Προγνωστικά μπάσκετ: Τιτανομαχία στο ΣΕΦ - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Γ. Κάρμας: Τιτανομαχία στο ΣΕΦ

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Κάρμας στις 09:44 02/07/2024

Μεγάλο ραντεβού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η χώρα μας, διοργανώνει το Προολυμπιακό Τουρνουά, στο οποίο εκτός της Εθνικής δεσπόζουν τα ονόματα των Σλοβενία και Κροατία. Οι δύο τελευταίες, συγκρούονται στην πρεμιέρα, σε ένα άκρως ενδιαφέρον και σημαντικό παιχνίδι.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά μπάσκετ του Match Money.

Όλη η δράση του προολυμπιακού τουρνουά παίζει στη Stοiximan με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Προγνωστικά μπάσκετ: Ντέρμπι με το… καλημέρα

Στον πρώτο όμιλο του Προολυμπιακού τουρνουά που λαμβάνει χώρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, διασταυρώνουν τα ξίφη τους τα δύο μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά (σ.σ. δύο ομάδες που θα πρέπει να αποκλείσει η δική μας Εθνική για να πάει Παρίσι). Η Κροατία και η Σλοβενία. Επιπλέον, τον όμιλο συμπληρώνει η Ν. Ζηλανδία. Είναι αντιληπτό πως όποια κερδίσει, θα αποφύγει (λογικά) την Ελλάδα στον ημιτελικό, οπότε είναι σημαντικό και για τις δύο να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους για να έχουν πιο βατό μονοπάτι.

Για τη Σλοβενία ξεχωρίζει το όνομα του Λούκα Ντόντσιτς. Ο σούπερ σταρ των Μάβερικς έφτασε μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ και με ελάχιστες μέρες ξεκούρασης βρέθηκε στην προετοιμασία της Σλοβενίας, προκειμένου να την βοηθήσει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Φέτος θα έχει στο πλευρό του κι έναν εξαιρετικό σέντερ. Τον Τζος Νίμπο, που έκανε θραύση με την Μακάμπι την περασμένη σεζόν. Η Σλοβενία είναι ποιοτική και διαθέτει παίχτες με τεράστια εμπειρία και ποιότητα.

Όλη η δράση του προολυμπιακού τουρνουά παίζει στη Stοiximan με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Στον αντίποδα, με τρεις σούπερ σταρ κατεβαίνει και η Κροατία. Χεζόνια, Ζούμπατς και Σάριτς δίνουν το παρών, ενώ το ρόστερ συμπληρώνουν μερικοί εξαιρετικοί παίχτες (Σμιθ, Καπούστα). Περιμένουμε τιτανομαχία, κόντρα σε δύο διαφορετικούς μπασκετικούς κόσμους. Από την μία το γρήγορο παιχνίδι των Σλοβένων με τα πολλά τρίποντα και από την άλλη η έμφαση στη ρακέτα και στους φόργουορντ/σέντερ από τους Κροάτες. Επιλογή μας το διπλό με 6,5 πόντους για την Κροατία στο 1.70, η οποία ακόμα και αν ηττηθεί, περιμένουμε να το κάνει δύσκολα.

Προγνωστικά Προολυμπιακό τουρνουά

21:00 Σλοβενία – Κροατία: 2 + 6,5 (1.70), Stoiximan

Γίνε μέλος της οικογένειας του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!