*** Φρανσίσκο Σάντσες Ρουμορόσο (18.750 θ.), Κοκίμπο.
*** Διαιτητής: Ματίας ντε Άρμας (Ουρουγουάη).
Παλεστίνο - Κρουζέιρο ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΤΑΣΗ: G/G (1,95)
Πάρα πολύ δύσκολο για πρόβλεψη το συγκεκριμένο. Η Κρουζέιρο είναι αυτή που το περιπλέκει καθώς δεν έχει πάρει ακόμη βαθμό στον όμιλο μετά από δύο αγωνιστικές και στην προηγούμενη έχασε 1-2 από την Μουσούκ Ρούνα εντός έδρας.
Παλεύει να βρει ρυθμό, δείχνει εσχάτως λίγο καλύτερο πρόσωπο με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο αλλά αδυνατεί να χτίσει ένα σερί νικών. Λογικό, αφού δεν έχει κατασταλλάξει και στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιεί ο Πορτογάλος. Άρχισε να βρίσκει μία άκρη σταδιακά αλλά μέχρι εκεί. Κέρδισε 3-0 την Μπαΐα στο πρωτάθλημα, υποτίθεται ότι με ψυχολογία θα έπαιρνε αποτέλεσμα από την Μπραγκαντίνο και ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0.
Σίγουρο το ότι θα πειράξει την ενδεκάδα ο Ζαρντίμ αλλά κυρίως βασικούς θα έχει σε αυτήν, αφού είναι οριακός ο χαρακτήρας της αναμέτρησης. Αν χάσει η Κρουζέιρο είναι σχεδόν έξω από την επόμενη φάση του θεσμού.
Η Παλεστίνο από την πλευρά της έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα τελευταία στην απόδοσή της με αρνητικό πρόσημο είναι η αλήθεια ωστόσο παραμένει μία αξιόλογη και ανταγωνιστική ομάδα της Χιλής με ποιότητα σε όλες τις γραμμές.
Δεν νομίζω ότι η Κρουζέιρο θα πετάξει τη διοργάνωση έτσι χωρίς μάχη, ότι ενδεκάδα και αν παρατάξει ο Ζαρντίμ. Οπότε θεωρώ ότι ένα γκολ θα το βρει, με τις αλλαγές που θα κάνει θα έχει θέματα συνοχής στην άμυνά της και οι Χιλιανοί μπορούν να σκοράρουν. Προς το αμφίσκορο πάω σε απόδοση 1,95 στην Novibet.