Φλοριάνα - Γκιμαράες (25/7/24, 20:00) | Ανάλυση, προγνωστικά

ΦΛΟΡΙΑΝΑ

0 - 1 25-07-24

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Για τον αγώνα ΦΛΟΡΙΑΝΑ-ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ γράφει ο Αντώνης Τσούτης Ημερομηνία: 22:26 24/07/24

Δώσε το προγνωστικό σου

1
X
2
U
O
Advertisement

Φλοριάνα - Γκιμαράες ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

*** «Σεντενέρι Στέντιουμ», (3.000 θ.), Τα-Κάλι. Ουδέτερο.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ το νικητή από το Ζυρίχη (Ελβετία) – Σέλμπουρν (Ιρλανδία).

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ: Διπλοί αγώνες, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τα δύο παιχνίδια ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 & N/G (2,05)

 Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας αλλά και ποιότητας. Η Φλοριάνα (Νο. 290) από τη Μάλτα δεν είχε ζήτημα απέναντι  στην εξίσου αδύναμη Τρε Πένε από το  Σαν Μαρίνο, όμως τώρα το πράγμα αλλάζει. Καλό το φιλότιμο, καλή η όποια προσπάθεια, όμως μεγέθη όπως αυτό των Πορτογάλων δεν μπορεί να τα κοιτάξει κατάματα όσο κι αν θέλει.

Η Γκιμαράες (Πορτογαλία, Νο. 136) έρχεται από εξαιρετική σεζόν (5η), με νέο τεχνικό τον Ρουί Μπόρζες – ο προηγούμενος, ο Αλβαρο Πασέκο, είχε φύγει 2-3 αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και ο οποίος φαντάζει αρχικά σαν καλή κίνηση. ΟΚ, σίγουρα σαν ομάδα δεν είναι το απόλυτο φόβητρο, όμως το ρόστερ δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, αρκετά ποιοτικό, έχουν μείνει όλοι οι καλοί και δεν έχει απώλειες, ενώ και στα φιλικά η εικόνα της είναι πειστική (11/8 το νέο πρωτάθλημα).

Προφανώς χαμηλό το διπλό (1,30), πάει στο αξιοπρόσεκτο 2,05 στην Betsson σε combo με N/G.

 

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 5ετίας

ΦΛΟΡΙΑΝΑ (εντός)  1          2          1

Συχνά στην Ευρώπη στις δεκαετίες 80-90, πιο αραιά έκτοτε, στην τελευταία της παρουσία στο  Κόνφερενς Λιγκ (2022/23) αποκλείστηκε από την Πετρολούλ. Με την Τρε Πένε σκόραρε για πρώτη φορά μετά από τρία εντός  χωρίς γκολ.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ (εκτός)

5          2          1

Με το καλημέρα εκτός πέρσι στο 2ο προκριματικό του Κόνφερενς αφού αποκλείστηκε από την Τσέλιε. Σε γκρουπ του Γιουρόπα  Λιγκ το 2019/20 με Άρσεναλ (3-2 ήττα εκτός, 1-1 εντός), Άιντραχτ (0-1 εντός,  3-2 νίκη εκτός) και Σταντάρ (1-1 εντός, ήττα 2-0 εκτός).

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Φλοριάνα

ΟΛΑ Α' ΜΑΛΤΑΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ

Γκιμαράες

ΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ
ΟΛΑ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΜΕΝΑ