΥΣΗ
Ζόρισε η υπόθεση πρόκριση στους 16 μετά το 1-0 του Ρότερνταμ, ο Κονσεϊσάο μπορεί να ξεκίνησε με τέσσερις επιθετικογενείς παίκτες (Ζοάο Φέλιξ, Πούλισικ, Λεάο, Χιμένες) αλλά η Μίλαν αποδείχτηκε ακίνδυνη.
Πιθανώς με την ίδια λογική θα ξεκινήσει και στη ρεβάνς αφού χρειάζεται γκολ, στο πρωτάθλημα το Σάββατο με καλό ροτέισον επικράτησε με το ζόρι 1-0 της Βερόνα. Φάνηκε πως το μυαλό ήταν στη Φέγενορντ και η Μίλαν ήταν πολύ αργή, δημιούργησε λίγα πράγματα, χρειάστηκε έναν καλό συνδυασμό των Λεάο και Χιμένες στο 75’ για το μοναδικό γκολ.
Μίλαν ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Όλα στη Μίλαν για την ανατροπή και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν αναμένεται να αλλάξει τακτική ενόψει της ρεβάνς, θα έχει την ίδια επιθετική λογική. Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως δεν έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου καθώς ήταν στην χώρα του για την κηδεία του εμβληματικού προέδρου της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, τον οποίο και χαρακτήρισε δεύτερο πατέρα του. Ο Κονσεϊσάο επέστρεψε ωστόσο έγκαιρα για να διευθύνει την τελευταία προπόνηση.
Και η είδηση βέβαια είναι πως στη συνέντευξη Τύπου τον αντικατέστησε όχι ο βοηθός του, αλλά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Ο διοικητικός σύμβουλος των «ροσονέρι» τόνισε πως «είναι σπάνιο να είμαι εγώ στη συνέντευξη Τύπου. Είμαι αισιόδοξος πως η έκβαση του αγώνα θα είναι διαφορετική, με 80.000 κόσμο να σπρώχνει την ομάδα. Περιμένω συγκεντρωμένη και επιθετική την ομάδα, με την νοοτροπία τελικού και ως γνωστόν τους τελικούς πρέπει να τους νικάς, πρέπει να κάνουμε την ανατροπή».
Τραυματίες ο χαφ Λόφτους-Τσικ και ο δεξιός μπακ Έμερσον. Εκτός λίστας ΟΥΕΦΑ ο μπακ/χαφ Χιμένεθ.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μενιάν – Γουόκερ, Τομόρι, Πάβλοβιτς, Ερναντέζ – Φοφανά, Ράιντερς – Πούλισικ, Ζοάο Φέλιξ, Λεάο – Χιμένες.
Πιθανό ξανά να πάει ο Κονσεϊσάο σε σχήμα με τέσσερις επιθετικογενείς παίκτες, αλλά υπάρχει και η επιλογή της επιστροφής του Μούσα, που εξέτισε την ποινή του. Σε αυτήν την περίπτωση θα μείνει έξω ο Ζοάο Φέλιξ, με τον Μούσα στον άξονα και τον Ράιντερς σε πιο προωθημένο ρόλο.
Μίλαν BETTING TIPS
6-2-3 το εντός έδρας ρεκόρ με ολλανδικές ομάδες.
22/37 επίσημα ματς Over 2,5.
Έχει πετύχει τα τελευταία 13/18 γκολ της στο β’ ημίχρονο.
Φέγενορντ ΑΝΑΛΥΣΗ
Άλλο ένα μπαμ, άλλη μία έκπληξη στη φετινή σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ και τεράστια νίκη με 1-0 απέναντι στη Μίλαν. Με τον εξτρέμ Παϊσάο να δίνει ρέστα, προηγήθηκε με το καλημέρα, είχε δοκάρι αργότερα στο πρώτο μέρος και κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος.
Κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Μπρέντα στο πρωτάθλημα. Εν γένει δίκαιο. Υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά αμφότερες δεν είχαν ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Άλλη μια γκέλα στο πρωτάθλημα, μεγάλες απώλειες και συνεχίζει να μην ελέγχει την 3η θέση που είναι και ο στόχος της. Στα τελευταία της έξι στο πρωτάθλημα έχει απολογισμό 1-2-3.
Φέγενορντ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αποτέλεσμα που της δίνει ένα μικρό αβαντάζ εν όψει της ρεβάνς, αλλά, κυρίως, είναι μια τεράστια ένεση ηθικού, μετά από αυτά που πέρασε το προηγούμενο διάστημα. Πριν το ματς με τη Μίλαν (Δευτέρα βράδυ) απέλυσε τον τεχνικό Πρίσκε (είχε πάρει παράταση ζωής μετά το 3-0 επί της Μπάγερν).
O Πασκάλ Μπόσχαρτ ανέλαβε προσωρινά και έκανε ντεμπούτο με τη Μίλαν. Πρώην παίκτης της, ήταν στην ομάδα των U21 τεχνικός και προτιμήθηκε ως προσωρινή λύση.
Παραμένουν εκτός δράσης ο χαφ Ζερούκι, ο στόπερ Τράουνερ, ο μπακ Λομπότκα, ο πορτιέρο Μπέιλοβ, όλοι τους σημαντικοί. Συνεχίζουν εκτός ο βασικός δεξιός μπακ Νίουκοοπ και ο χαφ Μπεόνγκ. Χτύπησε στο πρώτο ματς και είναι σοβαρός ο τραυματισμός του πολύτιμου χαφ Τίμπερ που χάνει τη σεζόν.
Επιστρέφει έπειτα από εβδομάδες ο χαφ Στένγκς.
Πιθανή 11άδα (4-3-3):Βέλενροϊτερ – Ρεντ, Μπέιλεν, Χάντσκο, Σμολ – Μόντερ, Μιλάμπο, Οσμάν– Μούσα, Ουέντα, Παϊσάο.
Φέγενορντ BETTING TIPS
Στο εύρος 4-6 γκολ έχουν τελειώσει τα 6 απ’ τα 9 παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Στο G/G & Over 3,5 τα 6/9 στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Στα τελευταία της 14 στο Τσάμπιονς Λιγκ και ανεξαρτήτως έδρας μετράει 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες.
Έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στα 18 από τα 21 φετινά της παιχνίδια στο πρωτάθλημα.
Στα τελευταία της 27 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ (είτε εντός, είτε εκτός έδρας) μετράει 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 19 ήττες.
Μίλαν - Φέγενορντ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 & Over 2,5 (2,02), Λεάο anytime (2,85)
Η Μίλαν έκανε ελάχιστα πράγματα δημιουργικά στο πρώτο ματς, η Φέγενορντ αμύνθηκε σωστά. Άλλη η εικόνα στη ρεβάνς, η Φέγενορντ εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ δέχτηκε 12 γκολ σε 4 ματς, η Μίλαν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα και να κάνει την ανατροπή.
Στο 2,02 το combo 1 & Over 2,5 στη Stoiximan.
Στο πρώτο ματς ο Ράφα Λεάο ήταν ο πιο επικίνδυνος της Μίλαν, στο πρωτάθλημα με δική του ενέργεια «ξεκλειδώθηκε» η άμυνα της Βερόνα. Στα 8 γκολ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, στο Τσάμπιονς Λιγκ σκόραρε εις βάρος των Ερυθρού Αστέρα, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Χιρόνα.
Στο 2,85 το anytime.