*** “Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ” (80.000 θ.), Λουσαΐλ.
*** Αλιρεζά Φαγκάνι (Ιράν). Ο Ιρανός διαιτητής είχε σφυρίξει και το Βραζιλία – Σερβία 2-0 στο Μουντιάλ 2018 για την φάση των ομίλων. Είναι και ο διαιτητής που σφύριξε τον τελικό Βραζιλία – Γερμανία 1-1, όπου οι Βραζιλιάνοι κατέκτησαν το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2016 στην διαδικασία των πέναλτι (5-4).
- ΦΟΡΜΑ
- ΚΛΙΜΑ
- ΝΕΑ
- ΤΑΚΤΙΚΗ
- STATS
Είναι η εθνική με τα περισσότερα παγκόσμια κύπελλα στην τροπαιοθήκη της. Πέντε έχει κατακτήσει η Σελεσάο και σε κάθε διοργάνωση μπαίνει με στόχο να φτάσει μέχρι το τέλος. Συνήθως, η μη πρόκρισή της σε τελικό μετατρέπει και σε αποτυχημένη την πορεία της.
Στο Μουντιάλ του Κατάρ μπαίνει πιο ώριμη και πλήρης από αυτό του 2018, όταν αποκλείστηκε αρκετά σκληρά, ίσως και άδικα με 1-2 από το Βέλγιο στην προημιτελική φάση. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα για να τσεκάρει εισιτήριο στο Μουντιάλ από τον όμιλο της Λατινικής Αμερικής. Πήρε αήττητη την πρόκριση με αρκετές αγωνιστικές στο χέρι, κάτι που την βοήθησε πολύ στο να κάνει δοκιμές και να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές αλλα΄και σε πιο επιθετικούς σχηματισμούς. Μέσα από αυτή την διαδικασία κέρδισε και τον Λούκας Πακετά αλλά και τον Ραφίνια, ο οποίος είχε μετεωρική άνοδο με την Καναρίνιο στο 2021.
Έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική φάση στα δύο τελευταία φιλικά που έδωσε τον προηγούμενο μήνα. Σε φουλ επιθετικούς σχηματισμούς κόντρα σε αφρικανικές αντιπάλους, διέλυσε τις Τυνησία (5-1) και Γκάνα (3-0). Στα δύο τεστ που έγιναν για να έχει έναν μπούσουλα αναφορικά με το τι θα αντιμετωπίσει κόντρα στο Καμερούν την τελευταία αγωνιστική.
Καμία σχέση με το Κόπα Αμέρικα 2021. Εκεί, το κλίμα ήταν τοξικό, με το πολιτικό σκηνικό να εισβάλει στα αποδυτήριά της. Ακόμη και ο κόσμος της δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με εκείνο το Κόπα Αμέρικα και ό,τι αρνητικό μπορεί να γινόταν, μεγεθύνονταν στον υπερθετικό βαθμό. Έγινε προσπάθεια για να μείνει πίσω όλο αυτό και σταδικακά το κατάφερε, με συνέπεια να βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ με ένα πιο ενωτικό κλίμα.
Η πρώτη συγκέντρωση της Σελεσάο έγινε στο Τορίνο, όπου είχε και μία βδομάδα προπονήσεων για να μεταβεί στο Κατάρ πριν από τέσσερις μέρες.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τίτι έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο της Σελεσάο μετά το Μουντιάλ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Θεωρεί ότι ο κύκλος του θα κλείσει μετά από έξι, αν μη τι άλλο πετυχημένα, χρόνια. Παρέλαβε καμμένη γη από τον Ντούνγκα για να χτίσει ξανά μία ομάδα που θυμίζει Σελεσάο. Τον τελευταίο χρόνο πρόσθεσε και παραπάνω ταχύτητα αλλά και ατομική ποιότητα στην ομάδα, κάτι που όπως λέει ο ίδιος οφείλεται στη νέα γενιά που προστέθηκε στην ομάδα.
“Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν μετά το Μουντιάλ του 2018. Στα πρώτα φιλικά που δώσαμε. Υπήρχε μία στιγμή που θεώρησα ότι δεν θα αντέξω στην πίεση αλλά είχα στήριξη από τους συνεργάτες μου. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζουμε, έκανα πολλά λάθη στο προηγούμενο Μουντιάλ και έχω την εμπειρία για να τα αποφύγω κυρίως στο πως θα διαχειριστώ συγκεκριμένους παίκτες μου. Από το αν πρέπει να διαμαρτύρονται (όταν πρέπει) στους διαιτητές μέχρι και την πνευματική προετοιμασία τους” σχολίασε ο Τίτι που έχει πει από νωρίς ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάει το τρόπαιο στο προεδρικό μέγαρο, σε περίπτωση που η Βραζιλία στεφθεί πρωταθλήτρια. Μία δήλωση που είχε ρίξει αρκετό λάδι στην φωτιά πριν από ένα περίπου χρόνο, κυρίως στο κοινό των Μπολσοναρίστας που τον θεωρούν οπαδό του πρόσφατα εκλεγμένου προέδρου Λούλα.
Δεν έχει κανένα πρόβλημα στην αποστολή της.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Άλισον – Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Άλεξ Σάντρο – Καζεμίρο, Λούκας Πακετά – Ραφίνια, Νεϊμάρ, Βινίσιους Ζούνιορ – Ρισάρλισον.
Ο Τίτι το δοκίμασε στο 3-0 επί της Γκάνας, στο προτελευταίο φιλικό, φάνηκε να υπάρχει μέσα στο μυαλό του και κατά πως φαίνεται θα το δούμε στην πράξη.
Ποιο είναι αυτό; Να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Φρεντ, δίπλα στον Καζεμίρο θα πάει ο Λούκας Πακετά και θα ανοίξει χώρος στα αριστερά της επίθεσης για τον Βινίσιους Ζούνιορ. Το έβαλε σε πράξη και στις προπονήσεις της Σελεσάο στο Τορίνο, από τα λίγα πλάνα που έκλεψαν δημοσιογράφοι είδαν τον Βίνι βασικό και κατά πάσα πιθανότητα έτσι θα πάει η Σελεσάο στο παιχνίδι. Τυπικά μιλάμε για ένα 4-2-3-1 αλλά σηκώνει μεγάλη κουβέντα όλο αυτό και μπορεί κανείς να το χαρακτηρήσει και 4-2-4 ή και 4-2-2-2 ανάλογα από το που θα παίξουν Ρισάρλισον και Νεϊμάρ.
Στο 57-14-5 ανέρχεται το συνολικό ρεκόρ του τεχνικού Τίτι στον πάγκο της Σελεσάο από τις 20 Ιουνίου 2016, όταν και ανέλαβε τα ηνία μιας εντελώς καμένης ομάδας. Πριν από εκείνο το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο υψόμετρο του Κίτο με τον Ισημερινό.
Μόλις δύο ήττες σε επίσημα. Το 0-1 από την Αργεντινή στον τελικό του Κόπα Αμέρικα 2021 και το 1-2 από το Βέλγιο στον προημιτελικό του Μουντιάλ 2018. Οι άλλες τρεις ήττες είναι σε φιλικά, δύο από την Αργεντινή και μία από το Περού. Όλες στο 1-0.
73-18-18 το συνολικό ρεκόρ της Σελεσάο σε Μουντιάλ με τέρματα 229-105.
Τελευταία ήττα της Σελεσάο σε φάση ομίλων Μουνιτάλ το 1-2 από τη Νορβηγία για την τελευταία αγωνιστική ομίλων στο Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998.
Από το 1982 και έπειτα, η Σελεσάο έμεινε άσφαιρη μόνο σε ένα παιχνίδι ομίλων του Μουντιάλ και ήταν αυτό της τελευταίας αγωνιστικής ομίλων στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, το 0-0 με την Πορτογαλία.
- ΦΟΡΜΑ
- ΚΛΙΜΑ
- ΝΕΑ
- ΤΑΚΤΙΚΗ
- STATS
Τρομερό deja-vu για τους Σέρβους, που θα έχουν 2/3 κοινούς αντιπάλους με τον όμιλο στον οποίο αγωνίστηκαν στο προηγούμενο Μουντιάλ. Τότε τερμάτισαν 3οι, πίσω από Βραζιλία κι Ελβετία, φέτος ωστόσο οι προσδοκίες είναι ακόμα μεγαλύτερες και φιλοδοξούν να περάσουν κατ’ ελάχιστον στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στα νοκ άουτ. Κόντρα στη “Σελεσάο” μάλιστα είχαν δώσει το τελευταίο παιχνίδι τους στη διοργάνωση και τώρα θα αναμετρηθούν στο εναρκτήριο του φετινού Μουντιάλ, δείχνοντας αποφασισμένοι για… σπουδαία πράγματα.
Μιλάμε εξάλλου για μία χώρα που παραδοσιακά βγάζει σπουδαίους παίκτες, πρόκειται δε και για μία από τις κορυφαίες αθλητικές σχολές παγκοσμίως, ωστόσο σε επίπεδο εθνικής ομάδας, πάνε πολλά χρόνια που έχει να επιδείξει κάποια αξιοσημείωτη πορεία στην Ανδρών.
Μόλις ένα φιλικό έδωσε πριν ριχτεί στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, συγκεκριμένα αντιμετώπισε προ ημερών το Μπαχρέιν με ένα ανάμεικτο σχήμα βασικών και αναπληρωματικών, κερδίζοντας με 5-1, παρότι το ματς ήταν ισόπαλο στην ανάπαυλα. Δύο γκολ ο Τάντιτς, ενώ ο Βλάχοβιτς μπήκε αλλαγή και σκόραρε.
5-1-0 το αήττητο που τρέχει σε επίσημα/φιλικά, αφού προηγουμένως είχε πάρει την πρωτιά στον όμιλό της στο Nations League και προβιβάστηκε στην πρώτη κατηγορία της διοργάνωσης.
Με ανεβασμένη ψυχολογία και το ηθικό στα ύψη οι Σέρβοι στα γήπεδα του Κατάρ. Πώς όχι, όταν πέρασαν στην τελική φάση τερματίζοντας πάνω από την Πορτογαλία στον όμιλό τους, με μεγάλο διπλό στο 90′ μέσα στη Λισαβόνα. Το σίγουρο όμως είναι πως το υλικό υπάρχει και με το παραπάνω, αλλά δεν είναι μυστικό πως υπάρχει και η… αυτοκαταστροφή στα χέρια τους.
Επιθετικό δίδυμο πάντως του βεληνεκούς των Μίτροβιτς και Βλάχοβιτς είναι λίγες ομάδες που διαθέτουν, όπως και κέντρο στο οποίο να αγωνίζονται ποδοσφαιριστές όπως οι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κόστιτς, Τάντιτς ή Λούκιτς. Φυσικά μην ξεχνάμε και τον… δικό μας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος μάλιστα έχει καλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όχι στον ρόλο βέβαια που τον γνωρίζουμε, αφού στην εθνική του παίζει ως μπακ-χαφ στη δεξιά πτέρυγα (σε σχηματισμό 3-4-3). Μην ξεχνάμε επίσης ότι στο σημερινό ρόστερ υπάρχουν οχτώ παίκτες από τη “χρυσή” γενιά του 2015 που στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στους Νέους.
Στο μέτωπο των απουσιών το μεγάλο ερωτηματικό δεν ήταν άλλο από τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, ωστόσο ο άσος της Γιουβέντους όχι μόνο μπήκε τελικά στην αποστολή, αλλά συμμετείχε και στο φιλικό που έδωσαν οι Σέρβοι, κόντρα στο Μπαχρέιν, πετυχαίνοντας και γκολ. Από εκεί και πέρα ουσιαστικά ταξίδεψαν στο Κατάρ με όλα τα αστέρια τους, καμία αξιοσημείωτη απουσία, με τον Στοΐκοβιτς να επιλέγει ό,τι καλύτερο υπήρχε στη διάθεσή του, έχοντας πολλούς παίκτες που αγωνίζονται σε κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.
«Πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις. Δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν, απλά να πιστεύουμε στον εαυτό μας, να είμαστε έξυπνοι και να δείξουμε χαρακτήρα και ομαδικό πνεύμα. Σίγουρα ξέρουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, το έχουμε δείξει σε αυτόν τον 1,5 χρόνο. Και ξέρουμε να το παίζουμε πολύ καλά, οπότε δεν θα είναι εύκολο ούτε για τους αντιπάλους μας», ανέφερε ο Στοΐκοβιτς.
Ανησυχία υπήρχε τις τελευταίες μέρες για το “βαρύ πυροβολικό” της ομάδας, τον αρχισκόρερ Μίτροβιτς που ερχόταν από τραυματισμό κι έχασε προπονήσεις (δεν συμμετείχε στο φιλικό με το Μπαχρέιν), αλλά από την Κυριακή προπονείται σε φουλ ρυθμούς και λογικά θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Έναν μικροτραυματισμό είχε κι ο Κόστιτς, αλλά εικάζεται πως δεν θα του στερήσει την παρουσία του στο βασικό σχήμα.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-3): Ραΐκοβιτς – Βελίκοβιτς, Μίτροβιτς, Πάβλοβιτς – Ζίβκοβιτς, Γκουντέλι, Μιλόνκοβιτς-Σάβιτς, Κόστιτς – Τάντιτς, Μίτροβιτς (Βλάχοβιτς), Γιόβιτς.
Παρότι το 3-4-1-2 είναι το βασικό σύστημα των Σέρβων, εδώ ίσως υπάρξει μία μικρή διαφοροποίηση λόγω αντιπάλου. Εξάλλου υπάρχει πληθώρα επιλογών στα χέρια του Στοΐκοβιτς.
Μάχη και κάτω από τα γκολπόστ, με τον Β.Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να είναι βασικός στα τελευταία, αλλά ο θεωρούμενος Νο1 είναι ο Ραΐκοβιτς. Ο “άσος” πάντως θεωρείται ως ο μεγαλύτερος γρίφος στα πλάνα του Σέρβου ομοσπονδιακού.
Από εκεί και πέρα, είναι σταθερός στην τριάδα στην άμυνα, με τους Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Μίτροβιτς, αλλά και Μλαντένοβιτς σε πρώτο πλάνο. Στο κέντρο δεσπόζει ο Μιλίνκοβιτρς-Σάβιτς, με τον Κόστιτς επίσης σίγουρο, όπως και τον Τάντιτς που αναλόγως σχηματισμού μπορεί να πάει και στα άκρα. Σε περίπτωση που παίξει τελικά με δύο μπροστά, λογικά θα δούμε τον Βλάχοβιτς δίπλα στον Μίτροβιτς.
2+ γκολ πέτυχε στα έξι τελευταία της επίσημα/φιλικά.
Μόνο σε δύο από τα οχτώ τελευταία της κράτησε το μηδέν.
Πρώτος σκόρερ της Σερβίας ο Μίτροβιτς στα προκριματικά, με 8 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές. Επίσης σημείωσε πέντε τέρματα στα τέσσερα τελευταία του με το εθνόσημο.
Βραζιλία
Σερβία
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ | 2014 1 - 0 | 2015 - | 2016 - | 2017 - | 2018 - | 2019 - | 2020 - | 2021 - | 2022 - | 2023 - |
ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ/ΚΑΤΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΓΚΟΛ ΥΠΕΡ/ΚΑΤΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ - World Cup Grp. G
ΣΥΝΟΛΟ | ΕΝΤΟΣ | ΕΚΤΟΣ | ΦΟΡΜΑ | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | ΑΓ | Β | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | ||
1 | Βραζιλία | 3 | 6 | 2 | 0 | 1 | 3 - 1 | 2 | 0 | 0 | 3 - 0 | 0 | 0 | 1 | 0 - 1 | NNH |
2 | Ελβετία | 3 | 6 | 2 | 0 | 1 | 4 - 3 | 1 | 0 | 0 | 1 - 0 | 1 | 0 | 1 | 3 - 3 | NHN |
3 | Καμερούν | 3 | 4 | 1 | 1 | 1 | 4 - 4 | 1 | 1 | 0 | 4 - 3 | 0 | 0 | 1 | 0 - 1 | HIN |
4 | Σερβία | 3 | 1 | 0 | 1 | 2 | 5 - 8 | 0 | 0 | 1 | 2 - 3 | 0 | 1 | 1 | 3 - 5 | HIH |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. A
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Ολλανδία | 0 | 3 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Σενεγάλη | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Ισημερινός | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Κατάρ | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. B
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Αγγλία | 1 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 1 | 2 |
ΗΠΑ | 2 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Ιραν | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 |
Ουαλία | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 1 | 3 | 0 | 1 | 2 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. C
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Αργεντινή | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Πολωνία | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 0 | 3 |
Μεξικό | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Σαουδική Αραβία | 0 | 3 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 2 | 3 | 0 | 2 | 1 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. D
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Γαλλία | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Αυστραλία | 2 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 |
Τυνησία | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 0 | 3 |
Δανία | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 1 | 2 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. E
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Ιαπωνία | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 2 | 3 | 0 | 2 | 1 |
Ισπανία | 0 | 2 | 0 | 1 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Γερμανία | 0 | 2 | 1 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 3 | 0 |
Κόστα Ρίκα | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 1 | 2 | 1 | 2 | 1 | 2 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. H
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Πορτογαλία | 0 | 2 | 1 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Νότια Κορέα | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |
Ουρουγουάη | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 0 | 3 |
Γκάνα | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 1 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 | 1 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. G
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Βραζιλία | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 0 | 3 |
Ελβετία | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 0 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 |
Καμερούν | 2 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 0 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 |
Σερβία | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 1 | 2 | 1 | 2 | 2 | 1 |
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - World Cup Grp. F
ΓΚΟΛ | ΗΜΙΧΡΟΝΑ | ΗΜΙΧ.ΕΝΤΟΣ | ΗΜΙΧ.ΕΚΤΟΣ | UNDER/OVER | UNDER/OVER 3,5 | GOAL/GOAL | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ΟΜΑΔΑ | 0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ | Ν | Ι | Η | 1 | X | Η | Ν | Ι | Η | UNDER | OVER | UNDER | OVER | G/G | NO G/G |
Μαρόκο | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 0 | 1 | 0 | 1 | 1 | 0 | 2 | 1 | 3 | 0 | 1 | 2 |
Κροατία | 2 | 0 | 1 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 2 | 1 | 2 | 1 | 1 | 2 |
Βέλγιο | 2 | 1 | 0 | 0 | 1 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 1 | 0 | 3 | 0 | 3 | 0 | 0 | 3 |
Καναδάς | 1 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 3 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 2 | 1 | 2 | 2 | 1 | 2 | 1 |