Προγνωστικά Μακάμπι Χάιφα - Σαμπάχ

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ

0 - 3 25-07-24

ΣΑΜΠΑΧ

Για τον αγώνα ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ-ΣΑΜΠΑΧ γράφει ο Δημήτρης Καναβαράκης Ημερομηνία: 21:43 24/07/24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

Πρώτο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στο σκορ, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
Βαρκέτι Στάντιον (4.600 θ.), Κισβάρντα, Ουγγαρία
Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει στον επόμενο γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Σεντ Πάτρικς – Βαλούρ.

Μακάμπι Χάιφα - Σαμπάχ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μετά από τρία διαδοχικά πρωταθλήματα, η Μακάμπι Χάιφα αποκαθηλώθηκε πέρσι, μένοντας στη δεύτερη θέση και στο -11 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πάντως, παρότι έπαιζε σε ουδέτερο, έφτασε στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ, πετυχαίνοντας νίκη – πρόκριση στους ομίλους με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Απέκλεισε στους «32» του Κόνφερενς Λιγκ τη Γάνδη, έμεινε έξω, πέφτοντας παλικαρίσια (3-4, 1-1) κόντρα στη Φιορεντίνα.  

Και φέτος φυσικά σε ουδέτερο στην Ευρώπη, ξεκίνησε τη σεζόν με θετικότατο τρόπο, νικώντας 3-0 τη Χάποελ Μπερ Σεβά για τα προημιτελικά του Toto Cup.

Η Σαμπάχ (Αζερμπαϊτζάν, Νο. 316) είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη εντός συνόρων, αφού ιδρύθηκε το 2017 και τερμάτισε στην πρώτη τριάδα τις δύο προηγούμενες σεζόν. Βέβαια, πρόπερσι ήταν στο -9 από την Καραμπάγκ και πέρσι την είδε με το κιάλι, από το -25. Εξαιρετική στη μοναδική ευρωπαϊκή παρουσία της (πέρσι), έφτασε μια ανάσα από μια τεράστια έκπληξη. Έχει στο ρόστερ πέντε διεθνείς, τρεις γηγενείς, έναν από το Κουρακάο και έναν Λουξεμβούργιο.

Ο άσος άνοιξε παραδόξως στο 1,60 κι εκεί είχε αξία. Μετά την πτώση του στο 1,45, απλώς θα μείνουμε αμέτοχοι.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ (15-5-6): Έπαιξε πρόπερσι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν πέρσι με τον Παναθηναϊκό σε αυτούς του Γιουρόπα. Συνέχισε στο Κόνφερενς και πέρασε τη Γάνδη, για να αποκλειστεί από τη Φιορεντίνα.

ΣΑΜΠΑ (1-0-1): Πέρσι συμμετείχε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Απέκλεισε τη Ρίγα με δύο νίκες και στον Γ’ προκριματικό του Κόνφερενς έμεινε εκτός από την Παρτιζάν στα πέναλτι.

 

Μακάμπι Χάιφα

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Σαμπάχ

ΟΛΑ A' ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ